24 / 04 / 2024

Garage Sale

Garage Sale

Avrupa ve Amerika’da düzenlenen, Türkiye’de ilk defa bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek ‘Garage Sale’ etkinliğinde, evlerde kıyıda köşede kalmış kullanılmayan ama çalışır durumda olan eşyalar değerlendirilecek.

Sale İnşaat Hırdavat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sale İnşaat Hırdavat Hafriyat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Küçüktepe tarafından kuruldu.

Mrc Garage Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Garage Yapı Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Can tarafından kuruldu.

Garage Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Garage Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Çiner ve Nihal Çağlar ortaklığında kuruldu.

Garage Atlas Tasarım Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Garage Atlas Tasarım Teknoloji Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Gündüz tarafından kuruldu.

Sakarya Keremali İçmesuyu Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Akyazı’ya hizmet verecek olan Keremali İsale Hattı Projesi’nin yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen ihaleye 4 firma teklif verdi.

Antalya Karacaören 2 barajının inşaatında son durum!

Antalya Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Karacaören 2 Barajı İsale Hattında incelemelerde bulundu. Coşkun, Karacaören 2 barajının isale hattı inşaatının tamamlandığında Antalya İl merkezi ve çevresinde 2045 yılına kadar su ihtiyacı yaşanmayacağını belirtti.

Karacaören 2 Barajı İsale Hattı çalışmaları incelendi!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya'nın 2045 yılına kadar içmesuyu sorununu çözecek olan Karacaören 2 Barajı İsale Hattı'nda incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya 4.5 milyonluk altyapı yatırımı!

Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesi-Sarılar İçme Suyu İsale Hattı 1.Etap inşaatının temeli atıldı. Çorlu ilçesinin Sarılar Mahallesi'nde gerçekleşen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

Mardin Kızıltepe Nusaybin İçme Suyu Hattı onarıldı!

Hasar gören Mardin Kızıltepe Nusaybin İçme Suyu İsale Hattında onarım çalışmaları tamamlandı. 2011'de hizmete alınan bu tesis yaklaşık 400 bin kişiye menba kalitesinde su sağlıyor.

Konya Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattı için kamulaştırma!

“Mavi Tünel (Konya İçmesuyu) Projesi (KOP)" Kapsamındaki Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Zonguldak-Ereğli İçmesuyu projesi için acele kamulaştırma!

"Zonguldak-Ereğli İçmesuyu Projesi" kapsamındaki Zonguldak-Ereğli İçmesuyu İsale Hattının yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Erzurum Karayazı'ya arıtma tesisi inşa edildi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı’ya Arıtma Tesisi ve İsale Hattı yaptı. Çalışma kapsamında 700 metreküplük içme suyu deposu, 2 adet 100 metreküplük, 1 adet 50 metreküplük depo ve 3000 metre de servis yolu yapıldı.

Düzce'de toplu açılış töreni gerçekleşti!

Düzce'deki toplu açılışta, Düzce Akçakoca Barajı İçmesuyu İsale Hattı, Düzce Büyük Melen Çayı Islahı 2. Kısım, Düzce Kaynaşlı İlçe Merkezi Yandereleri, Düzce Uğursuyu Deresi Islahı İkmali, Düzce Gölyaka Aksu Deresi Islahı İkmali projelerinin temeli atıldı

Garage Sale Haberi

Garage Sale

İstanbul Ataköy’de bulunan Airport Outlet Center’ın açık otopark alanında uyguladığı Bit Pazarı ve Ekolojik Pazar konseptleri ile sektöre hem outlet’i, hem de halkın diğer ihtiyaçlarını karşılayacak farklı konseptleri biraraya getirerek farklı taleplere cevap vermeye devam ediyor.


Avrupa ve Amerika’da düzenlenen, Türkiye’de ilk defa bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek ‘Garage Sale’ etkinliğinde, evlerde ne kadar kıyıda köşede kalmış kullanılmayan ama çalışır durumda olan eşyalar değerlendirilecek. Eskiye ve geçmişe dair aranan her şeyi bulmak mümkün olacak.


Airport Outlet Center, 4 Ekim 2015 pazar günü ücretsiz olarak gerçekleştireceği ‘Garage Sale’ etkinliğinde çocuk aktiviteleri ve sürpriz hediyeler ile ziyaretçilerine hoşça vakit geçirtecek. Etkinliğe, kayıt yaptıranlar...