20 / 04 / 2024

gayrimenkul dijital satış

gayrimenkul dijital satış

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında bir süre evde kalıyoruz. Bu sürede gayrimenkul satışını canlı tutmak isteyen kurumlar, dijital sistemle müşterilerine sanal ev turu yaptırıyor...

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Gayrimenkulün satış değeri vergiyi nasıl etkiler?

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Karabıyık bugünkü yazısında Gayrimenkulün satış değerinin vergiyi nasıl etkilediğini kaleme aldı. İşte Karabıyık'ın o yazısı...

Gayrimenkuller için dijital satış ofisi: Disao!

Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerine 2017 yılından beri Konutmatik markasıyla hizmet veren Kripton BT’nin yeni aplikasyonu Disao Dijital Satış Ofisi ile inşaat sektörünü hızla dijitalleştirmeyi planlıyor.

Türk Hava Kurumu Düzce'deki 4 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Düzce Merkez'de yer alan 4 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Sakarya'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Sakarya Erenler'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Antalya'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Antalya Kepez'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın İzmir'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın İzmir Seferihisar'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, Asya Katılım Bankası'nın Manisa Salihli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Manisa Salihli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF Mevamed Sağlık Ürünleri'nin Samsun'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Mevamed Sağlık Ürünleri Tar. Gıda İnş. Mim. İş. Sağ. ve Güv. İlaç Hizm. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Gayrimenkul sektöründe görüntülü satış dönemi!

Koronavirüs salgını ülke ekonomisini ve tüm sektörleri etkilemeye devam ediyor. Salgın sürecinde gayrimenkul sektöründe de bir takım değişiklikler yaşandı. Sektör temsilcileri, gayrimenkul sektörünün evrim geçirdiğini belirterek, dijital satışın çok popüler olduğunu ifade ediyor...

gayrimenkul dijital satış Haberi

gayrimenkul dijital satış

Dünyayı saran yeni tip koronavirüs salgınına karşı yetkililer arka arkaya tedbirler alırken, bu sebeple bir süre evden çalışma, eğitim gibi yöntemlerle sosyal mesafeye dikkat ediliyor. İnsanlara evlerinden hizmet vermek için sektörler tarafından da çeşitli teknikler geliştiriliyor. Bu süreçte üzerinde baskı oluşacak sektörlerden olan gayrimenkul sektöründe ise hem satış kanallarını canlı tutmak, hem de tüketiciyle bağını sıkı tutmak için yeni modellerini açıklıyor.

Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre; tüketiciye ‘yerinde hizmet’ vermek isteyen firmalar artık ‘sanal’ gezi ve ‘dijital’ ödeme yöntemlerini geliştiriyor. Buna göre bazı gayrimenkul firmaları sanal gerçeklik gözlükleri ile projeleri gezme imkanı sunarken; bazıları ise tamamen internet siteleri üzerinden erişilebilir şekilde, projelerin ayrı ayrı tüm birimlerini 360 derece gezme fırsatı sunuyor.

Yeni sistemler gelecek

Gayrimenkul sektörü özellikle son yıllarda yabancılara ve yurt...