28 / 03 / 2024

Gaziantep Arena inşaatı

Gaziantep Arena inşaatı

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.

Gaziantep Arena'nın inşaatında sona gelindi!

Gaziantep Arena Stadyumu’nda incelemelerde bulunan T.C. konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, baklava simgesiyle inşa edilen stadın bittiğinde Türk futboluna değer katacağını söyledi.

Gaziantep Arena inşaatında son durum ne?

Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu ve dernek yöneticileri, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’un gelecek sezon maçları oynamayı planladıkları ve inşaatı süren 33 bin kişilik stadı gezdi.

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep'te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Gaziantep'te 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı 58 milyon 962 bin TL'ye bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

Gaziantep Oğuzeli'nde 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi!

Gaziantep ili Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde 58 milyon 969 bin 720 TL'ye kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Gaziantep'te 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te 58 milyon 969 bin 720 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Gaziantep'te 6. kattan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep Nurdağı'nda 6 katlı bir apartman inşaatının en üst katında çalışan kalıp ustası Suriye uyruklu Mahmut Muhammed hayatını kaybetti.

Gaziantep Arena inşaatı Haberi

Gaziantep Arena inşaatı

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.


Kırmızı-siyahlı taraftarların merak beklediği Gaziantep Arena Stadyumu’nda inşaat çalışmaları devam ediyor. Stadı en kısa zamanda bitirmeyi hedefleyen Gaziantepspor yönetimi stattaki son pürüzleri gidermek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Stadın çimlerinin ve koltuk montajının tamamlanmasının ardından son işlem olarak görülen kale direkleri ve fileler de takıldı. Stadın çizgilerinin ise birkaç güne çizilmesi bekleniyor. Stadın bina dışındaki çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmalarının da sürdüğü öğrenildi.


Öte yandan Gaziantepspor Kulübü yöneticilerin Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında evinde ağırlayacağı Kayserispor maçını yeni stadı Gaziantep Arena’da oynamak için TOKİ’ye başvurdu. Çalışmaların hızlandırılması talebinde bulunan yöneticilerin TOKİ’den onay gelmesi halinde yeni statta ilk maç için hazırlıklara başlayacak.


Milliyet

Haber Anadolu Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


GAZİANTEPSPOR'UN...