19 / 04 / 2024

Gazi Çelik kimdir

Gazi Çelik kimdir

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, "Eskişehir'deki üniversiteleri tercih eden ya da edeceklerin bir an evvel ev kiralaması gerekiyor. Bu yıl kiralık ev bulmakta sıkıntı yaşayacağız" dedi...

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

Üniversite kayıt dönemlerinde emlak dolandırıcılığına dikkat!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, üniversite kaydına gelen öğrenci ve velilere uyarılarda bulunarak, dolandırıcılara karşı dikkat olunmasını söyledi.

Urankent Ankara'nın yeni gözdesi oldu!

Ankara Urankent yeni konut projeleriyle dikkat çekiyor. Semt konut alıcısının son dönemdeki gözdesi oldu.

Gazi Çelik emlak dolandırıcılarına karşı uyardı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, son dönemde özellikle internet üzerinde açılan sahte emlak ofisleriyle dolandırıcılık olaylarının gerçekleştiğini belirterek, insanları daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gazi Çelik: Konut satışlarında patlama bekliyoruz!

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, bankalarda faiz oranlarının son üç aya göre biraz daha makul bir seviyeye indiğini belirterek, "İlerleyen günlerde kredilerin azalmasıyla ev satışlarında patlama bekliyoruz" dedi.

Anadolu Bulvarı 2015'in kazananı oldu!

İnşaat sektörünün geride bıraktığımız yıl en çok konuşulan konularından biri Türkiye’nin dört bir yanında yükselen marka konut ve ofis projeleri ile büyük şehirlerde hayata geçen yeni ulaşım ağlarının gayrimenkule etkisi oldu.

Uransan konutların yüzde 75'ini sattı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle tanınan Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan'ın satışını katlayarak devam ettirdiğini belirtti.

Uransan'ın satışı katlayarak devam ediyor!

Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan'ın satışını katlayarak devam ettirdiğini söyledi.

Urankent konut alıcısının tercih listesinde ilk sıralarda!

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu yaşamı kent merkezine yakın konuma getiren Urankent, özel lokasyonuyla da konut alıcısının tercih listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

Gazi Çelik: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, inşaat malzemelerine yaklaşık yüzde 30 zam geldiğini belirterek, “Gayrimenkul satanlar piyasanın durgunluğundan zamların yansıtmadı. Gayrimenkul alacaklar bu süreci iyi değerlendirsin” dedi.

Eskişehir'deki üniversite öğrencilerine 350 TL'ye ev!

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, üniversitelere kayıt için gelecek öğrencilerin barınma sorunlarının olmadığını belirterek, "Kentte, 350 TL ile 500 TL arasında 1+1 daire bulmak mümkün" dedi.

Büyük şehirlerde inşaat sektörü tüketici tercihlerine göre şekilleniyor!

TÜİK verilerine göre konut satışlarında zirvede yer alan İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük kentlerde, hızla gelişen inşaat sektörü tüketici tercihlerine göre de şekilleniyor.

Urankent gayrimenkulde Ankara'nın en değerli yeri!

Ankara'da lüks ve konforlu yaşamı kent merkezine yakın konuma getiren Urankent'teki projeler sayesinde bölge Başkent'in en fazla ve en hızlı değerini arttıran yerlerinden biri.

Gazi Çelik: Eskişehir'deki kentsel dönüşüm durgun!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Eskişehir'in durumunu değerlendirdi.

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Baran Çelik kimdir? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda ne iş yapıyor?

Baran Çelik üniversiteyi nerede okudu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor? Şu an ne iş yapıyor?

Toygan Pulat kimdir? Çok uluslu şirketlerce kaç yıl çalıştı? Arçelik’te hangi ekibi yönetiyor?

Toygan Pulat hangi alanlarda çalıştı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor? İşte Toygan Pulat’ın hayatı...

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Akın Garzanlı’nın hayatı...

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Mustafa Hilmi Çelik nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Hilmi Çelik kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da hangi alanda görev alıyor? İşte Mustafa Hilmi Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?

Arçelik A.Ş. Yönetim Kurulu’nda bağımsız üye olarak görev yapan Kâmil Ömer Bozer kimdir?  Ömer Bozer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Gazi Çelik kimdir Haberi

Gazi Çelik kimdir

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Çelik, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nı kazanarak Eskişehir'de öğrenim görmeyi tercih eden öğrencilere "kiralık ev" uyarısında bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı tarafından Türkiye'de üniversite öğrencilerinin memnuniyetlerini ortaya koymak ve şehirlere "öğrenci dostu" olmaları yönünde katkı sağlamak amacıyla her yıl yapılan Öğrenci Dostu Üniversite Şehirler Araştırması'nda "En yüksek memnuniyet" bildirilen kentler arasında yer alan Eskişehir'de, yaklaşık 60 bin kişi öğrenim görüyor.

Anadolu Üniversitesi (AÜ), Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ve Eskişehir Teknik Üniversitesine (ESTÜ) ev sahipliği yapan kent, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) tercihleri sonucu gelecek öğrencileri bekliyor.

Öğrencilerin barınma ihtiyaçları gidermek için hazırlıklarını yapan TEMFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Çelik, kentte son dönemde inşaat üretiminin azaldığını...