19 / 04 / 2024

galatasaray tt arena

galatasaray tt arena

Kapalı basketbol salonu projesi ile TT Arena'nın üst kullanım hakkını alan Galatasaray yönetimi statta birçok yeniliğe imza atmak için harekete geçti.

Galatasaray'a TT Arena'yla ilgili bilirkişiden şok!

Galatasaray'ın hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün TT Arena'daki edimlerin yerine getirilmediği gerekçesiyle sarı-kırmızılı kulübü mahkemeye vermesiyle ilgili açıklama yaptı

TOKİ: Türk Telekom Arena'yı eksiksiz teslim ettik!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türk Telekom Arena Stadının eksiksiz şekilde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne teslim edildiğini ve stadın kullanımından kaynaklanabilecek aksaklıklardan dolayı sorumlulukları bulunmadığını bildirdi.

Galatasaray'ın salon projesi sekteye uğradı!

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek yönetiminin TT Stadı’nın üstünü kapatmak yerine yapmaya söz verdiği salonun temeli henüz atılmadı. 

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017!

Toplam 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Skyland İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda inşa ediliyor. İşte Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017...

İşte Emlak Konut'un Galatasaray Riva projesi!

Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapıldı. Başkan Dursun Özbek yeni projeleri tanıttı. Galatasaray'ın Riva arazisi için Emlak Konut'un yapmış olduğu proje çalışmasının ilk görselleri yayınlandı. İşte ilk görseller...

Türk Telekom Arena'nın yanına basketbol salonu inşa edilecek!

Başkan Dursun Özbek, Başbakan Binali Yıldırım'ın TT Arena'nın üst kullanım hakkının 49 yıllığına G.Saray'a verilmesini onayladığı bildirildi. Aslan bunun yanında basketbol salonu için de onay aldı.

Dursun Özbek'ten tapulu şov!

Dursun Özbek, TT Arena’nın üst kullanım hakkını alarak 49 yıllığına kulübe kazandırmak ve Kemerburgaz’daki yeni tesis alanlarının tapusunu almak istiyor. Özbek, 25 Mart’ta gerçekleşecek mali genel kurulunda, eleştirilere tapularla yanıt verecek.

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Galatasaray'ın salon projesi 75 milyon TL'lik davadan kurtardı!

Türk Telekom Arena’nın yanına spor salonu inşa etmeyi planlayan Galatasaray'ın Spor Genel Müdürlüğü ile olan davaları da rafa kaldırdı. Toplam 75 milyon liralık dava kapandı.

Galatasaray TT Arena'da yeniliğe gidiyor!

Kapalı basketbol salonu projesi ile TT Arena'nın üst kullanım hakkını alan Galatasaray yönetimi statta birçok yeniliğe imza atmak için harekete geçti.

Galatasaray'ın Riva ve Florya projeleri birlikte değerlendirilmeli!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın yanına spor salonu yapmak için yetki belgesini aldıklarını açıkladı.

TT Arena'nın yanında çok amaçlı spor salon inşa edilecek!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Cumartesi günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısını düzenliyor. Özbek'in Riva ve Florya arazilerinde yapılacak projeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Galatasaray, TT Arena'ya yakın arsa arıyor!

Metin Oktay Tesisleri’nden taşınmak isteyen G.Saray’ın ilk şartı yeni tesislerin Avrupa yakasında yer alması. Limitli saha imkanını artırmak için de 150-200 dönüm yer isteyen yönetim TT Arena’ya uzak yerleri de elinin tersiyle itiyor.

Galatasaray, Emlak Konut'tan 1 milyon metrekarelik arsa istedi!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türk Telekom Arena üzerindeki kullanım hakkı sorununu çözdüklerini müjdeledi.Özbek, Emlak Konut'tan 1 milyon metrekarelik arsa talebinde bulundu.

galatasaray tt arena Haberi

galatasaray tt arena


Kapalı basketbol salonu projesi ile TT Arena'nın üst kullanım hakkını alan G.Saray yönetimi statta birçok yeniliğe imza atmak için harekete geçti.


Oyuncuların sahaya çıkış yaptığı koridoru şampiyonluk ve kupa posterleri ile süslendi. Ayrıca Galatasaray Müzesi de Aslantepe'ye taşınıyor. TT Arena'da daha önce toplantı salonu olarak kullanılan bölümde müze inşaatı başladı ve Haziran ayında görkemli bir açılış sarı-kırmızılı camiayı bekliyor. İnteraktif müzenin sponsoru da bulundu. Hem görüntülü hem sesli videolarla sergilenecek her kupanın hikayesi anlatılacağı müze için Barcelona'nın Camp Nou'daki müzesi örnek...