25 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü paylaşma

Gayrimenkul sektörü paylaşma

Paylaşmayı maddi kayıp değil çok önemli bir kazanç olarak gören ofislerin ve gayrimenkul danışmanlarının artması, gayrimenkul sahiplerinin ve müşterilerin de bu durumdan maksimum fayda sağlanması amaçlanıyor.

ABD Hazine Bakanı Yellen'dan ticari gayrimenkul sektörü açıklaması!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, yüksek faiz oranları ve pandemi sonrası değişen çalışma modelleri ile ofislerin boşalmasından dolayı ticari gayrimenkul sektörüne ilişkin endişelerinin bulunduğunu fakat durumun yönetilebilir olduğuna inandığını kaydetti.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Gayrimenkul sektöründe olağan dışı fiyat artışına neden olan kişiler hakkında inceleme başlatılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yazılı bir açıklama yaptı. Bakan Nebati tarafından yapılan yazılı açıklamada gayrimenkul sektöründe olağandışı fiyat artışlarına dönük kapsamlı bir çalışma başlatıldığı açıklandı.

Gayrimenkul sektörü hızla dijital dünyaya ayak uydurmalı!

Pandemiyle beraber uzaktan çalışma, part time ve freelance çalışma sistemleri hızlıca iş hayatına dahil olmuş oldu. Gayrimenkul sektörünün de bu değişime ayak uydurması gerektiğini dile getiren Disao Kurucusu Tunç Avcı, sektörde dijitalleşmenin getireceği fırsatlara değindi.

Gayrimenkul sektörü 2020 yılına damgasını vurdu! 

Coldwell Banker Başkent Genel Müdürü Evren Barutçu, pandemi döneminde gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek 2021 yılı için ön görülerini paylaştı... 

Gayrimenkul sektörü için yeni başlangıç: İmar affı!

GABORAS CEO'su Kurtuluş Altun ve Eva Değerleme Genel Müdür Cansel Şirin Yazıcı, gayrimenkul sektörü ve konut satışlarıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kıbrıs'ta buluşuyor!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren Sign of the City Awards (SOTCA) için geri sayım başladı. Projelerin ödüllendirileceği yarışma Kıbrıs’ta tanıtıldı.

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinin 2018 beklentileri!

2017'yi değerlendiren gayrimenkul sektörü temsilcileri 2018 yılı beklentilerini paylaştı. İşte gayrimenkul sektörü temsilcilerinin 2018 beklentileri...

Avrupa gayrimenkul sektörü temkinli!

ULI ve PwC'nin Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2018 raporunun sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. Açıklanan rapora göre Avrupa'da gayrimenkul sektörü temsilcilerinin 2018 yılı tahminleri iyimser yönde.

Perakendeye talep, gayrimenkul sektörünü hareketlendiriyor!

Beymen Mağazacılık CEO’su Elif Çapçı, perakende sektörü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çarpçı, perakendeye olan talebin gayrimenkul sektörünü de hareketlendirdiğini belirtti.

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

YDA Group Ankara’da yatırıma devam edecek. Başarılı projelerde talep sorunu olmadığını belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gayrimenkul sektöründeki projelerini anlattı.

Gayrimenkul sektöründe branlaşma başladı!

Gayrimenkul sektörü her geçen gün profesyonelleşmeye başladı. Artık sadece gayrimenkul işi yapmak yetmiyor, kendi içinde de branşlaşmaya başladı. Bunlardan biri de ’Ticari Gayrimenkul’

Ali Yücelen gayrimenkul sektöründekilere çağrıda bulundu!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ali Yücelen, gayrimenkul sektöründekilere "Biraz az kazanın ve kazandıklarınızı özellikle dar gelirlilerle paylaşın" çağrısında bulundu.

Gayrimenkul sektörü paylaşma Haberi

Gayrimenkul sektörü paylaşma

Çanakkale Kalem yazısından Özgür Demirci bugünkü yazısında; her sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe büyük önem taşıyan paylaşımı anlattı.

Her sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektörünün de ufak gibi görünen ama aslında çok önemli nüansları vardır. Bizim sektördeki nüanslardan biri de “paylaşmak”tır. 17 yıl önce bu sektöre ilk adım attığımda bana öğretilen şeylerin başında paylaşmak vardı. Öyle başladığı için de öyle devam etti. Şimdi eğitim verirken de mesleğe yeni girecek arkadaşlara söylediğim en önemli noktalardan biri budur; “paylaşmak”

Bir gayrimenkul sahibi bizi gayrimenkulünü pazarlamamız için yetkilendirdiğinde bizden bir tek beklentisi vardır; onun haklarını korumamız. Konu gayrimenkulün satılması ise olabilecek en doğru fiyattan satılmasını, kiralanması ise en hızlı ve en uygun kiracı adayına gayrimenkulün kiralanmasını bekler. Ancak sektöre baktığımızda şunu görürüz; emlakçıların çoğu paylaşmayı...