26 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü Emlak 2014 Fuarı

Gayrimenkul sektörü Emlak 2014 Fuarı

Gayrimenkul sektörü yeni sezona Emlak 2014 Fuarı’ndaki kampanyalarla girdi. Fuarda pek çok firma projelerini tanıtma fırsatı bulurken, alıcılara da indirim, fiyat avantajı gibi fırsatlar sunuluyor...

Gayrimenkul sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 179'a çıktı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada "TÜİK ücretli çalışan istatistikleri Eylül 2023 verilerine göre gayrimenkul sektöründe ücretli çalışan sayısının 122 bin 179'a ulaştığını söyledi.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörü mercek altında! Firmalar, şahıslar, emlakçılar herkes denetime girebilir

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gayrimenkul sektöründeki olağan dışı fiyat artışlarını merceğe aldıklarını açıkladı. Bakanın açıklamasına göre piyasada spekülasyon yapan firma, şahıs ya da emlakçılar denetime girebilir. Gayrimenkul kazancını doğru beyan etmeyenler de incelemeye tabi olacak.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Gayrimenkul sektörü baştan yenilendi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, gayrimenkul sektöründe 2020 yılında yaşanan değişimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul sektörü Proptech'i tercih etti!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Proptech ile sanal ve artırılmış gerçeklik sağlayan teknolojiler, otomasyonlar, CRM hizmetleri gibi birçok konuda gayrimenkul sektörünün hızla değiştiğini söylüyor.

Gayrimenkul sektöründe toparlanma sinyalleri!

Koronavirüs salgını gayrimenkul sektörünü de etkiliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkul sektöründe toparlanma sinyallerinin başladığını ve Haziran ayında sektörün toparlanacağını kaydetti...

Gayrimenkul sektöründe dijital çözümler geliştirilecek!

Emlak sektöründe gelinen son noktayı değerlendiren FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, ''Pandemi sonrası gayrimenkul sektörüne dair daha birçok dijital çözümlerin geliştirileceğini düşünüyorum'' dedi.

Gayrimenkul sektörü yine güvenilir liman olacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs emlak sektörünü de derinden etkiledi. Ancak sektörün kısa sürede toparlanması, gayrimenkul sektörünün yine güvenli liman olması bekleniyor.

Gayrimenkul sektörü Emlak 2014 Fuarı Haberi

Gayrimenkul sektörü Emlak 2014 Fuarı

Gayrimenkul sektörü yeni sezona Emlak 2014 Fuarı’ndaki kampanyalarla girdi. Fuarda pek çok firma projelerini tanıtma fırsatı bulurken, alıcılara da indirim, fiyat avantajı gibi fırsatlar sunuluyor.



Gayrimenkul sektörü, konut ve işyeri projelerini 11 Eylül’de başlayan emlak 2014 - Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman fuarında sergiliyor. 14 Eylül’de sona erecek fuar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteğiyle Sine Fuarcılık tarafından düzenleniyor. 


Projeler tanıtılıyor

VARTAŞ Yapı, fuarda iddialı projesi Renovia İstanbul ile yerini aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata’nın ev sahipliği yaptığı stantta uzman ekipler, katılımcılara ağırlıklı olarak Renovia İstanbul projesinin detaylarını anlatıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında henüz hazırlık aşamasında olan Yenisahra konut projesi ve Businist ofis projeleri de tanıtılıyor. 

Nef’in, fuarda Nef Ataköy 22, Nef Merter...