25 / 04 / 2024

Garanti Leasing finansman

Garanti Leasing finansman

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, yenilebilir enerji yatırımlarında, özellikle güneş enerjisi projeleri finansmanım destekleyeceklerini, bu alanda yatırım ihtiyacına cevap vereceklerini söyledi..

Garanti BBVA'dan Green Mortgage'a 370 milyon TL finansman!

Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, Türkiye’nin ilk yeşil mortgage uygulaması olan Green Mortgage (Yeşil Mortgage) ürününü hayata geçirdiklerini söyledi.

Garanti Finansal Kiralama'dan 2.5 milyon TL'lik finansman bonosu ihracı!

Garanti Finansal Kiralama'nın 2 milyon 500 bin TL ihraç tavanı, Sermaye Piyasası Kurulu'nun kararı ile onaylandı. 

Garanti Finansal Kiralama'dan 50.2 milyon TL'lik finansman bonosu ihracı!

Garanti Finansal Kiralama'nın 2 milyon 500 bin TL ihraç tavanı kapsamında, halka arz edilmeksizin, nitelikli yatırımcıya satılmak üzere, 91 gün vadeli 50 milyon 296 binTL nominal değerli finansman bonosu ihracı gerçekleşti.

Garanti BBVA, 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi!

Garanti BBVA, Global Finance tarafından üst üste 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi.

Mistral GYO, Garanti Bankası'nda 10 milyon TL kredi çekti!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın geliştirmekte olduğu projelerin finansmanı kapsamında T. Garanti Bankası A.Ş. ile 10 milyon TL limitli genel kredi sözleşmesi imzalandı...

Otoyol projeleri, proje finansmanında büyüdü!

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, proje finansmanında gelinen son noktayı anlattı. Proje finansmanında, bu yıl büyümenin motoru alt yapı ve otoyol projeleri olarak açıklandığını belirtti.

Garanti'den inşaat sektörüne özel paket!

Garanti, inşaat sektörüne özel paketler hazırlıyor. Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, 2017’de önceliklerinin yeni müşteri kazanmak olduğunu belirtti.

İş ve inşaat makineleri leasingde yeniden lider!

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, "İş ve inşaat makineleri grubunu değerlendirdiğimizde geçtiğimiz dönemlerde 'sat ve geri kirala'nın hızlı yükselişi ile kaptırdığı liderlik koltuğunu tekrar aldığını görüyoruz" dedi.

Yatırım Leasing,cirosunu yüzde 25 artıracak!

İnşaat, tekstil, metal ana sanayi, tıbbi cihaz, matbaa ambalaj sektörlerinde yatırım mallarının finansmanını sağlayan Yatırım Leasing, finansal kiralama işlemlerinin yurtiçinde yaygınlaştırılması için müşterilerine danışmanlık hizmeti de veriyor.

Garanti'nin 2016'da proje finansman hedefi 3 milyar dolar!

İstanbul'da inşaatı devam eden 3.havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projesi gibi büyük projelerin finansmanında yer alan Garanti Bankası, 2016'da 3 milyar dolarlık taahhüt sağlamayı öngörüyor.

Garanti Leasing gayrimenkul sektörüne odaklandı!

Döviz kurlarındaki sert yükseliş nedeniyle leasingde TL payı rekor seviyelere çıkarken, şirketler üretim araçları almak yerine gayrimenkul işlemi yaparak borcunu uzun vadeye yaymaya çalışıyor.

Garanti Leasing enerji projelerine odaklandı!

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, yenilebilir enerji yatırımlarında, özellikle güneş enerjisi projeleri finansmanım destekleyeceklerini, bu alanda yatırım ihtiyacına cevap vereceklerini söyledi..

Garanti Mortgage'tan kentsel dönüşüm dersi!

Garanti Mortgage, İstanbul ' un Anadolu ve Avrupa yakasındaki müteahhitlerle Kentsel Dönüşüm Sürecinde Konut İnşaatı ve Kentsel Dönüşümde Finansman Modelleri konulu toplantıda bir araya geldi...

Garanti Leasing finansman Haberi

Garanti Leasing finansman

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, yenilebilir enerji yatırımlarında, özellikle güneş enerjisi projeleri finansmanım destekleyeceklerini, bu alanda yatırım ihtiyacına cevap vereceklerini söyledi. Gökmen, leasing sektörünün 2014 yılım 7,5 milyar dolar hacimle kapatacağım belirterek, "Sektörde öne çıkan mal grupları; iş ve inşaat makineleri, gayrimenkul, metal işleme oldu. Gayrimenkul işlemlerinin sektördeki payı yüzde 30'lara çıktı. Garanti Leasing olarak da geçen yılı 1 milyar dolarlık hacimle tamamladık. İşlem hacmimizin yüzde 30'unu gayrimenkul, yüzde 20'sini iş ve inşaat, yüzde 8'ini de metal işleme sektörü oluşturdu" dedi. 

Gökmen, sözlerini şöyle sürdürdü: "2015'te sektörü 8 milyar doların üstünde büyümesini bekliyoruz. 

Bizde yüzde 20 büyümeyi hedefliyoruz. Yenilenebilir enerji yatırımlarında, özellikle güneş enerjisi projelerinde finansman gücümüzü...