16 / 04 / 2024

gayrimenkul sektörü seçim sonuçları

gayrimenkul sektörü seçim sonuçları

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler. Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Gayrimenkul sektöründe 2023 yılının ilk yarısını değerlendiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, deprem ve seçimler nedeniyle durağanlaşan piyasaların, düşük faizli kredi beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü hareketleniyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nu düzenledi. geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mehmet Kalyoncu, GYODER'e ve sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Demand Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Demirbaş,  gayrimenkul sektörünün koronavirüs salgınının ardından büyük değişim yaşayacağını anlattı. 

DTS ve GDYS gayrimenkul sektöründe güçlerini birleştirdi!

Gayrimenkul sektörü için yenilikçi ürünler geliştiren Neozeka Yazılım ile değerleme firmalarına özel çözümler sunan Yedi Aralık Bilişim‘in işbirliğiyle Değerleme Takip Sistemi (DTS) ve Gayrimenkul Değerleme Yönetim Sistemi (GDYS), tek platformda hizmet sunmak üzere güçlerini birleştirdi...

Seçim sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, 24 Haziran seçimleri sonrası gayrimenkul sektörünü neler beklediğini açıkladı. İşte, PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz'un seçim değerlendirmesi... 

Gayrimenkul sektörü erken seçim için ne diyor?

KONUTDER Başkanı Elmas, GYODER Başkanı Yetgin ve TMB Başkanı Yenigün erken seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki gayrimenkul sektörü erken seçim için ne diyor?

Erken seçim kararı gayrimenkul sektörünü nasıl etkiler?

Erken seçim parlamentoda çoğunluğa sahip siyasi partilere tanınan bir imtiyaz olarak belirtiliyor. Peki, erken seçim kararı gayrimenkul sektörünü nasıl etkiler?

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Gayrimenkul sektörü proje yarışında!

Gayrimenkul sektöründe proje yarışına girildi. Hemen teslim dairelerde 60 ay vade farksız seçeneğini öne çıkarırken, hazır dairelerin peşin alımlarında yüzde 20’ye kadar avantaj imkanı sağlanıyor.

Teknolojinin gayrimenkul sektörüne en önemli 6 etki alanı nedir?

Teknoloji iş dünyası ve endüstrinin her alanında değişim için katalizör olmayı sürdürüyor. Teknolojinin gayrimenkul sektöründe iş ve iç süreçlerini doğrudan etkileyen alanlarını 6 şekilde özetleyebiliriz.

Türk gayrimenkul sektörü rekor kırmaya hazırlanıyor!

Türkiye geçirdiği 2 seçim ve Batı kaynaklı ekonomik durgunluğa rağmen siyası istikrarı ile gayrimenkul satışında rekor kırmaya hazırlanıyor. Körfez piyasasına açılan Türk gayrimenkul sektörü bu yılın ilk 3 ayında Arap alıcıların istilasına uğradı.

gayrimenkul sektörü seçim sonuçları Haberi

gayrimenkul sektörü seçim sonuçları

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler.


Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir. Sonuçları ‘Türk halkının iradesi’ olarak yorumlayan patronlar, iş dünyasının buna göre ‘pozisyon’ alacağını ifade ederek, hükümetin kısa zamanda kurulup, ekonomiye verilen ‘önemin’ sürmesini beklentilerini dile getirdiler.


Ali Dumankaya - DKY İnşaat Yönetim     Kurulu Başkanı



‘Umarız hükümet çabuk kurulur’

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, bugünden itibaren gerek Ak Parti gerekse diğer partilerin içinde olduğu bir süreç yaşanacağını hatırlatarak, beklentilerinin bir an önce hükümetin kurulması olduğunu dile getirdi. Dumankaya, “Sonuçta çözüm sürecinin de, Türkiye’nin yaşadığı demokratik ortamın da hayırlısıyla devam ettirileceğine inanıyoruz” diye konuştu.



Ziya Yılmaz - Dap Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı




‘Bir an önce ekonomiye odaklanalım’

Daha...