19 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü hareketlenecek mi

Gayrimenkul sektörü hareketlenecek mi

Aşçıoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı olan Yaşar Aşçıoğlu, "Ataköy'de metrekare fiyatları 8-10 bin TL civarında. Ataköy'de 1 yıl sonra rakamlar 15-17 bin TL'ye çıkacaktır." dedi.

Gayrimenkul sektörü 2016'da hareketlenecek!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, " 2015 te ertelenen gayrimenkul yatırımlarının 2016 yılına sarkması bekleniyor. Bu sebeple 2016 yılının 2015 yılından daha hareketli geçeceğine inanıyoruz." dedi

Gayrimenkul sektörü sonbaharda hareketlenecek!

Hükümet kurma çalışmaları ve geleneksel durgunluğun yaşandığı yazı atlatan gayrimenkul sektörü sonbahara hızlı girecek. Sektörün önde gelen isimleri, eylülle birlikte proje tanıtımlarına hız vereceklerini söyledi.

Gayrimenkul sektörü 2022'de hareketlenecek!

Türkiye genelinde ev fiyatları gittikçe artıyor.2022 senesinde konut kredilerinin düşüp dövizin artması gayrimenkul sektörünü büyük ölçüde etkileyecek.

Gayrimenkul sektörü 2022'de hareketlenecek!

Gayrimenkul sektörü Kovid-19 pandemisinden en çok etkilenen sektörlerden oldu. Peki şimdi sektörü neler bekliyor?

Gayrimenkul sektörü yeni düzenlemelerle hareketlenecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, hükümetin vergi düzenlemelerine ilişkin yazılı açıklama yaparak ekonominin lokomotifi konumundaki inşaat ve gayrimenkul sektörünü hareketlendireceğini söyledi..

Gayrimenkul sektörü bahar mevsimiyle hareketlenecek!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay mevsimlerin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Gayrimenkul sektörü faiz indirimleriyle hareketlenecek!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğun geçici olduğunu sektörün vergi avantajları, kampanyalar ve kredi faiz  indirimleriyle yeniden canlanacağını aktardı. 

Önder Yiğit: Gayrimenkul sektörü 2017'de hareketlenecek!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Yiğit İDK Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Yiğit, Malatya'da 3 bin 500 kişilik yurt inşa edeceğini dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü sonbaharda hareketlenecek!

Hükümet kurma çalışmaları ve geleneksel durgunluğun yaşandığı yazı atlatan gayrimenkul sektörü sonbahara hızlı girecek. Sektörün önde gelen isimleri, eylülle birlikte proje tanıtımlarına hız vereceklerini söyledi.

Gayrimenkul sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Türk gayrimenkul sektörü İsveçlilere tanıtıldı!

TURYAP, İsveç gayrimenkul kooperatiflerinden HSB Stockholm’ün, yaklaşık 60 kişiden oluşan orta ve üst düzey yöneticilerine Türk gayrimenkul sektörünü tanıttı. Program kapsamında Ağaoğlu'nun Maslak 1453 ve Eroğlu'nun Skyland projeleri de gezildi.

Gayrimenkul sektöründe pazarlama noktası geliştirilmeli!

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol’a göre gayrimenkul sektörü Türkiye’de çok gelişti ancak pazarlama noktasında hala alınması gereken yol var.

Gayrimenkul sektörü hareketlenecek mi Haberi

Gayrimenkul sektörü hareketlenecek mi

Dünyada 11 milyar dolar fonu yöneten Dubaili Deyaar ile işbirliğine giden Aşçıoğlu, önce grubun Dubai'deki dev projesi Midtown'a Selenium markasıyla girecek, ardından firmayla Türkiye'de mega projeler inşa edecek. Yaşar Aşçıoğlu, "Şimdilik rakam vermek mümkün değil, ama hayalimde birlikte 5 milyar dolarlık iş yapmak var" diyor.


Aşçıoğlu, seçim öncesinde, belirsizliğin hakim olduğu, terörün karanlık yüzünü gösterdiği en karamsar günlerde Dubaili dev bir fonla ortaklığa giderek, Türkiye gayrimenkul sektörüne moral verdi. 11 milyar doları yöneten Deyaar, bu ortaklıkla hem Türkiye'de projeler gelştirecek hem Aşçıoğlu'yla birlikte Ortadoğu ve Arap ülkelerinde yatırım yapacak. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, ortaklığın ilk meyvesinin Dubai'de hayata geçecek Midtown projesi olacağını, bu projeyle Selenium markasını da yurtdışına taşıyacaklarını söyledi. Aşçıoğlu'nun hedefinde bir de Yunanistan var. Ancak Yaşar...