26 / 04 / 2024

gaysan Multimo yenilikleri

gaysan Multimo yenilikleri

Türkiye 30 yıldan bu yana çok fonksiyonlu mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, “Multimo” markasıyla 38 metrekarelik en küçük evde bile ne kadar güzel yaşanabileceğine dikkat çekti.

Bireysel emeklilik sistemi (BES) yenilikleri: Birikimlerin yarısı ne zaman çekilebilir? 

Resmi Gazete, bireysel emeklilik sistemine getirilen yeni düzenlemeleri yayınladı. Bu değişikliklerle katılımcılar evlenme, konut satın alma ya da afet gibi özel durumlar karşısında birikimlerinden kısmen yararlanabilecekler. Muhammet Bayram, konu ile ilgili ayrıntılara değindi.

Aman dikkat! Emeklilik sistemi baştan sona değişiyor! Detaylar bir bir ayyuka çıktı!

Emeklilik sistemine büyük reformlar geliyor. TBMM’nin açılmasıyla beraber gündemde olan torba yasa, emeklilik alanında önemli değişiklikleri kapsıyor. Prim indirimleri, yaş şartı yenilikleri ve Aile ve Gençlik Bankası'nın kuruluşu gibi konular bu kanun çerçevesinde ele alınacak. İşte detaylar...

BMW'nin Gösterişi olmadan lüks görünen 5 serisine Şubat zammı ne kadar oldu? İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi

BMW'nin 5 serisine ait tüm bilgiler ve yenilikleri bu haberde okuyacaksınız. Tarzı ve kalitesi ile çığır açan ve kendisini yıllardır kanıtlayan BMW'nin 5 serisi fiyatlarını merak edenler için bu habere hemen bakın. İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi.

Bosch Bulaşık Makinesi Inox Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklarım daha hijyenik olsun diyenler için Bosch , Akıllı su yönetim sistemi ,uzaktan takip özelliği ve ekstra hijyen fonksiyonuna sahip teknolojik yenilikleri ile karşımıza çıkıyor. İşte 5 programlı 13 kişilik bulaşık makinesinin özellikleri ve fiyat listesi.

Sağlıklı uzun bir yaşam sürdürmek isteyenler bu makineyi tercih ediyor! Arzum Airfryer 3 Şubat 2023 fiyat listesi

1Bu fritöz ile yapacaklarınız sizi şaşırtacak! Arzum'dan teknolojik yenilikleri ile sağlığınızı düşünen Airfrey fiyatları araştırılıyor. Yağsız kızartma modu, geniş iç hacmi ile Arzum Airfryer tüketiticiyle buluşuyor. Peki Airfryer Sıcak Hava Fritözü özellikleri neler ? En ucuza nereden alınır? İşte

Xiaomi'nin bu modelleri artık güncelleme almıyacak! İşte o Xiaomi modelleri

Değişen ve gelişen teknoloji ile çıkan akıllı telefonların eski teknoloji kullanan versiyonları güncelleme alamaz ve yenilikleri kullanamaz gale geliyor. Xiaomi'nin de yeni sürümü ile beraber eski modeller güncelleme alamayacak İşte güncelleme alamayacak o modeller

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Popüler çamaşır makineleri nerede, hangi fiyata? 19 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Kilogram bazında kapasiteleri artarken fonksiyon özellikleri de gelişen çamaşır makineleri piyasasında son duruma baktık. An itibarıyla fiyatları ve yenilikleri...

Meile'den yeni tasarım süpürge fırsatları! 10 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Çeşitli teknolojilerle donatılmış Meile elektrik süpürgelerinde en güncel yenilikleri topladık. Süpürgelerin özellikleri ve fiyatları... 

Konut tasarımlarına Kovid-19 etkisi: Bireysel konfor!

Kovid-19 salgınıyla birlikte temastan kaçınma hali ortaya çıktı. Ceylanates Design kurucusu Mimar Ceylan Ateş, “Son yıllarda ofis ve konut projelerinde bireysel konforu ön plana alan bir yaklaşımın hakim olduğunu görüyorduk. Salgının etkisiyle yenilikleri daha sık görmeyi bekliyoruz" dedi.

DYO 'Yapı Günleri'nin sponsoru oldu!

DYO, sektöre kattığı yenilikleri geleceğin mimar ve mühendislerine tanıttı. ‘’Yapı Günleri’’ne sponsor olan DYO, standındaki VR uygulaması ile katılımcıların ilgi odağı haline geldi.

İlker Aycı: Yeni Havalimanı'nda terminal işletebiliriz!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı 3. Havalimanı’nda THY’yi bekleyen yenilikleri anlattı.

Dijital dönüşüm inşaat sektörüne de sıçradı!

Dünyadaki yenilikleri yakından takip eden Türk müteahhitler, yapay zeka ürünü olan ve inşaatlarda hız ve hatasız üretim sağlayan robotları markajına aldı. 

gaysan Multimo yenilikleri Haberi

gaysan Multimo yenilikleri

Türkiye 30 yıldan bu yana çok fonksiyonlu mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, “Multimo” markasıyla 38 metrekarelik en küçük evde bile oturma odası, yatak odası ve çocuk odasında yaptığı yeniliklerle ne kadar güzel yaşanabileceğine dikkat çekti.


Özellikle küçük metrekareli evlerde yaşayanlar, iç mekanı en verimli nasıl kullanabilirim diye düşünür. Gaysan Mobilya, “Multimo Wall” ile oturma odası ve yatak odası alanlarını pratik ve hızlıca birleştirip, ayırabiliyor. Kısacası yatak odasının bir bölümü gün içinde yaşam alanına dahil edilebiliyor. Gece ise bu alan yeniden yatak odası haline geliyor. Multimo Wall bunu çok fonksiyonlu tek bir ünite ile o kadar basit yapıyor ki, bir yanında yatağınızın, diğer yanda yaşam odası dekorunun olduğu duvarınız raylı bir sistem üzerinde istediğiniz tarafa kolayca...