25 / 04 / 2024

gatma güldemet sarı

gatma güldemet sarı

(KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik ve DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, kentsel dönüşümün son 5-6 aydır çok hızlandığını bunda Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın önemli ‘icraat’ etkisi olduğunu söyledi.

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

Denizkoru Sarıyer'de 1.99 faiz 48 ay vade avantajıyla!

IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, Sarıyer'de yükselen Denizkoru Sarıyer'de 1,99 faiz 48 ay vade avandajıyla satışlar devam ediyor. Peki  Denizkoru Sarıyer'de  daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Galatasaray kasasını dolduracak! Dudak uçuklatan meblağ

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, 2022-2023 sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyon oldu. Ligde 3 sezon aradan sonra ipi göğüsleyen sarı-kırmızılı takım, toplamda 23. şampiyonluğunu kazandı. Böylece Galatasaray kasasını doldurdu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

Desıgnc Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Desıgnc Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Günaç Sarıahmetoğlu tarafından kuruldu.

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sibel Güler Sarıtaç tarafından kuruldu.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Gürsel Sarımaden, İlhan Kınalı ve Metin Demirbilek ortaklığında kuruldu.

Nexta Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexta Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarıçayır tarafından kuruldu.

Alanın eli yanıyor! Altın fiyatları ne oldu?

Yatırımcıların gözdesi sarı metal yani altın fiyatları yakından takip ediliyor. Dünyadaki ekonomik sistemde yaşanan gelişmeler de altın fiyatlarını etkiliyor. Emin liman olarak öğrenilen altın, güne büyük bir krizle giriş yaptı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap satışta!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesinin 3'üncü etabında satışlar başladı. Projede 1+1 konutların fiyatları 1 milyon 205 bin TL'den başlıyor...

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi Sarıyer ve Kağıthane!

İstanbul'un değerli bölgelerinden Sarıyer ve Kağıthane özellikle yabancıların ilgi odağı haline geldi. Durum böyle olunca burada bulunan konut fiyatlarında artış yaşandı.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

gatma güldemet sarı Haberi

gatma güldemet sarı

Ziya Yılmaz, “Sayın Bakandan çok memnunuz, sektörün tüm sorunları kendisiyle paylaşabiliyoruz. Sadece, ‘Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinin Geçici 6. Maddesinin’ 2016 sonuna kadar uygulanmasıyla ilgili inisiyatif alması bile ‘sektörü uçurumun kenarından aldı” dedi. Bakan Sarı’ya sektörün performansını arttıracak bazı öneriler hazırladıklarını da anlatan Ziya Yılmaz, “Kentsel dönüşümün hızlanmasıyla, 8-10 yıllık binaların ya da sitelerin bile yıkılıp emsal artışından yararlanmak adına yeniden yapıldığını görüyoruz. Bizce bu büyük bir israf. Binaların 50, 30, 20 yıllık bina olarak tasnif edilmesini, dönüşüm ya da yenilemenin en eskiden başlamasını öneriyoruz” diye konuştu. 


DEVLET POLİTİKASI ŞART


Yabancıya gayrimenkul satışı konusunun ‘devlet politikası’ olarak ele alınması gerektiğini savunan ve oturma izinleri, vatandaşlık gibi konularda liberal düzenlemelere ihtiyaç olduğunu söyleyen Yılmaz, “İngiltere, yabancıya yılda 70 milyar Euro’luk gayrimenkul satabiliyor....