20 / 04 / 2024

gayrimenkul danışmanlığı Songül Toprak Özsan

gayrimenkul danışmanlığı Songül Toprak Özsan

İşkadını Songül Toprak Özsan, Etiler’de açtığı yeni ofiste gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.Özsan, verdiği açılış davetiyle dostlarını ağırladı.

Beverly Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beverly Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Jıahao Lı tarafından kuruldu.

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arvın Saadpanah ve Tanaz Saadpanah ortaklığında kuruldu.

Alizewind Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alizewind Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İpek Ergül tarafından kuruldu.

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Süleyman Savaş tarafından kuruldu.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Star Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Star Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülüstan Özaltın tarafından kuruldu.

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kubilay Salihvatandaş, Aziz Can Çolak, Zaynep Aslıhan Çolak, Alara Bağzıbağlı ve Ömer Mert Çolak ortaklığında kuruldu.

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 25 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Levent, Hüseyin Küçük, Aytül Anlar ve Tarık Altun ortaklığında kuruldu.

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli iel Taıguo Lıu ve Yangzıweı Zhang ortaklığında kuruldu.

Zeliş Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeliş Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neriman Gülçiçekli tarafından kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Lotus Diamond Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lotus Diamond Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yasin Akgül tarafından kuruldu.

gayrimenkul danışmanlığı Songül Toprak Özsan Haberi

gayrimenkul danışmanlığı Songül Toprak Özsan

İşkadını Songül Toprak Özsan, gayrimenkul firması RE/MAX ailesine dahil oldu. Etiler’deki ofisinde yurtiçi ve yurtdışı gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek olan Özsan, önceki gün verdiği açılış davetiyle dostlarını ağırladı.


RE/MAX Mia ofisinin açılışı, cemiyet dünyasından çok sayıda tanınmış ismi buluşturdu. Özsan, davette kayınvalidesi Alev Özsan’ın doğum gününü de kutladı, üzerinde “Canım anneme” yazan pastayı onunla beraber...