25 / 04 / 2024

gayrimenkul fuarı mıpım

gayrimenkul fuarı mıpım

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM’e Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katılacak. Yatırımcıların buluşma noktası olan fuarda, Balıkesir’in enerji ve turizm projeleri tanıtılacak.

MIPIM'e kayıtlar başladı, ilk kayıt yaptıranlar Viatrans, Yorum inşaat ve Nef oldu!

11-14 Mart 2014 'te Fransa Cannes 'da düzenlenecek olan gayrimenkul fuarı MIPIM 'e katılım için kayıtlar başladı. İlk kayıt yaptıranlar; Viatrans, Yorum inşaat, Nef oldu.

MIPIM'de giriş ücretlerinden 340 milyon euro gelir elde edildi!

Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilen dünyanın en büyük emlak fuarlarından MIPIM'de, giriş ücretlernden toplam 340 milyon euro kazanç sağlandı...

Türkiye'de fiyatlar uçtu: Türklerin yurt dışında gayrimenkul alımı 2023'te resmen katlandı!

Türkiye'de konut sahibi olmanın zorlaştığı ifade edilirken, Türklerin de yurt dışına kaçmaya başladığı belirtiliyor. Yurt dışında gayrimenkul alımı 2023'te patladı. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul alım satımında dikkat! Yanlış beyan verenler yandı! Cezası büyük...

Gayrimenkul alım satımında Gelir İdaresi tarafından alınan vergi beyanı konusunda yanlış beyanda bulunanlarda vergi kaçırmayla ilgili bir çalışma başlatıldı.

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Tapu sahipleri dikkat! Gayrimenkul alım-satımında 3 boyutlu döneme geçiliyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan ve pek çok kişiyi de yakından ilgilendiren değişikliğe göre gayrimenkul alım-satım işlemlerinde ve tapu süreçlerinde 3 boyutlu döneme geçilecek.

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 13 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 4 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kaya, Uğur Uryan ve Murat Ararat Dirasuyan ortaklığında kuruldu.

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Alı El Masrı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alım satımı artık noterlerde de yapılabilecek!

Yeni kanunla beraber gayrimenkul alım satımları artık noterliklerce de gerçekleştirilebilecek. Peki yeni düzenlemenin detayları neler? İşte Noterlikten gayrimenkul alımı satımı detayları ve Avukat Nevin Can'ın konuyla ilgili o açıklamaları... 

Endeksa yeni sistemini duyurdu! Gayrimenkul alım satımında yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul alım satım sürecinde hızlı, güvenli ve kaliteli bir deneyim yaşatan Endeksa, yeni özelliğiyle Türkiye’de bir ilke daha imza attı. İşte detaylar...

gayrimenkul fuarı mıpım Haberi

gayrimenkul fuarı mıpım

FRANSA’nın Cannes kentinde gerçekleşecek MIPIM Gayrimenkul Fuarı 10-13 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacak. Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren yatırımcıların buluştuğu fuarda bu yıl şehirler de tanıtılacak. Fuarda Türkiye’den, İstanbul , Ankara, Antalya ve Balıkesir olmak üzere pek çok şehir, vitrinlerindeki en son projelerini tanıtacak. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’ i MIPIM’ de, lojistik, yenilenebilir enerji ve turizm projeleri ile ön plana çıkartacağını dile getirdi.


LOJİSTİK KÖY KURULACAK

Balıkesir’in, İstanbul, Bursa ve İzmir illerinin köşelerini oluşturduğu var sayılan üçgenin tam ortasında bulunduğunu belirten Başkan Uğur, geliştirilen projeler ile önümüzdeki yıllarda şehrin sanayi ve lojistik merkez haline gelmesi beklediklerini söyledi. Balıkesir’ in Marmara Denizi’ ne kıyısı olan ilçelerinden olan Bandırma ilçesinin bu konuda umut vaat ettiğini dile getiren Uğur, “...