26 / 04 / 2024

gayrimenkul fiyatları artacak mı

gayrimenkul fiyatları artacak mı

Gayrimenkul fiyatlarının gün geçtikçe artması yeni evli çiftleri de zor soktu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  aileleriyle birlikte yaşamayı planlayan çiftlerin sayısında artış gözlendi.

Gayrimenkul fiyatları artmaya devam edecek!

Realtyplus Türkiye Kurucu Ortağı Özhan Carda konut fiyatları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada söz konusu fiyatların 2022'de de artmayı sürdüreceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe 2022 nasıl geçecek?

Gayrimenkul sektöründe yaklaşık 2 senedir pandemi etkileri konuşuluyor. Peki gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor? Gayrimenkul sektöründe 2022 nasıl geçecek? İnşaat sektörü patronları 2022 beklentilerini ve yeni yatırımlarını açıkladı...

Gayrimenkul 2022'de dövizin yerini alacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, 2022'de gayrimenkul sektörüne olan talebin artacağını belirtti.  Güleroğlu, özellikle ikinci el konut ve arazilerde hareketlilik olacağını ifade etti.

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış 2022'de katlanacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2022 yılında gayrimenkul fiyatlarındaki artışın süreceğine dikkat çekti. Yazıcı, 2022'de popüler olacak ilçeleri de açıkladı...

Gayrimenkule talep artıyor!

Gayrimenkul Uzmanı Birgül Sarsın Dokuzcan sektörle ilgili yaptığı değerlendirmede gayrimenkule talebin artacağını söyledi.

Ali Sesli: Gayrimenkulde fiyat artışı devam edecek!

Avrasya Uluslararası İnşaat A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Ali Sesli şirketin planlarını ve sektörün trendlerini anlattı.

Gayrimenkul yatırımları artacak!

JLL EMEA Bölgesi (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) Araştırmalar Direktörü James Brown, "Gayrimenkulde karlılık toparlanacak ve gelecek yıldan itibaren artmaya başlayacak, dolayısıyla yatırımlarda da yükseliş yaşanacak" dedi.

Tuğçe Tanay: Arazi yatırımı her zaman kazandırır!

Emlak fiyatlarının piyasa değerinin altından satıldığından bahseden gayrimenkul danışmanı Tuğçe Tanay, arsa, arazi yatırımının kaybettirdiğini söyledi.

Gayrimenkul fiyatlarını finansal sistem etkiliyor!

Avrupa Merkez Bankası "Finansal İstikrar Değerlendirme" raporunda çok düşük banka karlılığı ve gayrimenkul fiyatlarında artan düzeltme riski, finansal sistemde oynaklıklar arasında gösterdi...

Gayrimenkule ilgi artacak!

9. Boğaziçi Zirvesi, Uluslararası İş Birliği Platformu'nda konuşan GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, KONUTDER Başkanı Altan Elmas ve Ege Yapı Başkanı İnanç Kabadayı sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul fiyatlarının artması bekleniyor!

Kurumsal Ofis Gayrimenkul CEO’su Emir Özcan Geçal, gayrimenkul sektöründe fiyat beklenti endeksi verilerini değerlendirdi. Geçal, 3 aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarının artmasını beklediklerini söyledi.

Gayrimenkul fiyatları artacak!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi, bir önceki çeyreğe göre yüzde 4 arttı. REIDIN CEO’su Kerim Bertrand, verilere değerlendirdi.

Gayrimenkul fiyatlarında artış bekleniyor!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeks’ 2018 yılı 2. çeyrek dönem sonuçları açıklandı. 

Aziz Torun'dan konut almak isteyenlere çağrı: Fiyatlar artacak!

GYODER Başkanı Torun: "Gayrimenkul almak isteyenlere çağrı yapmak istiyorum; önümüzdeki günlerde fiyatlar artmak zorunda. Çünkü maliyetler yükseliyor. Kur artışlarının da enflasyona yansımasıyla fiyatlar yükselmek zorunda" şeklinde ifadelerde bulundu.

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

Konut satışları artacak mı? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı: Seçimden sonra yüzde 40 artış bekleniyor!

Gayrimenkul sektöründe 3 senedir yaşanan hareketlilik, ilk dört ayda yerini gerilemeye bıraktı. Peki konut fiyatları artacak mı? Uzman isimler tek tek açıkladı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Gümüş zirveye koşuyor! Gümüş fiyatları artacak mı? İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüş fiyatları son durum merak ediliyor.  Küçük ölçekli yatırımcıların ilgi odağında olan gümüş ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Gümüş fiyatları artacak mı? İslam Memiş rakam verdi! 

Konutta maliyet ve personel krizi! Ev fiyatları daha da artacak! 

Konut sektöründeki Çimento, demir, enerji fiyatlarında yaşanan artış ve arsa yetersizliği gibi sorunlara şimdi personel krizi de eklendi. Peki konut fiyatları artacak mı? İşte ayrıntılar...

Gıda fiyatları artacak mı? Uzmanlar açıkladı! Bu tarihe dikkat!

Dünya genelinde ekonomik kriz artmaya devam ediyor. Ekonomik krize artan doğalgaz ve gübre fiyatları da eklenince tablo uzmanları korkutmaya başladı. Gıda fiyatlarında artış devam edecek mi, kışın fiyatlar artacak mı uzmanlar açıkladı.

Pirinç krizine adım adım! Pirinç krizi mi başlıyor? Pirinç fiyatları artacak mı?

Pirinç fiyatlarına dair araştırmalar hız kazandı. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın etkileri gıda piyasasında hala etkisini gösteriyor. Pirinç fiyatlarındaki son artışlar neyi gösteriyor? Pirinç fiyatları artacak mı? İşte detaylar!

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

gayrimenkul fiyatları artacak mı Haberi

gayrimenkul fiyatları artacak mı

Gayrimenkul fiyatlarının gün geçtikçe artması yeni evli çiftleri de zor soktu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  aileleriyle birlikte yaşamayı planlayan çiftlerin sayısında artış gözlendi.

Konu ile ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Danışmanı Gülcan Altınay, bazı ailelerin bir arada yaşayabilmek için büyük ev arayışına girdiğini söyledi.

Peki ev almak hayal mi oldu? İşte Gülcan Altınay'ın konuyla ilgili o açıklamaları...

Ev almak hayal mi oldu?

Yaptığı açıklamada son bir senede Türkiye genelinde konut fiyatları yüzde 40-50 oranında yükseldiğini kaydeden Gülcan Altınay, inşaat maliyetlerindeki artış sebebiyle bu artışın süreceğini belirtti.

Ev almak için 1 milyon TL’yi gözden çıkarmak gerektiğine değinen Gülcan Altınay,  yeni evli çiftlerin ev almasının da zor olduğunu söyledi.

Yüksek kiralara çözüm olarak ev arkadaşı arayanların sayısının da hızla arttığını kaydeden Gülcan...