19 / 04 / 2024

galatasaray toki seyrantepe projesi

galatasaray toki seyrantepe projesi

GS'nin büyük beklentiler içerisinde olduğu Seyrantepe projesi yine tıkandı.

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Galatasaray Seyrantepe'de teknokent kuruyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Seyrantepe'de bir teknokent kuracaklarını söyledi.

Türk Telekom Stadyumu'nun yanına spor salonu yapılacak!

Galatasaray’ın Seyrantepe’deki stadı Türk Telekom Stadyumu'nun bulunduğu araziye 15 bin seyirci kapasiteli spor salonu inşa edilecek. Proje için imar planı hazırlandı.

TOKİ Seyrantepe Projesi’nde 165 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından İstanbul’un Kağıthane İlçesi Seyrantepe Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen 165 konutun hak sahipleri belirlendi.

Şanlıurfa Seyrantepe TOKİ sakinlerinden tepki!

ŞANLIURFA’da, Seyrantepe Mahallesinde yaptırılan TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar, aidat ödemelerine rağmen yeterli hizmetin verilmemesi nedeniyle site yönetimine tepki gösterdi.

TOKİ Seyrantepe'nin çehresini değiştirecek!

Karaköprü Belediyesi, her geçen gün büyüyen Seyrantepe (Maşuk- TOKİ) mahallesinde vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak meydan ve yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

TOKİ Seyrantepe 600 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Seyrantepe ilçesi 600 tataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Seyrantepe TT Arena fünikülerle Aslantepe'ye bağlanacak!

Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler şimdi de metro sorununu çözdükleri TT Arena ile ilgili projelerini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Galatasaray, konut projelerinin tam gaz sürdüğü Seyrantepe'yi de fünikülerle Aslantepe'ye bağlayacak.

TOKİ Seyrantepe Mahallesi'nde 966 konutu teslim etti!

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve anahtar teslimi yapılan Seyrantepe Konutları'nda ikinci baharlarını yaşayacak olan 65 yaşındaki Elif ile Mustafa Cento çifti, yeni yuvalarını büyük bir heyecanla gezdi.

Şehitkamil Belediyesi TOKİ için yetki verdi!

Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının birinci oturumu Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında yapıldı.Seyrantepe’de yapılan konutlara büyük ilgi olduğunu söyleyen Fadıloğlu, TOKi ile anlaşma yapmak için belediyeden yetki

TOKİ Seyrantepe Konutları teslim edildi!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Gaziantep Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı. Anahtarlarını alan ailelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Seyrantepe Konutları törenle teslim edildi!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKI işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı.

TOKİ Seyrantepe'de 966 konut teslim ediliyor!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor.

galatasaray toki seyrantepe projesi Haberi

galatasaray toki seyrantepe projesi

G.Saray'ın büyük beklentiler içerisinde olduğu Seyrantepe projesi yine tıkandı. Hatta gelen bilgilere göre Seyrantepe projesinin sona erdiği öğrenildi.


Bahri Havadır'ın haberine göre Seyrantepe konusunda ikinci ihale de gereken şartların yerine getirilmediği için suya düştü. Eren Talu'ya ait firmanın 27 trilyonluk teminat mektubunu yatırmamasından dolayı Seyrantepe projesi gerçekleştirilemeyecek.


Galatasaray'dan Seyrantepe açıklaması


Galatasaray'ın Seyrantepe projesi ihale sürecinin devam ettiği bildirildi.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) Galatasaray'ın yeni stadını yapacağı Seyrantepe arazisi ihalesinin iptal olacağı şeklindeki haberlere yalanlama geldi.

TOKİ yetkilileri İHA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı basın kuruluşları tarafından yayınlanan Seyrantepe ihalesinin iptal edileceğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

TOKİ yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda, haberde geçen 27 milyon dolarlık teminat mektubu ve bu teminat mektubunun yatırılmaması durumunda ihalenin bugün iptal olacağına dair bilgilerin...