25 / 04 / 2024

Gaziantep 2. OSB satılık arsa

Gaziantep 2. OSB satılık arsa

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Sam Mahallesi'nde yer alan prefabrik fabrika binası ve arsası 3 milyon 154 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Deprem, üretimi de vurdu! İşte bölge OSB’lerde yıkılan fabrika sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük asrın depremi bölgede üretime de darbe vurdu. Deprem nedeniyle bölge genelinde 2 OSB’de 11 fabrikanın yıkıldığı bildirildi.

Gaziantep'te 19.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 19 milyon 786 bin 78 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir'den Şahinbey'de satılık 2 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satıyor...

Gaziantep'te 12.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 54 bin 472 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 12.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Kurtuluş'ta yer alan 2 adet arsayı 12 milyon 54 bin 472 TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!

Yaklaşık olarak bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, 2021’de de şube yatırımlarını sürdürüyor. Gaziantep'te 2. şubesini hizmete açan Emlak Katılım yıl sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Gaziantep 5. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde 18.977 metrekare arsa üzerine kurulu fabrika ve üzerindeki yapıları 10 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Gaziantep'te 8.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 8 milyon 35 bin 345 TL bedelle satışa çıkardı.

Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapılması öngörülen Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep 3. OSB'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 3. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kargir fabrika binası ve sosyal tesisi icradan satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 728 bin 474 TL olarak belirlendi.

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Gaziantep'te 15.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep K. Kızılhisar ve Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 15 milyon 227 bin 758 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep 2. OSB satılık arsa Haberi

Gaziantep 2. OSB satılık arsa

Taşınmaz Kaydı : Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Sam Mah. 133 Ada, 6 Parselde kayıtlı 4.826,00 yüzölçümlü, Tek Katlı Prefabrik Fabrika Binası ve Arsası

Özellikleri : Taşınmaz tapu kayıtlarında da cinsi tek katlı prafabrik fabrika ve arsası olarak belirtildiği gibi parsel üzerinde bir sanayi yapısının olduğu görülmüştür. Yapılar kısmen betonarme, kısmen prefabrik olarak yapılmış sanayi yapısı olduğu görülmüştür. Fabrika sahası içerisinde şu bölümler yer almaktadır. Fabrika alanına girişin sağ tarafında bekçi kulübesi, girişe göre sol tarafta idare binası ile sosyal tesisler, yine karşı tarafta fabrika bölümleri bulunmaktadır. Parselin çevresi belli bir yüksekliğe kadar bahçe duvarı ile çevrilmiştir. Bu tesis içerisindeki ulaşımı sağlamak amacıyla bahçe mesafeleri içerisinde kalacak şekilde saha blokaj betonları yapılmıştır. Konu edilen bu tesis Gaziantep 2. Organize Sanayi içerisinde...