28 / 03 / 2024

gaziantep antepia satılık daire

gaziantep antepia satılık daire

Gaziantep'in kalbi Antepia'da atıyor. Güneydoğu'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.

Gaziantep Antepia'da yaşam başladı!

Gaziantep kent mimarisi ve alanlarıyla kente birçok ilki dokusunun modern bir anlayışla ele alan, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam getiren, Güneydoğu'nun en büyük ve temalı konut projesi Antepia'da yaşam başladı.

Antepia fiyat listesi!

Gaziantep'te yükselen proje Antepia fiyat listesi kapsamında Safir Mahallesi içinde yer alan 5 oda 2 salon Sıra Park Villalar fiyatları 886 bin 400 TL'den başlıyor...

Antepia projesi!

55 ay vade farksız vadelendirme ile daire sahibi olmanın mümkün olduğu Antepia projesi 'nin dairelerinde satış süreci devam ediyor. Antepia projesi 'nin daire fiyatları minimum 265 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor...

Gaziantep Antepia satılık!

Sinpaş ve Paralel Yapı ortaklığı çalışması ile hayata geçirilen Gaziantep Antepia satılık daire fiyatları 265 bin 700 TL'den başlayarak yükseliyor. Gaziantep Antepia projesinde 24 ay boyunca faiz ödemeden daire sahibi olmak mümkün...

Gaziantep Antepia nerede?

Sinpaş ve Paralel Yapı ortaklığında yükselen Gaziantep Antepia nerede? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Antepia Evleri!

Sinpaş GYO ve Paralel Yapı ortaklığı ile yaşama geçirilen Antepia Evleri 'nin ayrıntılarına ulaşmak için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Gaziantep Antepia satış ofisi!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Gaziantep Antepia satış ofisi bilgilerine ulaşmak için haberimizi okuyabilirsiniz...

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Gaziantep'teki satılık konut ilanlarında artış!

Gaziantep genelinde satılık konut ilanlarında artış yaşanıyor. Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, konut satış ilanlarındaki artışların en büyük sebebini ödenemeyen ev kredileri ve banka borçları olduğunu söyledi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Gaziantep Gazikent satılık konut!

Gaziantep Gazikent satılık konut sayısı 172 olarak belirlendi. Gaziantep Gazikent Evleri fiyatları 173 bin TL'den başlıyor. Projede daire tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Gaziantep'te 9.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı'ndan 9 milyon 200 bin TL'ye satılık 9 gayrimenkul. Taşınmazların satışı 1 Temmuz 2015 günü saat 15:00'da yapılacaktır.

Gaziantep Mavikent Konutları satılık daire!

Gaziantep Mavikent Konutları ‘nda başvuuru bedeli alınmıyor. Projede 1.000 adet konut satışa sunulacak. Gaziantep Mavikent Konutları satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Gaziantep Mavikent Toki satılık daire!

1.000 adet daireden meydana gelen Gaziantep Mavikent Toki Evleri 'nde satış süreci başladı. Gaziantep Mavikent Toki satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

TTA'dan 4 ilde 5 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

TTA Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Aydın, İstanbul, Gaziantep ve Van illerinde toplam 5 milyon 57 bin TL'ye satılık 9 gayrimenkul ihale edilecek.

Gaziantep' te 8 adet satılık daire: 1 milyon 252 bin TL' ye daire!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçe' sinde yer alan 8 adet satılık daire Gaziantep 2. (Sulh Hukuk Mah.) tarafından 20 Ocak 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arasında ihale ediliyor.

Gaziantep'de satılık gayrimenkul: 1 milyon 811 bin 240 TL!

Gaziantep İl Şahinbey İlçesi'nde yer alan gayrimenkulun toplam bedeli 1 milyon 811 bin 240 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulun satışı Gaziantep 2.Satı Memurluğu tarafından yapılacak.

Gaziantep'de satılık gayrimenkul: 1 milyon 296 bin TL!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Aslanlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulun toplam bedeli 1 milyon 296 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulun satışı Nurdağı İcra Dairesi tarafından yapılacak.

gaziantep antepia satılık daire Haberi

gaziantep antepia satılık daire


Gaziantep'în kalbi Antepia'da atıyor Güneydoğu'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor. Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı'nın geliştirdiği ve Türkiye'nin en büyük doğal göletini barındıran projede, gölet çevresinde konumlanan Agora Meydanı sadece Antepialıların değil tüm Gaziantep'in yaşam ve cazibe merkezi olarak yeni mağazalara kapısını açıyor... 

Türkiye'nin en büyük doğal göleti, geniş sosyal imkanları, Agora Meydanı'nda yeni açılan mağazaları, yeşil ve maviyle iç içe keyifli yaşam alanlarıyla Gaziantep'teki hayata yepyeni bir soluk getiren Antepia'da, Safir, Yakut ve Zümrüt mahallerinde yaşam başladı. 

Gaziantep'de 1.000 ailenin tercih ettiği Antepia'da doluluk oranı yarıyı aşarken, stokta bulunan sınırlı sayıdaki dairelerin satışının ardından, yeni etap yapımına Mart...