25 / 04 / 2024

Gayrimenkulün geleceğini PropTech

Gayrimenkulün geleceğini PropTech

Gayrimenkul sektöründe ortaya çıkan yeni tanım Proptech. Gayrimenkulün geleceğini belirleyeceği düşünülen PropTech 3.0 günümüzde geçilmekte olan üçüncü aşamada yer alıyor. 

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarının düştüğü ve düşüşlerin devamının geleceğini söyleyerek yatırımcılara kötü haberi verdi.

İslam Memiş altının geleceği yeni rekoru açıkladı!

İslam Memiş, altın ve dolar kuruna ilişkin yeni tahminlerde bulundu. İslam Memiş borsada altın alım-satımının şifrelerini ve gümüşün geleceğini anlattı.

Altının 4 ay sonra geleceği rakam! Analistler uyardı! Cüzdanını alan kuyumcuya ışınlanacak! Hemen bakmayan bin pişman!

Piyasalarda meydana gelen hareketliliğin ardından pek çok kişi gram altının geleceğini araştırırken, Analistler; gram altının 4 ay sonra geleceği seviyeyi açıkladı. Bu haberi okumadan altın almayın! Hemen bakmayan bin pişman!

Doların 20 gün sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Doları olan, olmayan herkes acilen baksın!

Dolar yeniden yükseliş hızı kazandı. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise doların geleceğini araştırmaya başladı. Vatandaşların telaşlı araştırmaları üzerine Analistler doların 20 gün sonra geleceği rakamı açıkladı! Doları olan, olmayan herkes acilen baksın!

Gayrimenkulün satış değeri vergiyi nasıl etkiler?

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Karabıyık bugünkü yazısında Gayrimenkulün satış değerinin vergiyi nasıl etkilediğini kaleme aldı. İşte Karabıyık'ın o yazısı...

Perakende sektörünün geleceği masaya yatırıldı!

Perakende sektörünün geleceği Esas Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen webinar’da masaya yatırıldı.

2019’da gayrimenkulünü satanlar dikkat!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, 2019 yılında toplamda 2 milyon 338 bin 269 gayrimenkulün satıldığını belirtti. Özelmacıklı, konuyla ilişkin kira geliri beyannamesini kimlerin vereceğini, beyannamenin nasıl hesaplandığını, ne zaman ödenmesi gerektiğini anlattı...

Gayrimenkulün satış-kiralama sürecinde afiş neden önemli?

Bursa İhsaniye Altın Emlak'tan Münür Şenay, gayrimenkul satış ve kiralama süreçlerinde gayrimenkulün balkonuna, camına, duvarına asılan afişin öneminin göz ardı edilmemesi gerektiğini söylüyor...

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

İzmit Belediyesi 39 gayrimenkulünün 5'ini sattı!

İzmit Belediyesi, Cemil Kanpara başkanlığında Belediye Encümeni’nde gerçekleştirdiği ihaleyle 39 gayrimenkulün 5 tanesini sattı.

Adana’nın geleceği yeni projelerle inşa ediliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın geleceğini inşa edecek projelerin uygulama aşamasında incelemelerde bulundu. Sözlü, Yüreğir'de hayata geçirilen 555 metre uzunluğundaki köprüyle ilgili teknik bilgiler aldı.

Gayrimenkul sektörünün geleceği ne olacak?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş gayrimenkul sektörünün geleceği ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Peki Gayrimenkul sektörünün geleceği ne olacak? İşte yanıtı...

Gayrimenkulün geleceğini PropTech Haberi

Gayrimenkulün geleceğini PropTech

Küresel gayrimenkul endüstrisi PropTech'in avantajlarından yararlanmak için strateji oluşturmakta yavaş kaldı. Yapılan araştırmaya göre katılımcıların yüzde 86’sı dijital ve teknolojik yeniliği fırsat olarak değerlendirdi. 

Fortune Dergisi'nde Kerem Özdemir'in haberine göre; Teknolojinin gayrimenkul sektöründe ortaya çıkardığı yeni tanım Proptech, fırsatın görüldüğü ancak stratejik olarak hazır olunmayan bir alan.


Küresel Gayrimenkul endüstrisi, PropTech‘in avantajlarından yararlanmak için strateji oluşturmakta yavaş kaldı. 36 ülkeden gayrimenkul sektörü yöneticileriyle yapılan araştırmada, katılımcıların yüzde 86’sı dijital ve teknolojik yeniliği fırsat olarak görüyor. Ancak sadece yüzde 34’ü kurumsal çapta bir dijital stratejiye sahip olduğunu söylüyor. ABD ve Asya Pasifik ülkelerigayrimenkul teknolojilerinde hayli ilerlemiş durumda. Avrupa ve Türkiye ise geriden geliyor ancak potansiyel yüksek. Temelleri internet ve mobil iletişime dayanan gayrimenkul teknolojisi ya da PropTech, bu sektördeki bilgi, işlemler...