25 / 04 / 2024

Gayrimenkul komisyonculuğu

Gayrimenkul komisyonculuğu

Seçimin kazananı ABD’de Trump olurken, Türkiye’de ise Kırıkkaleli Mustafa Akyürek (33) olacak gibi. Akyürek, bundan 5 ay kadar önce ‘Donald Trump’ için marka tescil başvurusunda bulunan tek isim olarak kayıtlara girdi.

Şekerlisoy Topluluğu yeni gayrimenkul yatırımları için düğmeye bastı!

Faaliyetlerine turizm, sağlık, gayrimenkul ve girişim gibi 4 farklı ana grupla girişim gösteren Şekerlisoy Topluluğu, 2021'de toplam hacmini 800 milyon Türk Lirası’na ulaştırarak yüzde 42 oranında büyüme kaydetti.

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Talha Uğur tarafından kuruldu.

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Evrensel, Süleyman  Evrensel tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Çanakkale'de senelik değer artışı konutlar için yüzde 32, arsalar için yüzde 38, araziler için ise yüzde 37 olarak gerçekleşti.

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan tarafından kuruldu.

Uşak Belediyesi'nden 26.2 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Yeşil Karaağaç, Bölme, Fevzi Çakmak ve Kemalöz Mahallesi'nde yer alan 27 gayrimenkulü 26 milyon 262 bin 135 TL'ye satıyor...

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Belçika'da sosyal konut tartışması: Yurt dışında evi olan 25 aileye tahliye!

Belçika'nın Lier kentinde yurt dışında gayrimenkulü olduğu belirlenen 25 aile kaldıkları sosyal konutları terk etmek zorunda kalacak. Ayrıca burada kaldıkları süre için aldıkları kira yardımları iade etmeleri talep edildi.

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Doğuş GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde portföyüne alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Akiş GYO Uşaklıgil gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 parsele ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Gayrimenkul komisyonculuğu Haberi

Gayrimenkul komisyonculuğu

Tüm dünyanın nefesini tutarak beklediği sonuç kısa süre önce belli oldu. Donald Trump ABD’nin 45’inci başkanı oldu. Seçimin kazananı ABD’de Trump olurken, Türkiye’de ise Kırıkkaleli Mustafa Akyürek (33) olacak gibi. Akyürek, bundan 5 ay kadar önce ‘Donald Trump’ için marka tescil başvurusunda bulunan tek isim olarak kayıtlara girdi.


“Emlak milyarderi” olarak da anılan Trump’un zaferi kuşkusuz tüm dünya tarafından yakından izleniyor. Sonuçlar Türkiye tarafından da yakından izlenirken, bu sonucun Kırıkkaleli Mustafa Akyürek için ayrı bir önemi olduğu kuşkusuz. 


5 AY ÖNCE BAŞVURDU

Türk Patent Enstitüsü verilerine göre gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Akyürek 22 Haziran 2016’da marka tescil başvurusunda bulundu. Başvuru ‘Donald Trump’ markası için yapıldı. Marka tescilinin ‘Gayrimenkul komisyonculuğu, müşavirliği ve idaresi hizmetleri’ alanında yapılması istendi.

TPE başvuruyu inceledi. 22 Haziran günü, başvuruyu,...