25 / 04 / 2024

gayrimenkul yatırımları son durum

gayrimenkul yatırımları son durum

Koronavirüs nedeniyle durgunlaşan emlak sektörü yeni yılda hareketlenmeye hazırlanıyor. Birçok firma yeni yılda yeni projeler için düğmeye basacak.

Gayrimenkul yatırımları yükselişe geçti!

Pandemi ile beraber hız kaybeden gayrimenkul yatırımları yeniden yükselişe geçti. Sektörde yatırımların artması ile hareketlilik başladı. 

Küresel sermaye, 2015'te gayrimenkul yatırımlarını güvenli limana yönlendirdi!

Küresel sermaye, Ortadoğu ve Ukrayna'daki iç karışıklıklardan ötürü, 2015 yılında gayrimenkul yatırımlarım daha çok güvenli limanlara yönlendirmeyi tercih etti.

Gayrimenkul yatırımları ertelendi ama konut fiyatları düşmüyor!

Ekonomi daralmış, ekonomideki gelişmeler bizi oldukça olumsuz etkiliyor bu nedenle de yatırımlar ertelenmiş ama konut satışları devam ediyor ve konut fiyatları düşmüyor.

En büyük yatırım artışı emlak sektöründe!

Bankacılık verileri 26 Haziran itibarıyla yayımlandı.Yıl ortası itibarıyla hem yerleşiklerin finansal serveti ve yabancıların portföyü, hem de enflasyon karşısında yatırım araçlarının reel getirilerinde bilanço şöyle:

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

Yabancılar Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancıların son iki yılda Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. 2020 yılı ilk çeyreğinde yabancıya konut satışında, bir önceki yıla oranla yüzde 13,8’lik bir artış yaşandı...

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor!

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Astaş Holding'in son projelerinden Mandarin Orientai Bosphorus, İstanbul, yüksek standartları ve elit mekanları tercih edenler için bir buluşma noktası olmaya hazırlanıyor...

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kahramaner tarafından kuruldu. 

gayrimenkul yatırımları son durum Haberi

gayrimenkul yatırımları son durum

Salgın sebebiyle ertelenen artan nüfus ve evliliklerle beraber yükselen konut talebi bir süredir durgunlaşam giden projelerinin de yeniden hareketlenmesine sebep oldu. Hürriyet'te yer alan habere göre; İzmirli Coordinat Yapı Kurucu Ortağı Caner Tan, koronavirüs yüzünden yavaşladı gibi görünse de aslında yapılması gereken işlerin çoğaldığını dile getirdi. İnsanların artık erteledikleri talepleri yeniden değerlendirmeye aldıklarını ve fiyat araştırması yaptıklarını söyleyen belirten Tan, şunlar söyledi: 

1 milyon konuta ihtiyaç var 

“İzmir’de gözlemlediğim kadarıyla son 2 yıldır aktif şekilde büyük montanlı proje yapılmadı. Firmalar hep bir bekleme süreci içindeydi. Ekonomik belirsizlikler ve tereddütler nedeniyle durma noktasına gelen konut satışları bir yandan artan evlilikler, doğumlar ve göçle birlikte yeniden canlanmaya başladı. Türkiye’nin yıllık 1 milyon yeni konuta ihtiyacı var. 2022 yılının sektör için altın değerinde olacağını...