23 / 04 / 2024

Gayrimenkul yatırımcılarına tavsiyeler

Gayrimenkul yatırımcılarına tavsiyeler

Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu ile yeni projelerini, hayallerini ve sektörü anlattı. Aşçıoğlu, dünyada inşaat, tekstil ve otomotiv olmak üzere üç önemli sanayinin olduğunu söyledi.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı: 'Onlara sakın bulaşmayın'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten  altın yatırımcılarına çok önemli uyarılar geldi. 

Uzmanından Borsa yatırımcılarına önemli tüyolar!

Borsa İstanbul yeni haftaya yatay başlarken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir'den de borsa yatırımcıları için çok önemli tüyolar geldi. İşte Onur Demir'in resmi X hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Borsa yatırımcılarına kritik uyarı geldi: Özellikle GYO'lara dikkat edin!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci,   resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, borsa yatırımcılarının özellikle GYO'lara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Uzman isim altın yatırımcılarına seslendi: Gram altında 2 bin 300 liraya hazır mısınız? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Ft. Ekonomist sosyal medya hesabından gram altının 2 bin 300 lira olacağını açıkladı. 

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların yönünü değiştirdi! Parası olan yurt dışına gidiyor...

Yurt dışı inşaat firmalarının acenteleri, Türkiye'de gayrimenkul piyasasında yaşanan fiyat yükselişi ve durgunluğu fırsat bilerek parası olan yatırımcıları yurt dışına çekmeye başladı.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Gram altın yatırımcılarına tam bu kadar kazandırdı! Altında şok düşüş sürecek mi? Yatırımcılar şimdi bakın!

Gram altın ve ons altında düşüş devam ediyor. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandırdı? İşte detaylar...

Gayrimenkul yatırımcılarına tavsiyeler Haberi

Gayrimenkul yatırımcılarına tavsiyeler

Çocukluğundan başlayarak inşaatın tozunu yutmuş bir isim Yaşar Aşçıoğlu 1967 yılında babası tarafından kurulan Aşçıoğlu İnşaat'ı 1980'de devralarak, yüzbinlerce metrekare konut,otel, avm ve fabrika inşaatına imzasını attı. Daha sonraki dönemlerde 'Selenium' markasını yaratarak, konut üretmeye devam etti. Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu ile yeni projelerini, hayallerini ve sekörü anlattı.


'DÜNYA MARKASIYIZ' 

Dünyada inşaat, tekstil ve otomotiv olmak üzere üç önemli sanayinin olduğunu söyleyen Yaşar Aşçıoğlu, "Türkiye'de de aynı şeyler geçerli. Tekstilde eskisi kadar iyi değiliz. Otomotiv zaten yarış içinde. Ama inşaatta dünya markasıyız. Dünyanın en iyi inşaat şirketleri, Türk inşaat şirketleri. Onun için yapüan yapılarda o denli iyi. Avrupa'yla hiç kıyaslanamaz büe" diyerek iddialı açıklamalarda bulundu. Mesleğe dair korkusunu ise şu sözlerle açıkladı, "Meslekte olmayanların inşaata giriyor olması beni...