20 / 04 / 2024

Galatasaray Üniversitesi yenileme

Galatasaray Üniversitesi yenileme

Galatasaray Üniversitesi’nin Ortaköy'deki yerleşkesinde 147 yıllık saray binasında 5 yıl önceki yangının izlerinin silinmesi adına restorayon başlatılacak. 

Galatasaray Üniversitesi'nde restorasyon başladı!

Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ertuğrul Karsak, 3.5 yıl sonra başlayan restorasyon için çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Galatasaray Üniversitesi 3 yıldır restorasyon bekliyor!

Galatasaray Üniversitesi’nin 142 yıllık tarihi binası, 22 Ocak 2013’te çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Binanın restorasyonu yaklaşık üç yıldır bekliyor. Peki neden restore edilmiyor?

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Küresel salgın gayrimenkul piyasasını nasıl etkileyecek?

Galatasaray Üniversitesi Doç. Dr. Ata Özkaya, Star Gazetesi'nde yer alan yazısında ''Küresel salgın: Ekonomide risk mi yoksa belirsizlik mi?'' yazısını kaleme aldı...

Galatasaray ile Boğaziçi Üniversitesi arasında Teknopark işbirliği!

Galatasaray Kulübü ile Boğaziçi Üniversitesi arasında "Spor İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi" kurulmasını öngören protokol imzalandı.

Galatasaray Üniversitesi'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Galatasaray Üniversitesi'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı. Duyuru Galatasaray Üniversitesi tarafından sosyal medya üzerinden yapıldı.

Galatasaray Üniversitesi 5 yıldır restore ediliyor!

2013'te çıkan yangında büyük hasar gören Galatasaray Üniversitesi'nin 1992'den beri kullandığı İbrahim Tevfik Efendi Sahil Sarayı'nda restorasyon çalışması 5 yıldır devam ediyor...

TOKİ, 4 yıldır İstanbul Üniversitesi’nden proje bekliyor!

İstanbul Üniversitesi, Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültelerini yenileme projelerini tamamlayamadığı için TOKİ ile yaptığı anlaşma 4 yıldır bekliyor.

Galatasaray Üniversitesi binası restore edilecek!

Galatasaray Üniversitesi’nin Ortaköy'deki yerleşkesinde 147 yıllık saray binasında 5 yıl önceki yangının izlerinin silinmesi adına restorayon başlatılacak. 

ÇOMÜde Kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor.

Galatasaray Lisesi öğrencilerine mimarlık eğitimi!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Galatasaray Lisesi öğrencilerini bugün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde ağırlayarak bir workshop’la mimarlık eğitimi verecek.

Galatasaray, Silivri'de Fenerbahçe'ye komşu oluyor!

Fenerbahçe Üniversitesi için Silivri'de 3 binayı 30 yıllığına kiralayan Fenerbahçe'den sonra, Galatasaray da Florya arazisinin yerine gayrimenkul yatırımı yapmak için aynı ilçede alternatif arsa araştırıyor.

Galatasaray Üniversitesi'nde restorasyon başladı!

Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ertuğrul Karsak, 3.5 yıl sonra başlayan restorasyon için çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Gürsoy Grup Feriye Sarayı'nı restore edecek!

3.5 yıl önce çıkan yangında enkaza dönen Galatasaray Üniversitesi yerleşkesindeki tarihi Feriye Sarayı binasının restorasyonu, Hasan Gürsoy’un yönetim kurulu başkanı olduğu ve adı şaibeli restorasyonlara karışan Gürsoy Grup’a verildi.

Mersin'de Depremsellik ve Kentsel Yenileme Çalıştayı düzenlendi!

Mersin Üniversitesi Bölgesel İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİAMER), Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve Mimarlar Odası Mersin Şubesi işbirliğiyle "Depremsellik ve Kentsel Yenileme Çalıştayı" düzenlendi.

Galatasaray Üniversitesi yenileme Haberi

Galatasaray Üniversitesi yenileme


Habertük Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2 yıl önce çatısı kapatılan İbrahim Tevfik Efendi Sahil Sarayı’nın restorasyonu, 7 milyon 626 bin TL’ye yaptırılacak. Çalışmanın Ekim ayında tamamlanması öngörülüyor.

Galatasaray Üniversitesi’nin 5 yıl önce yanan 147 yıllık tarihi binası, aradan geçen zamanın ardından kapsamlı bir restorasyonu başlıyor.  Galatasaray Üniversitesi'nin 30 Kasım 2017 tarihinde açtığı “Galatasaray Üniversitesi  Ortaköy Yerleşkesi İbrahim Tevfik Efendi Sahil Sarayı Güçlendirme, Sıva, Ahşap ve Muhtelif Restorasyon Uygulama İşleri” ihalesi, geçen ay sonuçlandırıldı. 

6 geçerli teklifin verildiği ihaleyi, 7 milyon 625 bin 944 TL’ye daha önce çatı ihalesini kazanan Güryapı Restorasyon Taaahhüt ve Ticaret A.Ş. aldı. GSÜ ile Güryapı arasında 18 Aralık 2017 tarihinde imzalanan sözleşmeye göre, sarayın restorasyonunun 15 Ekim 2018’e kadar tamamlanması...