26 / 04 / 2024

Galler Prensesi mezarlığı

Galler Prensesi mezarlığı

Mezar evinde ' Diana ' partisi! Galler Prensesi'nin mezarının bulunduğu ev, prensesin kardeşi Earl Spencer tarafından kiraya veriliyormuş. Evde geceliği 80 bin liralık partiler düzenleniyor...

İzmir Selçuk'taki sera, mezarlık oluyor!

İzmir'in Selçuk ilçesinde Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından kullanılan seranın yerine mezarlık yapılacak

Atatürk Orman Çiftliği Devlet Mezarlığı imar planı askıda!

Ankara “Askeri Alanı (Devlet Mezarlığı)” ve “Orman Alanı” olarak tanımlanmasına ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

İzmir'in ilk hayvan mezarlığı hazır!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seyrek Köpek Bakımevi'nin yanına bakıma muhtaç sokak hayvanları için yeni bir yuva yaptı. Alanın hemen bitişiğinde ise hayvan severlerin kaybettikleri minik dostlarını defnedebilecekleri hayvan mezarlığı oluşturuldu

Antalya Kurşunlu Mezarlığı’na 10 milyonluk sosyal tesis!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Uncalı’da yer kalmaması nedeniyle definlerin yoğunlaştığı Aksu Kurşunlu Kent Mezarlığı’nda vatandaşların son görevlerini kolay bir şekilde yerine getirebilmeleri için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Bursa İnegöl'e yeni mezarlık alanı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ''Alanyurt bölgesinde 100 bin metrekarelik alanda yeni bir mezarlık oluşturuyoruz. Son eksikliklerin tamamlandığı mezarlığa defin işlemleri Ağustos ayında yapılacak'' dedi.

Bursa İnegöl'e 100 bin yeni mezarlık!

Recep Altepe,İnegöl İlçesi’nin Alanyurt bölgesinde 100 bin metrekarelik alanda yeni bir mezarlık oluşturulduğunu ve son hazırlıkların sürdüğü mezarlığa Ağustos ayında defin işlemlerinin yapılabileceğini söyledi.

Gölcük İhsaniye Mezarlığı yenileniyor!

Kocaeli Gölcük Belediyesi, İhsaniye Mezarlığı çevresinde duvar yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda ekipler eski duvarları yıkarak yerine 5 bin metreküp taş duvar yapacak.

Ayazağa'da 160 dönüm orman mezarlık oldu!

Alışveriş merkezi, rezidans, köprü, havalimanı inşaatları derken İstanbul’un ormanlarına Mezarlıklar Müdürlüğü de el attı. Büyükşehir Belediyesi’ne başvurup Ayazağa’daki devlet ormanının mezarlık ilan edilmesini istedi

Milas'taki yahudi mezarlığı restore edilecek!

Milas ilçesindeki Yahudi Mezarlığı "Milas'ta Yahudiliğin Sessiz Tanıkları" projesi kapsamında restore edilecek. Yaklaşık 170 Yahudi mezarının bulunduğu alan, Milas Kültür Rotası'na dahil edilerek inanç turizmine evsahipliği yapacak.

Kayseri kent mezarlığı 8 milyon TL ile yenilenecek!

KAYSERİ’de 850 bin metrekarelik alanda bulunan 85 bin mezarın bulunduğu kent mezarlığı, yeniden yapılandırma projesi kapsamında 8 milyon TL’lik harcama ile yeniden düzenlenecek.

Diyarbakır Yeniköy Mezarlığı’nda yeni idare binası inşa edilecek!

Büyükşehir Belediyesi, Yeniköy Mezarlığı’nda yurttaşların ihtiyaçlarını karşılayacak idare binası inşa ediyor. İdare binasının, eylül ayında tamamlanması hedefleniyor.

Ankara Karşıyaka Mezarlık Camii'nin yıkımı mecliste!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Karşıyaka Mezarlığı'nda 1971 yılında ibadete açılan 2 No’lu kapı girişindeki caminin neden yıkıldığını sordu.

Alanya'da özel mezarlık talebine ret!

Alanya'da vatandaşın konut alanı içerisinde bulunan arsasını mezarlık alanına dönüştürmek için imar plan değişikliği talebi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde reddedildi.

Galler Prensesi mezarlığı Haberi

Galler Prensesi mezarlığı

DIŞ HABERLER SERVİSİ Lady Diana Saygısızlık olarak görüldü Bir ada üzerinde bulunan Prenses Diana'nın mezarı, başta oğulları Prens William ve kardeşi Harry olmak üzere önemli sayıda ziyaretçi çekiyor. 1997 yılında hayatını kaybeden Diana'nın bu mezar yerine defnedildikten sonra sevenleri tarafından tüm adanm çiçeklerle kaplandığı biliniyor. Tüm bu nedenlerden dolayı, bazı kesimlerin, Earl Spencer'ın bu hareketini Diana'nın anısına bir saygısızlık olarak gördüğü belirtildi. Prens William ve Kate Middleton evlendikten sonra Prenses Diana'nın mezarını beraberce ziyaret etmişlerdi. Bununla beraber, Prens William'ın eşine annesinin yüzüğünü vermesi de, Prenses Diana'nın anısını yaşatma isteği olarak değerlendiriliyor. 

-m w Earl Spencer 14 bin dönüm arazi üzerine kurulu olan Althorp Malikanesinde Diana ve ailesinin pek çok anısı bulunuyor. 

Fransa'nın başkenti Paris'te, birçok komplo teorisine konu olan bir...