25 / 04 / 2024

gayrimenkulde uşaklar arası yaşanan farklılıklar

gayrimenkulde uşaklar arası yaşanan farklılıklar

Gayrimenkul eğilimlerinin değiştiğini söyleyen Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Gayrimenkule ilişkin araştırmalar artık internet üzerinden başlıyor ve bu aramaların yüzde 77’si mobil üzerinden gerçekleşiyor.” dedi.

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor 2022? Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti ne kadar?

Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor 2022? sorusu emeklilerin sıklıkla sorduğu sorular arasında yer alıyor. İşte detaylar!

Asgari ücrete üçüncü zam müjdesi! İşte asgari ücret için yeni zam açıklaması!

Asgari ücrete yeni bir zammın yapılıp yapılmayacağı sorusu vatandaşların sürekli sorduğu sorular arasında yer alıyor. İşte asgari ücrete üçüncü zam müjdesi!

Satış için tapuda hangi evraklar gerekir?

Tapuda satış işlemi yapacak vatandaşların sıklıkla sorduğu sorular arasında satış için tapuda hangi evraklar gerekir? bulunmaktadır. İşte merak edilen soruların yanıtları!

Miras kalan evin satışı nasıl yapılır?

Miras kalan evin satışı nasıl yapılır? sorusu miras konusunda kafası karışık olanların sorduğu sorular arasında yer alıyor. İşte merak edilen cevaplar!

EYT’de son durum ne? EYT çıktı mı? İşte son durum!

EYT çıktı mı? EYT’de son durum nedir? soruları emeklilikte yaşa takılanların sıklıkla sorduğu sorular arasında yer alıyor. İşte EYT hakkındaki detaylar!

Hisseli tapu nedir? Hisseli tapu başkasına satılır mı?

Hisseli tapu nedir? Hisseli tapu bir başkasına satılır mı? soruları mülk sahiplerinin sıklıkla sorduğu sorular arasında bulunmaktadır. İşte merak edilen o yanıtlar!

Prefabrik evler kaç TL’ye mal olur?

Prefabrik evler kaç TL’ye yapılır sorusu, prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin çok sık sorduğu sorular arasında yer alıyor. Peki Prefabrik evler kaç TL’ye mal olur? İşte detaylar!

Kıdem tazminatı nasıl alınır? Kıdem tazminatı için şartlar nelerdir?

Kıdem tazminatı nasıl alınır? Kıdem tazminatı şartları nelerdir? çalışanların sıkça sorduğu sorular arasında yer alıyor. Kıdem tazminatının belli bir süresi ve şartları vardır. İşte o şartlar!

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Rusya 36 ülkeye uçuşları durdurdu!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken Avrupa Birliği hava sahasını Rus uçaklarına kapatma kararı aldı. Rusya da Avrupa devletlerinin Rus uçaklarına hava sahasını kapatmasına karşın, Almanya ve Fransa dahil 36 ülkenin uçaklarına hava sahasını kapattı.

Kira depozitosu 2022 ne kadar?

Konut ya da işyeri kiralamak isteyen kiracıların ödemekle mükellef olduğu kalemler arasında depozito da yer alıyor. Peki, kira depozitosu 2022 ne kadar?

Kira sözleşmesi damga vergisi 2022 ne kadar?

Kiracıların sözleşme imzalarken ödemekle mükellef olduğu kalemler arasında damga vergisi yer alıyor. 2022 yılında kira sözleşmeleri için ne kadar damga vergisi ödeneceği araştırılıyor. Peki, kira sözleşmesi damga vergisi 2022 ne kadar?

gayrimenkulde uşaklar arası yaşanan farklılıklar Haberi

gayrimenkulde uşaklar arası yaşanan farklılıklar

Gayrimenkul edinimlerinde kuşaklar arası yaşanan farklılıklar hem üreticileri hem de pazarlama faaliyetlerindki emlak işletmelerini yeni arayışlara yönlendiriyor. 

Konuya ilişkin değerlendirmeler yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Değişen kuşakların etkisi ile yeni pazarlama ve satış modelleri geliştirmek gerekiyor. Gayrimenkule ilişkin araştırmalar artık internet üzerinden başlıyor ve bu aramaların yüzde 77’si mobil üzerinden gerçekleşiyor. GYODER raporuna göre X kuşağı için gayrimenkul önemli bir ihtiyaç iken, Y kuşağında özgürlükçü bir yaklaşım söz konusu. Hatta Z kuşağında ise mülkiyet kavramı oldukça zayıflıyor” diye konuştu. 

Yaşam Alanları Küçülüyor

Özelmacıklı “TÜİK İstatistiklerle Aile sonuçlarına göre hane halkı büyüklüğü azalma eğilimi göstererek 3,4 kişi oldu. Tek kişilik hanehalklarının oranının ise 2014 yılında yüzde 13,9 iken 2018 yılında yüzde 16,1'e yükseldiği görüldü. Bu durum bizlerin gayrimenkul pazarlamasında küçük...