24 / 04 / 2024

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama

Eskpertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, internette pazarlıkla satış dönemiyle satışlar yapıyor. 

Gayrimenkul 2.0: Gayrimenkulde Dijital Pazarlama etkinliği yarın!

Branding Türkiye I Etkinlik, Haliç Üniversitesi’nde (İstanbul) gayrimenkul sektörüne özel “Gayrimenkul 2.0: Gayrimenkulde Dijital Pazarlama” konulu bir etkinlik gerçekleştirecek.

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Durmuş tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde dijital ikiz dönemi!

Bu yılın 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporu belli oldu. Rapor içinde Dijital İkiz'e ilişkin bilgiler yer aldı. Peki, Dijital İkiz nedir? Gayrimenkulde dijital ikiz ne işe yarar? İşte detaylar...

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Sabancı Holding iki dev dijital pazarlama şirketini bünyesine kattı

Sabancı Holding, veri odaklı dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren SEM ile siber güvenlik (operasyonel teknolojiler) konusunda dünyanın önde gelen startuplardan birisi olan Radiflow'u bünyesine kattı.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulde dijital dönüşüm!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, değişen müşteri beklentileri ile birlikte gayrimenkul sektöründe yaşanan dijital dönüşümü değerlendirdi...

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Gayrimenkulde dijital dönüşüm hızlandı!

Yabancı yatırımcılar da sağladığı kolaylıklar nedeniyle Türkiye’de bitcoinle konut almak istiyor.

Adana’da gayrimenkulde değer arttı!

Dijital gayrimenkul okuryazarlığı konusunda sektörün öncüleri arasında yer alan GABORAS’ın sunduğu TVNET’te yayınlanan Gayrimenkul Ekonomisi programında GABORAS Genel Müdürü Kurtuluş Altun, Adana’nın doların hızlı yükselişi karşısında gayrimenkulde değerinin arttığını açıkladı.

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama Haberi

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama

Tapucom’da yer alan ‘pazarlığa açık tapularda’ satıcının o tapu için istediği fiyat gösteriliyor. Kullanıcı ‘Pazarlığa başla’ butonuna tıklayarak istenen fiyatın altındaki teklifini satıcıya iletiyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre teklifin geçerli olabilmesi için alıcı adayının kredi kartından hizmet bedeli provizyonu çekiliyor, böylece alıcı adayları tekliflerinin ciddiyetini gösteriyor. 

İnternette pazarlık modelinin, gayrimenkulünü bir an önce nakde çevirmek isteyen satıcıların sayısının artmasına paralel bir ihtiyaçtan ortaya çıktığını dile getiren Tapucom kurucu ortağı Emre Erşahin, “Tapucom’da bazı tapuların değeri gerçekten piyasanın altında ve alıcıların rekabetçi teklifleriyle bunları piyasa dengesine kavuşturmak için açık artırma yöntemi işe yarıyor, çünkü açık artırma modelinde alıcılar verdikleri rekabetçi tekliflerle fiyatları dengeliyor” diye açıklama yaptı. 

Emre Erşahin, satıcıların istediği teklifi beklerken bazen zaman kaybedebildiklerine değinerek, “Yeni yöntemle zaman...