24 / 04 / 2024

gayrimenkul çapraz kontrol

gayrimenkul çapraz kontrol

Gelir İdaresi Başkanlığı 2019-2021 dönemine ilişkin 39 eylem planı hazırladı. Plan kapsamında gayrimenkul alım ve satışlarında çapraz kontrol yapılacak.

Gayrimenkul alırken borçlu çıkabilirsiniz! Bu kontrolü yapmadan sakın imza atmayın!

Gayrimenkul satın alma işlemlerinde son aşama olan tapu devrinde bazı aşamalara dikkat edilmesi gerekiyor. Öyle ki yeni sahip, bu devir ile satışı yapılan mülkün eski borçlarından da sorumlu hale gelebiliyor.

IMF: Çin’de gayrimenkul sektörünün riskleri kontrol altına alınabilir!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Çin'de gayrimenkul sektöründen kaynaklanan risklerin kontrol altına alınabileceğine dikkat çekti.

Çinli emlak devi Evergrande düşük gayrimenkul satışları için uyardı!

Nakit darboğazında olan Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande Group, gayrimenkul satışlarının düşmesi sebebiyle çapraz temerrüte düşebileceği uyarısını yaptı. 

SPK'dan Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik!

SPK, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik yaptı. Değişiklik ile kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kontrolüne sahip olduğu gayrimenkul yatırım ortaklıklarının, kamu şirketleri ve iştiraklerine proje geliştirme ve mali fizibilite gibi hizmetleri verebilmesinin önü açıldı..

Gayrimenkulde çapraz kontrol yapılacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı 2019-2021 dönemine ilişkin 39 eylem planı hazırladı. Plan kapsamında gayrimenkul alım ve satışlarında çapraz kontrol yapılacak.

Emlakçılığın yasayla kontrol altına alınması lazım!

Era Gayrimenkul Türkiye'nin 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı beklentilerinin konuşulduğu toplantıda açıklamalar yapan Era Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, emlakçılığın yasayla kontrol altına alınması gerektiğini söyledi.

Nida Kule Ataşehir'in güneş kontrolü Guardian Glass'tan!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımıyla Ataşehir'de, hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Kuzey ve Güney ofiste yüksek seçicilikte güneş kontrolünü ve doğal ışıkla elde edilen ferahlığı Guardian Glass ürünleriyle sağlıyor.

Yönetim Planı tapuda kontrol edilmeli!

Kat mülkiyetli bir taşınmazın tapusuna kontrol ettiğimizde Yönetim planı ve karşısında yönetim planının yapıldığı tarih bulunmaktadır. Gayrimenkul hukuku uzmanı Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor.

Gayrimenkulü olanlar tapuda son durumunu kontrol ettirsin!

Gayrimenkulü olanlar tapuda son durumunu kontrol ettirsin. Çünkü bir zamanlar yatırım olsun diye aldığınız ve değerlensin diye üzerinde bu zamana kadar hiçbir tasarrufta bulunmadığınız gayrimenkulünüz sizden habersiz bir şekilde satılmış olabilir.

Çalık Gayrimenkul'ün acı günü! Nur Zeynep Gürdal vefat etti!

Çalık Gayrimenkul Finans, Mali Kontrol ve Planlama Direktörü Nur Zeynep Gürdal 18 Ocak 2015 tarihinde vefat etti. Gürdal'ın vefatı için Çalık Gayrimenkul taziye ilanı yayınladı...

Maliye Bakanlığı, Gayrimenkul Bilgi Sistemi kuracak!

Maliye Bakanlığı gayrimenkulleri takip etmek için Gayrimenkul Bilgi Sistemi kuracak. Sistemde hem kurum içi bilgiler hem de kurum dışı bilgiler toplanarak çapraz kontroller yapılacak.

KEY ödemesinde 5. etap hazırlıkları bitti!

Konut Edindirme Yardımı kesintilerinin ödenmesinde 5. etap hazırlıkları bitti. Liste, Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'na teslim edildi... Emlak Gayrimenkul de, kontrolün ardından Resmi Gazete 'ye gönderecek

Code5 Yazılım, gayrimenkul sektörüne özel crm yazılım üretti!

Gayrimenkul üreten firmalar portföy yönetiminden pazarlamaya, satış sürecinden finansa kadar bir çok iş sürecini kontrol altına almakta zorlanabiliyorlar

gayrimenkul çapraz kontrol Haberi

gayrimenkul çapraz kontrol

Gelir İdaresi Başkanlığı 2019-2021 dönemine ilişkin Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Stratejisi ve Eylem Planı'nı tamamladı. Milliyet'te yer alan habere göre, teknolojik imkanların kayıt dışını önlemede kullanılmasının öngörüldüğü planda 39 eylemden bulunuyor. 

Gayrimenkule çapraz kontrol

Tapu işlemlerinde gerçek bedelle satış işlemlerinin yapılmasını sağlamak için söz konusu işlemler diğer kurumlardan alınan bilgilerle karşılaştırılarak kontrol edilecek. Gerçek beyanda bulunulmadığında düzeltme yapmaları gerektiği iletişim kanallarıyla muhataplarına hatırlatılacak.

Taşınmaz Değerleme Sistemi kapsamında elde edilen veriler ve ekspertiz raporları müteallik kurumlarla paylaşılacak. Gayrimenkul alım satımında Tapu Takas Sistemi yaygınlaştırılacak. Ayrıca, söz konusu sistemin araç alış ve satış işlemlerinde de kullanılması yönünde düzenlemeler...