26 / 04 / 2024

GAP İnşaat Hizmet İhracatçısı Araştırması

GAP İnşaat Hizmet İhracatçısı Araştırması

Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Töreni, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşti. GAP İnşaat, Hizmet İhracatçısı Araştırması'nda 2'inci sırada yer aldı.

İZBAN'ın ana hizmet binası kaçak çıktı! 

Sayıştay tarafından İZBAN'ın ana hizmet binasının yapı ruhsatı olmadığı tespit edildi. İşte detaylar...

İnşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Temmuz’a dair Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini yayımladı. Bu kapsamda, inşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü.

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi Küçükçekmece’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Üç tarafından açıldı.

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

Dışişleri Bakanlığının yeni hizmet binasının projesi tamamlandı!

Dışişleri Bakanlığının yeni hizmet binasının projesi tamamlandı ve inşaata başlamaya hazır hale getirildi.

Şanlıurfa'da bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi mecliste!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesinde hasta yakınları misafirhanesi olarak kurulacağı söylenen bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Gap İnşaat ve Workindo'dan iş birliği!

Yapı-inşaat sektörüne özel kariyer sitesi olan Workindocom, Gap İnşaat’ın projelerine de insan kaynağı sağlıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

GAP İnşaat, Hizmet İhracatçısı Araştırması'nda 2'inci sırada!

Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Töreni, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşti. GAP İnşaat, Hizmet İhracatçısı Araştırması'nda 2'inci sırada yer aldı.

GAP İnşaat Taksim 360 projesi!

GAP İnşaat Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor. Proje İstanbul'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na dünyanın en prestijli ödülü!

Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat'a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na, Amerika'dan dünyanın en prestijli ödülü geldi..

Gap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Elçiçek, Murat Elçiçek ve Gürdal Elçiçek ortaklığında kuruldu. 

GAP İnşaat Hizmet İhracatçısı Araştırması Haberi

GAP İnşaat Hizmet İhracatçısı Araştırması

Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Töreni'ne katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin kendine güvenip, iş dünyasının önünü açtıkça bölgesinde gücü ve itibarı artan bir ülke haline geldiğini anlattı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz aylarda yaşanan kur-faiz-enflasyon merkezli dalgalanmayı birilerinin milletin moralini bozmak, umudunu kırmak için kullandığını ifade eden Erdoğan, "Halbuki sadece ekimde açılan ve kapanan şirket sayısına baktığımızda, önceki yıllardan çok daha olumlu bir orana ulaştığımızı görüyoruz" diye konuştu. Cari işlemler dengesinde ciddi bir iyileşme yaşandığını vurgulayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Bankası'nın döviz rezervinin kur dalgalanmasının olduğu döneminde gerilediğini hatırlatarak, "130 milyar dolara kadar çıkmıştı. Şimdi yeniden 92.5 milyar dolara ulaştık. Çıktığımız zirveyi yakalamak ve aşmak zorundayız" diye konuştu.

Ödül törenine Başkan Erdoğan'ın yanı sıra Hazine ve...