29 / 03 / 2024

Gayrimenkul sektörü projeleri

Gayrimenkul sektörü projeleri

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Feyzullah Yetgin, yeni sistemin getireceği avantajlarla ekonomik istikrarın devam edeceğini söyledi ve önemli açıklamalarda bulundu. 

Gayrimenkul sektörü Türkiye'yi büyütüyor!

GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, gayrimenkul sektörünün ekonomiye katkılarından bahsetti. Yetgin, “Yatırımlar sektöre ivme kazandırıyor” diye konuştu.

Hangi konut projesi daha çok satar?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, konut projeleri değerlendirdi. İlhan, Prime Property Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ortağı Cem Sezginsoy ve remas Gayrimekul kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan'ın konuşmalarına da yer verdi.

Gayrimenkul sektörü proje yarışında!

Gayrimenkul sektöründe proje yarışına girildi. Hemen teslim dairelerde 60 ay vade farksız seçeneğini öne çıkarırken, hazır dairelerin peşin alımlarında yüzde 20’ye kadar avantaj imkanı sağlanıyor.

Gayrimenkul sektörünün sorunları 2016'da çözülecek mi?

Gayrimenkul sektörü 2016'yı büyük umutlarla karşıladı. Seçimlerden sonra sektörün bazı istekleri de karşılandı. Ancak ne yazık ki sorunların ABC'si hâlâ önümüzde. İşte Ceren Kumbasar'ın bugünkü haberi...

Gayrimenkul sektörü kentsel dönüşümü bekliyor!

Ali Ağaoğlu," Bugün yarın İstanbul depremi bekleniyor ve dünyadaki herkes bunun farkında. Türkiye, seçim sonrası kentsel dönüşümü öncelikli gündem olarak belirlemeli. Bu konuda sözde değil özde seferberlik başlatalım" dedi.

Korkmadan gayrimenkul sektörüne yatırım yapılmalı!

7 Haziran seçimlerinden sonra durma noktasına gelen inşaat sektörü tekrar toparlanmaya çalışıyor. Ülkemizde lokomotif olma özelliği taşıyan inşaat sektörü her geçen gün canlanmaya devam ediyor.

Gayrimenkul sektörü için mülkler ekonomiye kazandırılmalı!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz ülkemizde hep geliştiği belirtilen gayrimenkul sektörünün arsa geliştirme ihtiyacına cevap verecek olan mülklerin ekonomiye kazandırılması gerektiğini vurguladı.

Gayrimenkul sektörü 2014 yılı son çeyrekten umutlu!

Çalkantılı dönemlerin sona erdiğini ve Türkiye’ nin tüm sektörlerde yaşayacağı istikrarlı büyümenin gayrimenkul sektörüne de olumlu yansıyacağını düşünen inşaat firmaları 2014 yılının son çeyreğini değerlendirdi.

Gayrimenkul sektörü büyümeyi tetikler!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın ‘Nitelikli alım gücüne’ ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Can Ekşioğlu 'Gayrimenkul sektörü büyümeyi tetikler' dedi.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Gayrimenkul sektörü dengeli büyüyecek!

Gayrimenkul sektöründe kalıcı projeleri hayata geçiren Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kabadayı, ''2019, gayrimenkulde dengeli büyümenin yılı olacak'' diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman cazibesini yitirmez!

Gayrimenkul projeleri Pazarlama ve Satış Yönetimi hizmeti sunan ve Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin satış hedeflerine ulaşmasında rol alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş “gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri” değerlendirdi;

Gayrimenkul sektörüne açık artırma sistemi geliyor!

İngiliz girişimci Tyla Angelis, İngiltere’deki “gayrimenkul sektöründe açık artırma” sistemini İstihale ile Türkiye’ye getirdi. Şirket 10 Mayıs'tan sonra gerçekleştireceği açık artırmada Ağaoğlu'nun bazı projeleri ve Innovia projesi yüzde 30 indirimli satacak.

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

3.köprü inşaatı gayrimenkul sektörüne canlılık getirdi!

Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yer alan 3. Boğaz Köprüsü iki hafta sonra açılıyor. Köprü, gayrimenkul sektörüne de canlılık getirecek ve adeta altın gibi değerlenecek. İşte proje kapsamında değerlenen bazı ilçeler...

İzmir'de gayrimenkul sektörü iyi durumda!

İzmir gayrimenkul piyasasın dan mutlu haberler var. 2015 ile birlikte birçok firmanın milyon dolarlık projeleri açıkladığı İzmir gayrimenkul sektöründe keyifler yerinde.

2006 yılında Celal Şengör gayrimenkul sektörüne girmiş!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Celal Şengör, 2006 yılında akrabalarıyla ortak şirket kurarak gayrimenkul sektörüne girmiş. 7 milyon 900 bin lira sermayeli şirket doğrudan doğruya gayrimenkul projeleri gerçekleştirecekmiş.

İstanbul'da gayrimenkul sektörü yükselmeye devam edecek mi?

Gayrimenkul sektörüyle ilgili son üç ayda yayınlanan raporlar İstanbul odaklı yükseliş ivmesinin artarak devam edeceğini gösteriyor. Peki üretim ve satış ve fiyatlardaki yükseliş eğilimi ne kadar sağlıklı?

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Gayrimenkul sektörü projeleri Haberi

Gayrimenkul sektörü projeleri

Feyzullah Yetgin, "Ekonomimizin çok daha güçlü hale getirilmesi için gerçekleştirilecek yeni yapısal reformların en büyük destekçisi olacağız." diye konuştu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Yetgin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yürürlüğe girmesiyle Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olduğunu ve yeni açıklanan kabine ile tüm belirsizliklerin ortadan kalktığını da söyledi ve şu açıklamaları yaptı;

"Sektörün tüm alt açılımlarını aynı çatı altında toplayan Türkiye'nin gayrimenkul platformu olarak, yeni dönemde birlik ve beraberlik içinde güçlenerek çok daha büyük başarılara ulaşacağımızdan hiç şüphe duymuyoruz." 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na Emlak Konut GYO Genel Müdürü ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kurum'un atanmasına değinen Yetgin, "Bugüne kadarki bilgi birikimi ve tecrübesi ile sektörde önemli bir yere sahip olan ve aynı zamanda yönetim kurulumuzun değerli üyesi Kurum'un, ülkemizdeki...