18 / 04 / 2024

Gaziantep Arena açılış

Gaziantep Arena açılış

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Gaziantep Arena inşaatında son durum!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: Stadyumun fiziki çalışmaları tamamlanmış durumdadır. Sadece çimde biraz sıkıntılar var. Bununla ilgili olarak teknik ekibimiz burada, gereken tüm çalışmaları en iyi ve hızlı bir biçimde yapacak" dedi.

Gaziantep Arena'nın açılışı gecikecek!

Yapım aşaması neredeyse tamamlanan Gaziantep Arena'nın, Spor Toto Süper ligin 8'inci haftasında oynanacak Kayserispor maçına yetişmesi çok zor.

Gaziantep Arena Stadı'nın yüzde 90'ı tamam!

Yapımı devam eden Gaziantep Arena'da ilk koltuğun montajını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yaptı.

Gaziantep Arena Stadyumu'nun inşası devam ediyor!

Bundan iki yıl önce temeli atılan Gaziantep Arena Stadyumu'nun inşaatı hızla yükseliyor. Gaziantep spor tarihinin en büyük spor tesisi yatırımlarından olan Gaziantep Arena Stadyumu'nun Beylerbeyi yolu üzerinde inşaat çalışması devam ediyor.

ÇİMKO'nun yeni hazır beton tesisi Gaziantep’te açıldı!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri kuruluşları arasında yer alan Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin 25’inci hazır beton tesisi Gaziantep’in Taşlıca bölgesinde hizmete açıldı. 

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. etapta teslim dönemi başlıyor!

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. etap projesinde yer alan 198 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

GTO'dan inşaat sektörüne dış pazarlama açılım projesi!

GTO inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların uluslararası pazarlardaki rekabet güçlerinin attırılmasına katkı sağlamak amacıyla hazırladığı “Gaziantep İnşaat sektörünün Dış Pazarlara Açılımı” projesiyle ilgili olarak firma temsilcileri bilgilendirildi.

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da açılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da vatandaşların hizmetine açılıyor

Gaziantep Yazıcık Konutları'nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı da ziyaret etti ve Yazıcık Konutları'nın da açılışını yaptı.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Gaziantep Çocuk Kütüphanesi açılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara yönelik Türkiye’nin ilk uygulamalı “Çocuk kütüphanesi” açılıyor.

Gaziantep Arena'nın açılışı gecikecek!

Yapım aşaması neredeyse tamamlanan Gaziantep Arena'nın, Spor Toto Süper ligin 8'inci haftasında oynanacak Kayserispor maçına yetişmesi çok zor.

Gaziantep Arena açılış Haberi

Gaziantep Arena açılış

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı. Statta bir takım eksikliklerden dolayı bu karşılaşmada Gaziantep Arena'da üst kat tribünlere taraftar alınmayacağı belirtildi. Gaziantep Pusula Gazetesi'nde yer alan haberde, Antalyaspor karşılaşmasında güvenlik amacıyla stadın sadece alt kısmında bulunan bölüme taraftar girişinin yapılacağı söylendi.


Gaziantepspor'un Antalyaspor'u konuk edeceği karşılaşmada üst tribünlere taraftar alınmamasıyla karşılaşmada toplam 15 Bin bilet satışı gerçekleştirilecek. Yarım açılış olarak nitelendirilen bu durum karşısında, taraftarlar da üzüntü yaşarken bir sonraki iç saha maçı Gençlerbirliği müsabakasına kadar bu eksikliklerin giderilmesi bekleniyor.



Öte yandan Gaziantep şehir meydanında yer alan Passolig noktalarında ise uzun kuyruklar oluşuyor. Kırmızı-siyahlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma biletlerinin tamamen satılması bekleniyor. Bu müsabakada Gaziantepspor'u yaklaşık 15...