29 / 03 / 2024

Gayrimenkul sektörü 2019 planları

Gayrimenkul sektörü 2019 planları

Türkiye'de Mart ayında 105 bin 46 adet konut satıldı. Konut satışı sayının şubat ayına göre yüzde 34 oranında artması gayrimenkul üreticilerini umutlandı.

Gayrimenkul sektöründe trendler değişiyor!

2017 yılının sonlarında gayrimenkul sektöründe meydana gelen krizle beraber adeta yaprak kımıldamayan bir süreç yaşandı ve bunun tam aksine 2019 yılının sonlarında faiz oranları indirimleriyle beraber stoklar bir anda eridi. Şimdi gayrimenkul sektöründeki eğilimler 2 model üzerinde yoğunlaşıyor.

Gayrimenkul sektörü 2019'u nasıl kapattı?

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2019-4. Çeyrek Raporu’nu yayınladı. Rapora göre 2019 yılının son çeyreği en yüksek konut satışının gerçekleştiği dönem oldu...

Gayrimenkul sektöründe satışlar yüzde 44 arttı!

Uzun yıllardır gayrimenkul sektöründe hizmet veren gayrimenkul danışması Sühran Aras, gayrimenkul sektörünün 2019 yılının üçüncü çeyreğini değerlendirdi...

Gayrimenkul sektöründe 2019'da bizi neler bekliyor?

Uzun yıllardır gayrimenkul sektöründe hizmet veren Gayrimenkul Danışması Sühran Aras 2018 yılı  ve 2019 yılının ilk çeyreğini değerlendirdi.

2019'un ilk çeyreğinde gayrimenkul sektörü yüzde 2.7 büyüdü!

Yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıklandı. İMSAD Mayıs 2019 Sektör Raporu’nda, gayrimenkul sektörünün yüzde 2.7 büyüdüğü ifade edildi.

Gayrimenkul sektörü talep artışı için yeni politikalar istiyor!

Gayrimenkul sektörü, 2019 yılında yeni politikaların hayata geçirilmesini istiyor. Emlak Katılım Bankası'nın konumlandırılması, ilk konut edinimine sağlanan teşvikler, alternatif finansman modelleri gibi konular sektörün 2019'daki gündem maddelerini oluşturuyor.

2019 gayrimenkul sektörü için umut yılı olacak! 

2019’un gayrimenkul sektörü için ‘umut yılı’ olacağını söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, 2019'da rekor beklentilerinin de yüksek olduğunu belirtti...

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçilerle buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı, Türk gayrimenkul sektörünü gubetçilerle buluşturacak.

Gayrimenkul sektörü dengeli büyüyecek!

Gayrimenkul sektöründe kalıcı projeleri hayata geçiren Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kabadayı, ''2019, gayrimenkulde dengeli büyümenin yılı olacak'' diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü 2019'dan umutlu!

Emlakkulisi.com olarak Realtor Gayrimenkul'ün kurucusu Anıl Ulaş Övençoğlu ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte Övençoğlu'nun sektör değerlendirmeleri...

2019 yılında gayrimenkul sektöründe neler değişecek?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında rol alan Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, 2019 yılında gayrimenkul sektöründe nelerin değişebileceğini değerlendirdi..

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Gayrimenkul sektörü 2019 planları Haberi

Gayrimenkul sektörü 2019 planları

Türkiye'de Mart'ta 105 bin 46 adet konut satışı yapılması ve sayının şubat ayına göre yüzde 34 oranında artması gayrimenkul üreticilerine umut verdi. Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; vatandaşların yapılan faiz seçenekleri dışında bulunan kampanyalardan yararlanması oranı yükseldi ve yabancılara mülk satışı arttı.

250 bin dolar dopingi

Sene sonuna kadar yabancıya konut satışında,sektörün 10 milyar dolarlık seviyeyi yakalayabileceğini ifade eden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Yabancılara 2019 yılı Mart ayı konut satışı geçen yılın Mart ayına göre yüzde 71 oranında artış ile 3 bin 129 adet olarak gerçekleşti. 2018 yılında yabancıya konut satışında vatandaşlık imkânının 250 bin dolara çekilmesiyle vites büyütmüştük. Bu sene yurtdışı tanıtım organizasyonlarına verilecek teşviklerle daha büyük bir...