25 / 04 / 2024

Gayrimenkul yatırım şirketi Emaar Properties

Gayrimenkul yatırım şirketi Emaar Properties

Gayrimenkul yatırım şirketi Emaar Properties'in Türkiye'deki ilk konut projesi olan Toskana Vadisi'nin satışları başlıyor. Satışlar, New York, Londra ve Dubai'yle aynı anda 8-9 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da da başlayacak.

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım şirketi kuruldu!

Türk Hava Yolları, THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirket İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünce tescil edilerek kuruldu.

OSB'lere gayrimenkul yatırım şirketi kurma yetkisi verilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, OSB'lere gayrimenkul yatırım şirketi kurma ile parsel kiralama yetkisi verileceğini açıkladı.

İBB'nin gayrimenkul yatırım ortaklığına 3.5 milyar liralık sermaye!

Gayrimenkul yatırım şirketi İmar A.Ş’yi, gayrimenkul yatırım ortaklığına çeviren AKP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, resmen müteahhit oldu. Osmanlı Arşivleri binasının da aralarında bulunduğu 3.5 milyar liralık 12 mülk GYO’ya sermaye yapıldı.

Akzirve Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akzirve Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Misto, Gökhan Çetin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da Maya Akar Center Şişli'de kuruldu.

Mersa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mersa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Gürsoy Güler Yiğitbaşı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran 'da Beşiktaş, Etiler Demirkent Sokak, Mim Apartmanı'nda kuruldu.

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Abdul Rahman Almasrı, Mayn Almohaynı, Basıl Almuhayını tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da Tercüman Sitesi'nde kuruldu.

Reva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Reva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Hüseyin Boz, Serhad Kıllı, Yusuf Boz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Haziran'da Beylikdüzü, Merkez Mahallesi, Skyport Residence'ta kuruldu.

Oraka Gayrimenkul Yatırım İnşaat Emlak Konut Yapı Taahhüt Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oraka Gayrimenkul Yatırım İnşaat Emlak Konut Yapı Taahhüt Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Tuncay Altunsu, Mehmet Gür ve Barış Aksüs tarafından kuruldu.

Balvin Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balvin Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Güleryüz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Birey Sokak'ta kuruldu.

Hasgüvenler İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Hasgüvenler İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi, Recep Güven tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Tellioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, İbrahim Tellioğlu, Zekeriya Tellioğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Yıldız Posta Caddesi'nde kuruldu.

Himmah Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Himmah Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, A. Abdulaziz Yousef A tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Kadıköy, Koşuyolu Caddesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul yatırım şirketi Emaar Properties Haberi

Gayrimenkul yatırım şirketi Emaar Properties

 Büyük Çekmece'de gerçekleştirilecek olan projede yer alan konutların fiyatı, KDV hariç 671 bin 500 dolardan başlayıp, 1 milyon 600 bin dolara kadar ulaşıyor. Ön talep yöntemiyle satışa çıkarılan 60 villadan 58'i bir hafta içinde rezerve edildi. Geri kalan konutların satışının da 8 Eylül tarihinde başlanacağını söyleyen Emaar Türkiye Genel Müdürü Ozan Balaban, 'Projenin ilk etabını oluşturan 174 villanın tamamını iki günde satmayı hedefliyoruz. Emaar olarak kendimize güveniyoruz' dedi. Balaban, Toskana Vadisi'nin 700 milyon dolarlık bir yatırım olduğunu da sözlerine ekledi.

SOSYAL OLANAKLARI GENİŞ

Toskana Vadisi'nin Emaar'ın 'en'li projelerinin arasına 'Sosyal olanakları en geniş proje' olarak girdi