24 / 04 / 2024

Gazi Şahin kimdir

Gazi Şahin kimdir

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

Gazi Şahin: Elmadağ küçük sanayi bölgesinde ilk etap tamam!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, yeniden seçilmesi halinde uygulayacağı projeleri DUNYA'ya anlattı. Elmadağ Hasanoğlan Sanayi Bölgesi'nde 630 hektarlık alan bulunduğunu belirten Şahin, 591 parsel üretildiğini dile getirdi.

Ankara Elmadağ'da modern pazar yeri inşa edilecek!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, pazarda esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Şahin, pazar yerinin üzerinin kapatılacağını belirterek, çok modern bir pazar yeri yapılacağının müjdesini verdi...

Gazi Şahin kimdir?

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin kimdir? Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ne zamandan beri başkan olarak görev alıyor? Gazi Şahin bugüne kadar neler yaptı? İşte yanıtı...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Gazi Şahin ve  Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tülin Gazi kimdir?

TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı olarak seçilen Tülin Gazi kimdir? Tülin Gazi, hangi işlere imza attı?

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

İzzet Şahin kimdir?

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Gazi Şahin kimdir Haberi

Gazi Şahin kimdir

MİMARLAR Odası Ankara Şubesi, Başkent'te yerel yönetimlerle işbirliği içinde çalışmalar yürütmek amacıyla başlattığı belediye ziyaretlerini sürdürüyor. Mimarlar Odası Ankara Şubesi 44. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri bu çerçevede Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında ziyaret em. Ziyarete. Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu üyeleri Namık Kemal Kaya ve Ayşen Gül Şimşek katıldı. 


HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ 

Mimarlar, ziyarette mesleki denetim süreçlerini, sahte mimarlara ilişkin uyarılarda bulunurken. Elmadağ Belediye Başkam Gazi Şahin, bu konuda her türlü işbirliğine açık olduğunu belirterek, bu durumun nasıl tespit edilebileceğini sordu. Mimarlar Odası Ankara Şubesinin çocuk ve mimarlık çalışmalarından bahsederken. mimarlar kent ve mimarlık kültürünün çocuk yaşta paylaşılacağına dikkat çektiler. Bu konuda yerel yönetimlerle ortak çalışmalar yapmak istediklerim belirten mimarların önerisini kabul eden Şahın, en kısa zamanda bir...