29 / 03 / 2024

gazeteci konutları toki

gazeteci konutları toki

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinde Halit Yılmaz'ın döneminde başlayan ve Gazetecilerin ev sahibi olması için yapılan girişimler sonuç verdi.

TOKİ Gazeteciler Cemiyeti adına 65 adet konut tahsis etti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Ankara Gazeteciler Cemiyeti arasında Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 65 adet konutun satışı amacıyla protokol imzalandı

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Afyonkarahisar Gazeteci Konutları teslim ediliyor!

214 konutluk Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi Gazeteciler Derneği Toplu Konut Projesi için konu teslimi bugün sona eriyor.

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları!

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

452 adet daireden meydana gelecek olan TOKİ Yunuseli BGC Konutları projesinde hak sahiplerinin konutlaru belirleniyor. Peki, Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları'nın başvuruları sona erdi!

Kocaeli Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 138 konutluk proje ile ilgili çalışmalar ve gazetecilerin başvuruları geçtiğimiz gün sona erdi.

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları için ön talep başlıyor!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinde Halit Yılmaz'ın döneminde başlayan ve Gazetecilerin ev sahibi olması için yapılan girişimler sonuç verdi.

TOKİ Derince Gazeteci Konutları'nda başvurular başlıyor!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk projesi son aşamaya geldi.

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

gazeteci konutları toki Haberi

gazeteci konutları toki

Halit Yılmaz’dan bayrağı devir alan Çetin Gürol, Derince’de bulunan ve cemiyete ait  arsaya TOKİ tarafından sosyal konut yaptırılması için karar alınmasını sağladı. Önümüzdeki günlerde peşinat ve ödeme planlarının netlik kazanacağı proje için ön kayıtlar başladı. Cemiyet 5 Nisan’da ön kayıtları alacak ve TOKİ’ye sunacak. Ev alacak arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum.


Kocaeli...