19 / 04 / 2024

gate of anatolia projesi

gate of anatolia projesi

ACK Group tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Gate of Anatolia projesinde satışlar devam ediyor. Sancaktepe’de 16 bin metrekareyi aşkın bir alanda konumlanan Gate Of Anatolia, firmanın kendi arazisi üzerinde yükseliyor...

Sancaktepe Gate Of Anatolia ödemeleri!

Sancaktepe Gate Of Anatolia ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...

Sancaktepe Gate Of Anatolia'nın yüzde 40'ı satıldı!

Gate Of Anatolia projesi resmi olarak satışa çıktı. ACK Grup'un ilk projesi olan Gate Of Anatolia'da metrekare fiyatları 2 bin 500 TL ile 2 bin 700 TL arasında değişirken, projenin yüzde 40'ı ise ön lansman döneminde satıldı.

Kerim Ersayın: Şehir merkezinden uzak eve talep artıyor!

Konut üreticisi ACK Grup kurucu ortağı Kerim Ersayın, “İstanbul hâlâ ciddi bir göç alıyor ve zaman geçtikçe nüfusun kent merkezinden daha uzak alanlara yayıldığını görüyoruz.” dedi...

Gate Of Anatolia projesinde fiyatlar 187 bin 500 liradan başlıyor!

Son günlerin gözde yerleşim bölgesi Sancaktepe’de ACK Grup güvencesi ile inşa edilen, dört blok, bir rezidans ve alışveriş merkezinden oluşan Gate Of Anatolia projesi, Dedeman Oteli’nde düzenlenen bir toplantı ile basına tanıtıldı...

Gate Of Anatolia projesinin lansmanı 18 Haziran'da!

ACK Grup tarafından Sancaktepe ’ de yapılan Gate Of Anatolia konut projesinin basın toplantısı 18 Haziran 2014, Çarşamba günü İstanbul Dedeman Oteli ' nde gerçekleşecek...

Gate of Anatolia'da 1+1 daire fiyatları 134 bin TL!

Gate of Anatolia projesi ACK Group tarafından hayata geçiriliyor. Gate of Anatolia Sancaktepe Evleri'nde daire fiyatları 134 bin TL'den başlıyor...

Sancaktepe Gate of Anatolia adres bilgileri!

ACK Group imzasıyla yükselen Gate of Anatolia projesinin satışları sürüyor. Sancaktepe Gate of Anatolia adres bilgileri, ulaşım ve konum detayları haberimizde yer alıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe Evleri 'nde 119 bin 900 TL'ye!

Peşin daire fiyatlarının 119 bin 900 liradan başlangıç gösterdiği Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde teslimler 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek...

Gate of Anatolia ACK Group tarafından inşa ediliyor!

2015 yılı içerisinde teslim edilecek olan Gate of Anatolia ACK Group tarafından inşa ediliyor. Projede daireler 19 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Gate of Anatolia resimleri, görselleri, fotoğrafları!

ACK Group imzası taşıyan Gate of Anatolia resimleri, görselleri, fotoğrafları haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje 3 blok halinde yükseliyor...

www.gateofanatolia.com internet sitesi açıldı!

Konut tiplerinin 1+1, 2+1 ve 31 şeklinde tasarlandığı Gate of Anatolia projesinin www.gateofanatolia.com internet sitesi açıldı...

Gate of Anatolia fiyat listesi!

Toplam 420 adet dairenin yer aldığı Gate of Anatolia fiyat listesi detaylı bir şekilde haberimizin içerisinde bulunuyor. Projede teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Gate of Anatolia iletişim!

26 bin 560 metrekare alan üzerine inşa edilen Gate of Anatolia iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Gate of Anatolia Sancaktepe'de 214 bin TL'ye 1+1!

ACK Grup imzası ile Sancaktepe’de hayata geçirilmekte olan Gate of Anatolia projesinde 2 bin 850 lira olarak belirlenen metrekare birim fiyatları 30 Temmuz 2015 tarihinde güncellenecek.

ACK Gate of Anatolia'da faizsiz taksitlerle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

ACK Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL 'den başlıyor. Projede faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği de yapılıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler için faiz uygulanmadan ödemeler yapılıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede dairelerin metrekare birim fiyatları 2.600 TL'den başlıyor.

ACK Gate of Anatolia'da 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

ACK Gate of Anatolia projesinde yer alan dairelerin için fiyatlar metrekare birim bazında 2 bin 600 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015'te yapılacağı projede faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da metrekaresi 2 bin 600 liraya! 0 faizle!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015'te yapılacağı projenin ödemelerinde faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da metrekaresi 2.600 TL'ye! 0 faizle!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 600 TL 'den başlıyor. Proje kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde yer alan konutlar için metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL olarak belirlendi. Projede yer alan daireler için faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Gate of Anatolia dairelerinden faiz uygulamadan vadelendirme seçeneği!

Gate of Anatolia İstanbul'un Anadolu yakasında ve metrekare birim fiyatı 2.600 liradan başlıyor. Projede ödeme seçenekleri olarak faiz uygulamadan vadelendirme ve yüzde 1 KDV yer alıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de metrekaresi 2.600 TL'ye! 0 faizle!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde yer alan daire seçeneklerinin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede müşterilere faiz uygulanmadan vadelendirme seçenekleri sunuluyor.

ACK Gate of Anatolia'da metrekaresi 2.600 TL'ye! 0 faizle!

ACK Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için faizsiz vadelendirme uygulanıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da yüzde 1 KDV'yle! 0 faizle!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan daireler için ödeme koşullarında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. 377 konuttan meydana gelen projede ayrıca yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde yer alan daireler için faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Yüzde 1 KDV'li satışların yapıldığı projede metrekare birim fiyatları 2.600 TL'den başlıyor.

ACK Group Gate of Anatolia'da metrekaresi 2 bin 600 TL'ye!

ACK Group Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlıyor. Projede dairelerin teslim tarihi 2015 senesi olarak belirlendi.

gate of anatolia projesi Haberi

gate of anatolia projesi

Gate Of Anatolia’da uygun ödeme seçenekleriyle daire sahibi olmak kolaylaşıyor.



ACK Group tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Gate of Anatolia projesinde satışlar devam ediyor.

Sancaktepe’de 16 bin metrekareyi aşkın bir alanda konumlanan Gate Of Anatolia, firmanın kendi arazisi üzerinde yükseliyor.



İstanbul’un yükselen değeri Sancaktepe’de kurulan Gate Of Anatolia, 4 blok, bir rezidans ve bir alışveriş merkezinden oluşuyor. Trafik ve karmaşadan uzak huzurlu bir hayatı, şehir merkezine ulaşım rahatlığı ile bir araya getiren proje, konforlu bir yaşam olanağı sunuyor.  

htiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlanan ve benzerlerinden çok uygun fiyatlara sahip olacağınız bu yüksek yatırım değerine sahip projede, ister yaşam, ister yatırım amaçlı kolaylıkla ev sahibi olabilmek mümkün.

Rezidans ve bloklarda yer alan 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler, banka kredisine uygun ödeme seçenekleriyle her bütçeye uygun...