25 / 04 / 2024

galatasaray yeni arazi

galatasaray yeni arazi

Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulunan Galatasaray Başkanı, 22 Ekim’de genel kurulun öncesinde üyelere bir sürpriz yapacağı öğrenildi. Dursun Özbek’in, Riva’nın yerine yeni bir arazi bulduğu, anlaşmanın an meselesi olduğu ifade edildi.

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Galatasaray yeni sezon forma fiyatları: Icardi forması kaç TL?

Galatasaray yeni sezon forma fiyatları araştırılmaya devam ediyor. İşte Galatasaray 2023/2024 yeni sezon forma fiyatları...

Galatasaray'dan yeni şirket! 50 bin TL'ye kuruldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Üyesi Metin Öztürk, Sarıyer'de yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki arazisine baskın!

Galatasaray Mart ayında hukuk mücadelesini kazandığı Kemerburgaz'daki arazi madencilik firması tarafından tahliye edilmişti. Sarı-kırmızıların yeni arazisine baskın düzenlendi.

Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerindeki yatırımcılara kira ve faiz desteği!

İhtisas Serbest Bölgeleri Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, "Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerinde kiralanan arazi ve binalar için 75 bin dolara kadar kira harcamalarının yarısı karşılanacak." dedi.

Tapuda yeni dönem! Herkesi ilgilendiriyor!

Tapuda yeni dönem başladı. 81 ilde yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayınlanan yeni yönetmeliğe göre, arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerine ilişkin değişiklik yapıldı.

İkitelli OSB için yeni arazi arayışı!

İkitelli OSB Başkanı Mahmut Aydın, İkitelli OSB olarak yeni yatırım arazisi arayışında olduklarını bildirdi. Aydın, ''İstanbul'a yakın illerden birinde 4 milyon metrekarelik OSB arazisi arayışımız var'' diye konuştu.

Köylere dönmek isteyenlere arazi ve konut kredisi verilmeli!

TBMM Tarım Komisyonu üyesi ve CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, kentlerde yaşayıp köylerine dönmek isteyenler için yeni düzenlemelere ihtiyaç olduğunu belirtti. Sarıbal, "Köye Dönüş teşvik edilmeli. Arazi, konut ve kredi desteği verilerek teşvik sağlanabilir" dedi.

Kamu arazilerinde arazi kullanım süresi 6 ay ertelendi!

Kültür ve Turizm Bakanlığının girişimiyle, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle sıkıntı yaşayan turizm sektöründe, kamu arazisi tahsis edilen Bakanlık belgeli yatırımcı ve işletmecilerden alınacak arazi kullanım bedelleri 6 ay süreyle ertelendi.

Arazi anlaşmazlıkları için düzenlemeler yapılmalı!

Türkiye Barolar Birliği İnsan Hakları Merkezi Yürütme Kurulu üyesi Hikmet Delebe, "Arazi anlaşmazlıkları yapılacak yeni düzenlemelerle giderilmeli" dedi ve " Bana göre 'Tarım Reform Yasası'nın yeniden dizayn edilmesi gerekiyor" açıklamasında bulundu.

galatasaray yeni arazi Haberi

galatasaray yeni arazi

Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulunan Galatasaray Başkanı, 22 Ekim’de genel kurulun öncesinde üyelere bir sürpriz yapacağı öğrenildi. Dursun Özbek’in, Riva’nın yerine yeni bir arazi bulduğu, anlaşmanın an meselesi olduğu ifade edildi.


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, büyük önem verdiği Riva ve Florya projeleri için genel kurula giderken, üyelerin karşısına güzel bir sürprizle çıkacak. Sarı­kırmızılıların patronu, Riva’nın yerine yeni bir arazi müjdesi verecek.


Bir süredir Ankara’da görüşmeler yapan, dün de günübirlik Başkent’e giden Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Telekom Arena’nın yanına salon projesine onay vermesinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Maliye Bakanı Naci Ağbal’la görüştü


Galatasaray’ın kurtuluşu olarak görülen Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi noktasında Emlak Konut GYO arasındaki anlaşma yapan başkan Dursun Özbek’in, kulübe yeni arazi kazandırılması noktasında...