24 / 04 / 2024

GAP Vadisi 1. etap

GAP Vadisi 1. etap

Şanlıurfa'yı yeşillendirmek adına dev projelere imza atarak modern sosyal yaşam alanları oluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Projesinin 1. Etabındaki çalışmaları gece gündüz demeden özverili bir şekilde sürdürüyor.

GAP Vadisi projesinde çalışmalar son sürat!

GAP Vadisi Projesinin I. Etabında incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'da kaliteyi arttıracak, çok önemli bir projenin hayat bulması için çalışmalara son sürat devam ettiklerini söyledi.

GAP Vadisi'nin 1. etabının temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin vizyon projeleri arasında yer alan bölgenin en büyük yeşil alanı;1 Milyon 861 Bin Metrekarelik GAP Vadisi Projesinin 1. etabının temeli törenle atıldı.

Cendere Vadisi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sarıyer ilçesi, Cendere Vadisi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından inşa edilen Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor...

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi!

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 13 adet konut bulunuyor.

Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuru tarihleri!

Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge'de yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ankara Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli İmrahor Vadisi 1 Etap Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Şanlıurfa GAP Vadisi Millet Bahçesi açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Millet Bahçesi projesinin etaplarını tamamlıyor.

GAP Vadisi 1. etap Haberi

GAP Vadisi 1. etap


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Milyon 861 Bin dönümlük bölgenin en büyük sosyal yaşam alanı olacak olan Gap Vadisi Projesinin 1. Etabında çevre düzenlemesi ve alt yapı  çalışmalarına başlayan yüklenici firma, projeyi 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlayacak.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin önemle üzerinde durduğu ve temellini attığı dev Projede;Yürüme yolları, su oyun parkı, çocuk oyun alanları, fitness alanları, anfi şeklinde tasarlanmış kuru havuz, havuz başı kır düğünü alanları ve oturma birimleri yer alacağı söz konusu projenin tamamlanması için ekipler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmalarına devam ediyor




Şanlıurfa Büyükşehir...