25 / 04 / 2024

Galatasarayın borcu

Galatasarayın borcu

Galatasaray Riva arazisi için gelen ilk ödemeyle borcunu önemli miktarda azalttı. Sarı kırmızılıların borcu, Riva arazisi için gelen ilk ödemeyle 218 milyon dolara geriledi.

Dursun Özbek projelerle borcu kapatırsa tek başına seçime gider!

AMK Gazetesi GS'deki son gelişmeyi kaleme aldı: "Bir sonraki seçim sürecine 1.5 yıl var. Dursun Özbek bu dönemde projenin startını verir ve Emlak Konut'tan alacağı gelir garantisi ile faizli banka borcunu kapatabilirse, gelecek kongrede tek başına seçime gidebilir"

1998 yılında Ali Sami Yen Stadı dev bir kompleks olacak!

1998 yılında Ali Sami Yen Stadı, Şişli Belediyesi inşaat ruhsatı verdiğinde dev alışveriş ve spor kompleksi olacakmış. 100 milyon dolara mal olacak yatırımın finansmanını sağlamak için kulüp halka açılacakmış.

2006 yılında Galatasaray bankalarla Riva pazarlığı yapmış!

2006 yılında Galatasaray, 70 milyon dolar borçlu olduğu dört banka ile Riva'daki 1 milyon 175 bin metrekarelik arazisine inşa edilecek projeden elde edilecek gelir üzerinden anlaşma sağlamak için pazarlık yapmış.

2006 yılında Galatasaray'ı finansal darboğazdan Riva kurtaracak!

2006 yılında Galatasaray'ın düştüğü finansal darboğazdan kurtulmasının yolu, kulübün portföyünde yer alan arazileri değerlendirmesinden geçiyormuş. Sarı-kırmızılı kulüp, Riva'yı satışa çıkarsa en az 105 milyon dolar kazanabilirmiş.

37 milyon vatandaşın 1.2 trilyon borcu var!

Her gün giderek zorlaşan geçim şartları vatandaşları da kredi kartlarına takla attırmaya mecbur bırakıyor. Açıklanan rakamlara göre 37 milyon vatandaşın borcu 1.2 trilyona ulaştı. 

'Gram altın için uyarım var' diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olup olmayacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın için uyarım var'' diyerek altın borcu olanları uyardı. İşte o açıklama...

MTV ve gelir vergisinde son ödeme günü bugün! Borcu olanlar elinizi çabuk tutun!

Yapılandırma kapsamında vergi borçları ile motorlu taşıtlar (MTV) ve gelir vergisinin ikinci taksit ödemelerinde bugün son gün. Borcu olanlar elinizi çabuk tutun!

İslam Memiş çarşamba ve cuma gününü işaret etti! Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslenerek çarşamba ve cuma gününü işaret etti.  Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin...

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber! Gram altın 4.000 TL olacak! Cüzdanını kapan hemen kuyumcuya ışınlanacak!

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber... Ünlü yazar Haluk Özdil, kişisel YouTube kanalında yaptığı açıklamada, gram altın fiyatının 4.000 TL'ye yükselebileceğini tahmin ettiğini belirtti.

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Bankalara borcunuz varsa Cumhurbaşkanı'ndan güzel haber geldi! Bakın borcu olanlar ne olacak?

Banka borçlularına müjdeli haber! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emri doğrultusunda, bankalara borcu olan vatandaşlar için önemli bir gelişme yaşandı. Bu gelişme, borçlu vatandaşların yüzünü güldürecek.

Gram altın 400 TL birden yükselecek! Tarih resmen belli oldu! Altın borcu olanların etekleri tutuşacak! Çok acil bakın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gram altının 400 TL birden yükseleceğini söylerken, dünyaca ünlü dev banka, Bank Of America'da tarih açıklamasında bulundu. Tarih resmen belli oldu! Altın borcu olanların etekleri tutuşacak! Çok acil bakın.

Düğünü ve altın borcu olanlara altın duayeni İslam Memiş’ten ‘son alım fırsatı’ duyurusu geldi!

Altında yükseliş sürerken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten özellikle düğünü ve altın borcu olanlara yönelik “Yılın son fırsatı” dediği altın alım tarihi geldi.

Altın borcu olanlara kritik uyarı! Kara kara düşünmeyin uzman Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı

Gram Altında düşüş yaşanmasının ardından yeniden yükselişe geçmesi piyasalarda borcu olan vatandaşların sıkıntısını konuşmaya başladı. Piyasa  Uzmanı Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı.

İslam Memiş altın için yükseliş tarihi verdi! Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, son 4 haftadır düşüşe geçen altın için yükseliş tarihi verdi. Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

Gram altın için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş kesin net konuştu! Sakın altın borcu yapmayın

Altın Kahini İslam Memiş, gram altın için yeni rotayı açıklayarak yatırımcılara ''sakın altın borcu yapmayın'' diyerek vatandaşları uyardı.

Altın borcu olanlar hemen bakın! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Bunu yapan yandı! Bekleyin ve görün

Altın fiyatları son günlerde rekor denemelerine devam ederken, Altın Kahini İslam Memiş altın borcu olanları uyardı. Altın borcu olanlar hemen bakın! Bunu yapan yandı! Bekleyin ve görün...

Galatasarayın borcu Haberi

Galatasarayın borcu

25 Mart'ta düzenlenen Mali Genel Kurul'da kulübün borcu 338 milyon dolar olarak belirtilmişti. Kulübün Riva arazisi için yapılan ödemeyle borcunun 218 milyon dolara gerilediği açıklandı.



Sarı kırmızılılar önümüzdeki aylarda Milli Emlak ile yapılan anlaşmaya göre 500 milyon lira gelir elde edecek. Mali genel kurul için hazırlanan raporlarda Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi için Milli Emlak ile yapılan anlaşmadan gelen 342 milyon liralık ilk ödeme yansıtılamamıştı. 



Riva Arsa ihalesi 8 Haziran'da

İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin birinci oturumu Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO)  tarafından 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 14:30'da düzenlenecek. 2. oturum tarihi henüz netleşmedi. 



İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi, Emlak Konut GYO Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme...