23 / 04 / 2024

gaziantep arena son durum

gaziantep arena son durum

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Gaziantep Arena inşaatında son durum!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: Stadyumun fiziki çalışmaları tamamlanmış durumdadır. Sadece çimde biraz sıkıntılar var. Bununla ilgili olarak teknik ekibimiz burada, gereken tüm çalışmaları en iyi ve hızlı bir biçimde yapacak" dedi.

Gaziantep Arena'nın inşaatında sona gelindi!

Gaziantep Arena Stadyumu’nda incelemelerde bulunan T.C. konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, baklava simgesiyle inşa edilen stadın bittiğinde Türk futboluna değer katacağını söyledi.

Gaziantep Arena'da sona gelindi!

Stadı yenilenen Süper Lig kulüpleri arasına Gaziantepspor da katılıyor. Gaziantep Arena’da koltuk montajına devam edilirken, çim ekim işlemelerine 10-15 gün içinde başlanacağı açıklandı.

Gaziantep Arena Stadı'nın yüzde 90'ı tamam!

Yapımı devam eden Gaziantep Arena'da ilk koltuğun montajını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yaptı.

Gaziantep Arena Stadyumu'nun inşası devam ediyor!

Bundan iki yıl önce temeli atılan Gaziantep Arena Stadyumu'nun inşaatı hızla yükseliyor. Gaziantep spor tarihinin en büyük spor tesisi yatırımlarından olan Gaziantep Arena Stadyumu'nun Beylerbeyi yolu üzerinde inşaat çalışması devam ediyor.

Gaziantep Arena için geri sayım başladı!

Spor Toto Süper Lig'de ve PTT 1. Lig'de temsilcileri bulunan Gaziantep, yıl sonunda 33 bin kişilik yeni stadına kavuşuyor. Yapımına 2,5 yıl önce başlanan stadyumda çalışmalar hummalı şekilde devam ediyor.

Son Dakika! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Gaziantep'de deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde bir deprem olduğunu duyurdu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Gaziantep projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Gaziantep projesi için son dakika müjdesi geldi... 303 yeni konutu sakın kaçırmayın...İşte TOKİ Gaziantep 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Gaziantep'e son dakika 2.429 ucuz konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projeleri için tarih belli oldu. İşte TOKİ Gaziantep projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap'ta yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Islahiye son başvuru tarihi!

TOKİ Gaziantep Islahiye son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Gaziantep Arena Stadı 15 Ocak'ta açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, son teknolojiyle donatıldı.

Gaziantep Arena Stadı tamamlandı!

Gaziantepspor Pazarlama ve Sponsorluklar Sorumlusu Hikmet Akay, “Antalyaspor maçını pazar günü Gaziantep Arena’da oynayacağız” dedi.

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Gaziantep Arena inşaatında son durum!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: Stadyumun fiziki çalışmaları tamamlanmış durumdadır. Sadece çimde biraz sıkıntılar var. Bununla ilgili olarak teknik ekibimiz burada, gereken tüm çalışmaları en iyi ve hızlı bir biçimde yapacak" dedi.

gaziantep arena son durum Haberi

gaziantep arena son durum

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı. Statta bir takım eksikliklerden dolayı bu karşılaşmada Gaziantep Arena'da üst kat tribünlere taraftar alınmayacağı belirtildi. Gaziantep Pusula Gazetesi'nde yer alan haberde, Antalyaspor karşılaşmasında güvenlik amacıyla stadın sadece alt kısmında bulunan bölüme taraftar girişinin yapılacağı söylendi.


Gaziantepspor'un Antalyaspor'u konuk edeceği karşılaşmada üst tribünlere taraftar alınmamasıyla karşılaşmada toplam 15 Bin bilet satışı gerçekleştirilecek. Yarım açılış olarak nitelendirilen bu durum karşısında, taraftarlar da üzüntü yaşarken bir sonraki iç saha maçı Gençlerbirliği müsabakasına kadar bu eksikliklerin giderilmesi bekleniyor.



Öte yandan Gaziantep şehir meydanında yer alan Passolig noktalarında ise uzun kuyruklar oluşuyor. Kırmızı-siyahlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma biletlerinin tamamen satılması bekleniyor. Bu müsabakada Gaziantepspor'u yaklaşık 15...