25 / 04 / 2024

Gazi Çelik kim

Gazi Çelik kim

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu'ndan (TEMFED) Eskişehir'de öğrenim görmeyi tercih eden öğrencilere kiralık ev uyarısı yapıldı. Kentte azalan inşaat üretimi nedeniyle, kiralık ev bulunmasının güçleşeceği ifade edildi. 

Gazi Çelik: Emlak sektöründeki durgunluk geçici!

Emlak Komisyoncuları Odası Şube Başkanı Gazi Çelik, darbe girişimi sonrasında sektörde geçici bir durgunluk yaşandığını söyledi. Çelik, ''10 gün içerisinde durgunluğun biteceğini ve durumun eski haline geleceğini düşünüyorum" dedi.

Uransan konutların yüzde 75'ini sattı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle tanınan Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan'ın satışını katlayarak devam ettirdiğini belirtti.

Uransan'ın satışı katlayarak devam ediyor!

Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan'ın satışını katlayarak devam ettirdiğini söyledi.

Gazi Çelik: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, inşaat malzemelerine yaklaşık yüzde 30 zam geldiğini belirterek, “Gayrimenkul satanlar piyasanın durgunluğundan zamların yansıtmadı. Gayrimenkul alacaklar bu süreci iyi değerlendirsin” dedi.

Urankent gayrimenkulde Ankara'nın en değerli yeri!

Ankara'da lüks ve konforlu yaşamı kent merkezine yakın konuma getiren Urankent'teki projeler sayesinde bölge Başkent'in en fazla ve en hızlı değerini arttıran yerlerinden biri.

Gazi Çelik: Eskişehir'deki kentsel dönüşüm durgun!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Eskişehir'in durumunu değerlendirdi.

Eskişehir'de kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Eskişehir’de Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik 6306 Kentsel Dönüşüm Yasası ile Eskişehir’in kentsel dönüşümde hız kazanması gerektiğini, diğer illere göre geride kaldığını belirtti.

Kaliteli konut projeleri çevresine de değer katıyor!

Büyüme trendini sürdüren kentlerde hayata geçirilen konut projeleri yeni yerleşim merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bölgelerin değerini artırarak, yatırımcıyı da çekiyor.

Gazi Çelik: Ankaralı konfor ve prestijle tanıştı!

Türkiye, Ankara inşaat sektörünün son 10 yılda yaptığı dev hamleler sonrası modern ve yaşanılabilir bir başkente sahip oldu. Ankara sadece Avrupa standartlarındaki konutlarla tanışmakla kalmadı, ayrıca yeni hinter- lantlarla da tanıştı.

Gazi Çelik: İnşaat sektöründe sorun yanlış projeler!

Lüks yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, "İnşaat sektöründe de kaybetmenin sebebi yanlış işler" dedi.

Baharda emlak sektörü hareketlenecek!

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, bahar aylarına girilmesiyle birlikte inşaat ve emlak sektöründe hareketliliğin başladığını söyledi.

Kar nedeniyle inşaatlar durma noktasına geldi!

Emlak Komisyoncuları Şube Başkanı Gazi Çelik yoğun kış şartları nedeniyle inşaat çalışmalarının noktasına geldiğini, emlak sektöründe ise hakim olduğunu ifade etti...

Uransan ev alan yatırımcılarına kiracı buluyor!

Kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor. Başkent Ankara'da konforlu yaşamı şehir merkezine oldukça yakın konuma getiren Uransan konut alan yatırımcılarına kiracı bulamaya yardım ediyor..

Gazi Çelik: Uransan kiracısı hazır proje!

Uransan Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik “Daha önceki projelerimizde yaşam sürmeye devam edenlerin, yatırım için seçtiği projelerimizde kiracı bulma sorununu da Uransan olarak biz gideriyoruz” dedi.

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Ramazan geliyor! Sahur sofralarında yapabileceğiniz lezzetli tostlar için Arçelik tost makinesi Mart 2022 fiyat listesi…

Birbirinden lezzetli ve çeşitli tostları kim sevmez? Ramazan ayı da yaklaşırken sahur sofralarında en çok tercih edilen tostlar için Arçelik tost makineleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Eskişehir'de konut fiyatları artacak mı?

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik,  inşaat sektörünün hareketlenebilmesi için bankaların konut faiz oranlarının yüzde 1’ e düşürülmesini talep etti.

Gayrimenkulde tercihler değişti!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında vatandaşların tercihinin bahçeli müstakil evler olduğunu belirtti.

Koronavirüs Eskişehir'de gayrimenkul fiyatlarını yüzde 20 artırdı!

Eskişehir Emlak Komisyoncular Odası Başkanı Gazi Çelik, koronavirüs salgını nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talebin arttığını fiyatlarda yüzde 20 oranında artış yaşandığını açıkladı.

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt  Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt Çelik Metal Turizm Nakliye Elektrik Elektronik Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Karayel tarafından kuruldu. 

Üniversite kayıt dönemlerinde emlak dolandırıcılığına dikkat!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, üniversite kaydına gelen öğrenci ve velilere uyarılarda bulunarak, dolandırıcılara karşı dikkat olunmasını söyledi.

Eskişehir'de imarlı arsa üretilmiyor!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik Eskişehir emlak sektörünü değerlendirdi. Çelik, Eskişehir'de imarlı arsanın uzun zamandan beri üretilmediğini söyledi.

Eskişehir'de sıfır kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor!

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasasındaki son durumu değerlendirdi. Gazi Çelik, kent genelinde kiralık ev fiyatlarında ise herhangi bir artışın yaşanmadığını ifade etti.

Gazi Çelik: Emlak sektöründeki durgunluk geçici!

Emlak Komisyoncuları Odası Şube Başkanı Gazi Çelik, darbe girişimi sonrasında sektörde geçici bir durgunluk yaşandığını söyledi. Çelik, ''10 gün içerisinde durgunluğun biteceğini ve durumun eski haline geleceğini düşünüyorum" dedi.

Gazi Çelik kim Haberi

Gazi Çelik kim

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Çelik, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nı kazanarak Eskişehir'de öğrenim görmeyi tercih eden öğrencilere kiralık ev uyarısı yaptı. Öğrenci dostu olarak bilinen Eskişehir'de yaklaşık 60 bin kişi öğrenim görüyor.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, kentte son zamanlarda azalan inşaat üretimi nedeniyle kiralık ev bulmanın zorlaşacağı bildirildi. 

TEMFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, kiralık evlerin azalmasıyla fiyatların arttığını belirterek, şunları söyledi:

"Üniversitelere ve kent merkezine yakın 1+1 45-65 metrekarelik evler 600 ila 900 lira arasında kiralanıyor. 900 ila bin 500 lira arasında da eşyalı 1+1 evler mevcut. Bu evler 2-3 kişinin rahatlıkla yaşayabileceği evlerdir, kent merkezinde yer alan binalar. 5-6 yıl önce kentte kiralık sorunu yaşanmıyordu. Eskişehir'deki üniversiteleri tercih...