29 / 03 / 2024

gate of anatolia nerede

gate of anatolia nerede

ACK Grup tarafından Sancaktepe’de yapılan Gate Of Anatolia projesinde dükkan satışları tamamlandı. Kuaför, eczane, kuru temizleme, cafe ve restoran gibi amaçlarla kullanılacak olan 7 dükkan, yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Gate Of Anatolia 20 ay içinde tamamlanacak!

ACK Grup tarafından Sancaktepe’nin prestij caddelerinden Atayolu Caddesi üzerinde yapılan Gate Of Anatolia projesi, temel atma töreninin ardından tüm hızıyla yükselmeye başladı. Proje; 20 ayda tamamlanacak.

Gate Of Anatolia'da uygun ödeme seçenekleri!

ACK Group tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Gate of Anatolia projesinde satışlar devam ediyor. Sancaktepe’de 16 bin metrekareyi aşkın bir alanda konumlanan Gate Of Anatolia, firmanın kendi arazisi üzerinde yükseliyor...

Sancaktepe Gate Of Anatolia ödeme planı!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe' de inşa edilen ve de konut büyüklüklerinin 65 metrekare ile 164 metrekare arasında farklılık gösterdiği Sancaktepe Gate Of Anatolia ödeme planı...

Sancaktepe Gate Of Anatolia'nın yüzde 40'ı satıldı!

Gate Of Anatolia projesi resmi olarak satışa çıktı. ACK Grup'un ilk projesi olan Gate Of Anatolia'da metrekare fiyatları 2 bin 500 TL ile 2 bin 700 TL arasında değişirken, projenin yüzde 40'ı ise ön lansman döneminde satıldı.

ACK Grup Anadolu'nun kapısını Sancaktepe'den açtı! Gate Of Anatolia!

ACK Grup Anadolu'nun kapısını Sancaktepe'den açtı. ACK Grup, Sancaktepe’deki 377 dairelik Gate Of Anatolia projesine başladı. Temel aşamasındaki projede bölgeye göre yüzde 20 - 25 aşağıda fiyatlar sunuluyor

Gate Of Anatolia projesinde fiyatlar 187 bin 500 liradan başlıyor!

Son günlerin gözde yerleşim bölgesi Sancaktepe’de ACK Grup güvencesi ile inşa edilen, dört blok, bir rezidans ve alışveriş merkezinden oluşan Gate Of Anatolia projesi, Dedeman Oteli’nde düzenlenen bir toplantı ile basına tanıtıldı...

Gate of Anatolia nerede?

Yüzde 35 peşinatla 30 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanan Gate of Anatolia nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe deniliyor. Projenin lansmanı 18 Haziran'da (yarın) gerçekleşiyor...

Gate of Anatolia Sancaktepe ödeme planı!

Gate of Anatolia Sancaktepe ödeme planı kapsamında yüzde 35 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Sonrasında ise kalan kısım için 30 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Gate of Anatolia'da 187 bin 500 liraya!

ACK Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Gate of Anatolia projesinde daire fiyatları 187 bin 500 liradan başlıyor. Gate of Anatolia projesinde toplamda 377 konut yer alıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe satılık!

Gate of Anatolia Sancaktepe satılık daire bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. 2015 yılında tamamlanması hedeflenen Gate of Anatolia Evleri Sancaktepe projesi 420 adet daireden meydana geliyor...

Gate Of Anatolia satış fiyatları!

9 bloktan meydana gelen Gate of Anatolia projesinde konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. Gate Of Anatolia satış fiyatları 134 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor...

Gate of Anatolia Sancaktepe teslim tarihi!

Gate of Anatolia Sancaktepe teslim tarihi kapsamında projede yer alan konutların 2015 senesi içinde teslim edilmesi planlanıyor. Projedeki konutların fiyatları 134 bin 300 TL'den başlıyor

Gate of Anatolia satış!

Gate of Anatolia satış fiyatları 1+1 dairelerde 134 bin 300 liradan başlangıç gösteriyor. ACK Group Gate of Anatolia projesinde konut teslimlerinin 2015 yılında gerçekleşmesi bekleniyor...

Sancaktepe Gate of Anatolia satılık!

Sancaktepe Gate of Anatolia satılık daire fiyatları 69 metrekare büyüklüğündeki 1+1'ler için 134 bin 300 TL'den başlıyor...

Gate of Anatolia Sancaktepe'de 214 bin TL'ye 1+1!

ACK Grup imzası ile Sancaktepe’de hayata geçirilmekte olan Gate of Anatolia projesinde 2 bin 850 lira olarak belirlenen metrekare birim fiyatları 30 Temmuz 2015 tarihinde güncellenecek.

ACK Gate of Anatolia'da faizsiz taksitlerle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

ACK Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL 'den başlıyor. Projede faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği de yapılıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler için faiz uygulanmadan ödemeler yapılıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede dairelerin metrekare birim fiyatları 2.600 TL'den başlıyor.

ACK Gate of Anatolia'da 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

ACK Gate of Anatolia projesinde yer alan dairelerin için fiyatlar metrekare birim bazında 2 bin 600 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015'te yapılacağı projede faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da metrekaresi 2 bin 600 liraya! 0 faizle!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015'te yapılacağı projenin ödemelerinde faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da metrekaresi 2.600 TL'ye! 0 faizle!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 600 TL 'den başlıyor. Proje kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde yer alan konutlar için metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL olarak belirlendi. Projede yer alan daireler için faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Gate of Anatolia dairelerinden faiz uygulamadan vadelendirme seçeneği!

Gate of Anatolia İstanbul'un Anadolu yakasında ve metrekare birim fiyatı 2.600 liradan başlıyor. Projede ödeme seçenekleri olarak faiz uygulamadan vadelendirme ve yüzde 1 KDV yer alıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de metrekaresi 2.600 TL'ye! 0 faizle!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde yer alan daire seçeneklerinin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede müşterilere faiz uygulanmadan vadelendirme seçenekleri sunuluyor.

ACK Gate of Anatolia'da metrekaresi 2.600 TL'ye! 0 faizle!

ACK Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için faizsiz vadelendirme uygulanıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da yüzde 1 KDV'yle! 0 faizle!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan daireler için ödeme koşullarında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. 377 konuttan meydana gelen projede ayrıca yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde yer alan daireler için faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Yüzde 1 KDV'li satışların yapıldığı projede metrekare birim fiyatları 2.600 TL'den başlıyor.

ACK Group Gate of Anatolia'da metrekaresi 2 bin 600 TL'ye!

ACK Group Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlıyor. Projede dairelerin teslim tarihi 2015 senesi olarak belirlendi.

gate of anatolia nerede Haberi

gate of anatolia nerede

Gate Of Anatolia’nın açık çarşı alanında yer alacak olan, kuaför, eczane, kuru temizleme, cafe ve restoran gibi amaçlarla kullanılacak olan 7 dükkan, yatırımcılardan büyük ilgi gördü. 

ACK Grup CFO’su Azmi Yaşar konuyla ilgili şöyle konuştu: “Gate Of Anatolia çarşısı Sancaktepe’nin prestij caddelerinden bir olacak olan Atayolu Caddesi’ne bakıyor. Bizim projemizdeki daire sahipleri kadar bölgedeki diğer proje sakinlerine de hitap edecek. Bu nedenle dükkanlarımız çok ilgi gördü. Önümüzdeki aylarda ise AVM’mizi satışa çıkaracağız. Market, ofis ve mağaza olarak kullanılabilecek olan Gate Of Anatolia AVM’nin de çok ilgi göreceğine inanıyoruz.”

4 blok ve bir rezidansın yer aldığı Gate Of Anatolia’da 377 daire yer alıyor.


Gate of Anatolia iletişim

Sancaktepe Gate of Anatolia telefon: 0216 642 3 225 

Web Adresi: