20 / 04 / 2024

Gayrimenkulde Kadın Araştırması sonuçları

Gayrimenkulde Kadın Araştırması sonuçları

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, Gayrimenkulde Kadın Araştırmasının sonuçları açıklandı. Sonuçlar değerlendirildiğinde kadınlar şantiyede eşitlik istiyor sonucuna varılabiliyor.

Kadınlar, gayrimenkul sektöründe 'Biz de varız' diyor!

ULI, GYODER ve TMB işbirliğiyle ilk kez düzenlenen ‘Gayrimenkulde Kadın Araştırması’ sonuçları; 17 Mayıs 2017 tarihinde Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu tarafından açıklanacak.

Gayrimenkulde Kadın Araştırması sonuçları 17 Mayıs'ta açıklanıyor!

GYODER ve TMB tarafından kurulan Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, ''Gayrimenkulde Kadın Araştırması'' sonuçlarını 17 Mayıs 2017 günü saat 09:00 ile 13:00 arasında açıklayacak.

Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis'te reddedildi!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da yeni bir fay hattı olduğu gündeme gelmişti. Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis gündemine geldi ancak kabul edilmedi. 

TOKİ mağdurlarının sorunlarının araştırılması önerisi reddedildi!

CHP’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal konut projelerinde yaşanan sorunların araştırılması için verdiği Meclis araştırması açılması önerisi TBMM’de AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Merkez Bankası araştırmasından çıkan acı gerçek: Şirketler düşük faizli krediyi yatırıma değil, dövize yatırdı!

Merkez Bankası’nın araştırmasına göre, seçim ekonomisi uygulandığı dönemde şirketlere bol keseden dağıtılan düşük faizli krediler, yatırım ve istihdama yansımıyor. Şirketler aldıkları kredileri dövize yatırmayı tercih ediyor.

Yüzde 8’lik fiyat düşüşü ikinci el araç alımlarını avantaja çevirdi!

VavaCars’ın araştırmasına göre ikinci el araç fiyat artışları, iki yılın ardından eylül ayında düştü. Grup Başkanı Serdıl Gözelekli, ilan sitelerindeki yüksek liste fiyatlarına rağmen gerçek piyasalardaki ikinci el araç fiyatlarının yüzde 8 gerilediğini söyledi.

Borsada ‘tahtacı’ ve ‘balina’ hareketlerine dikkat! Spekülatif hareketlerin araştırılması için TBMM’ne önerge verildi!

CHP'li Mühit Kanko, Borsa İstanbul’daki spekülatif hareketlerin araştırmasına yönelik TBMM’ne bir araştırma önergesi verdi. Kanko, önergesinde, küçük yatırımcıların korunması için borsada ‘tahtacı’ olarak tabir edilen spekülatif hareketlerin araştırılmasını istedi.

Araştırma sonucu: ‘İstanbul’da yaşayanların yüzde 67’si başka kente göçmek istiyor’

Kariyer.net’in yaptığı, “Deprem Sonrası Çalışma Hayatı Araştırması”nın sonuçları belli oldu. Deprem korkusu özellikle İstanbul'da yaşayıp 26-40 yaş aralığındaki çalışan yurttaşların yaşadığı kenti değiştirmek istemelerine sebep oldu. İşte depremin çalışanlar üzerinde yarattığı etkinin sonuçları...

2 bin 440 kişinin katıldığı araştırmanın sonucu belli oldu: Halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü destekliyor...

Areda Survey'in  Kentsel Dönüşüm araştırmasının sonuçları belli oldu. 2 bin 440 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmaya göre; Türk halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü desteklerken, yüzde 34,4’ü kentsel dönüşüme karşı çıkıyor.

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Yabancıya konut satışının sakıncaları araştırılsın önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!

İYİ Parti’nin yabancıya konut ve toprak satışının sebep olduğu sakıncaların araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

 Zorlu şartların araçları Ford Rangerlar! Satış öncesi ve sonrası imkanlar sizi bekliyor! 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Rangerlar için fiyat araştırması yapılıyor. Ford Ranger araçların detaylarını sizler için araştırdık. Ford servislerinde otomobil ve ticari araçlarda %30'a varan indirim fırsatı ile indirim, kredi ve faiz avantajlarını kaçırmayın.  Özellikleri ve fiyatları için haberimizi okuyun

EYT ile kimler emekli olacak? Herkes bu sorunun yanıtını araştırıyor! İşte EYT'de yaş, prim ve gün detayları...

Yetkili isimlerden gelen açıklamaların ardından milyonlarca EYT'li, düzenlemelerin şartlarını merak ediyor. EYT ile kimler emekli olacak? Herkes bu sorunun yanıtını araştırıyor! İşte EYT'de yaş, prim ve gün detayları...

Kadın erkek memur alımı başladı! Tek bir şart aranıyor! İşte detaylar!

Kadın erkek düz memur alımları başladı. Milyonlarca kişi düz memurluk şartlarını araştırıyor. İşte detaylar!

Gayrimenkulde Kadın Araştırması sonuçları Haberi

Gayrimenkulde Kadın Araştırması sonuçları

GAYRİMENKULDE  Kadın Liderler Platformu, sektörde çalışan kadınlara yönelik araştırma yaptı ve araştırma sonuçları açıklandı. 


ULI Türkiye (Urban Land Institute), Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) araştırmasının sonuçlarına göre sektörde çalışan kadınların yaş ortalaması 36. Ağırlıklı olarak çalışılan departman ise satış ve pazarlama. Kadınların yüzde 54.6’si sektörde çalışmaktan mutlu iken, yüzde 36.7 üst düzey yönetici olmayı hedefliyor. Sektördeki kadınların ortak talebi ise fırsat eşitliğinin sektörde...