19 / 04 / 2024

gaziantep arena

gaziantep arena

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gaziantep'te inşaatı süren stadyumun yüzde 92'si tamamlandı ve taraftarlarla buluşmak için gün sayıyor.

2016'da tamamlanacak 4 yeni stat projesi!

Malatya Stadyumu,Gaziantep, Malatya, Samsun ve Eskişehir'de yapımına devam edilen stadyumların 2016 yıllı bitmeden kapılarını açacağı açıklandı

Gaziantep Arena'da sona gelindi!

Stadı yenilenen Süper Lig kulüpleri arasına Gaziantepspor da katılıyor. Gaziantep Arena’da koltuk montajına devam edilirken, çim ekim işlemelerine 10-15 gün içinde başlanacağı açıklandı.

Gaziantep'teki tesis ve stat inşaatlarında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gaziantep’e yaptığı yatırımlarla kentin çehresini tümden değiştirdi. Bakanlık, 2003 yılından bu yana tamamlanan 24, devam eden 8 proje için Gaziantep’e toplam 171 milyon TL kaynak aktarıldı.

Gaziantep Arena için geri sayım başladı!

Spor Toto Süper Lig'de ve PTT 1. Lig'de temsilcileri bulunan Gaziantep, yıl sonunda 33 bin kişilik yeni stadına kavuşuyor. Yapımına 2,5 yıl önce başlanan stadyumda çalışmalar hummalı şekilde devam ediyor.

Gaziantep yeni stadına kavuşuyor!

Güneydoğu'nun önemli spor merkezlerinden biri olması beklenen stadyumun yüzde 80'i tamamlandı. TOKİ Başkanı Turan: "Bu stadyum, Gaziantep halkına ve sporseverlere en az 50 yıl hizmet edebilecek bir eser olacak."

Gaziantep Arena Stadyumu'nun temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz 33 bin koltuk kapasiteli Gaziantep Arena Stadyumu'nun temelini attı...

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Gaziantep Arena Stadı 15 Ocak'ta açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, son teknolojiyle donatıldı.

Gaziantep Arena Stadı tamamlandı!

Gaziantepspor Pazarlama ve Sponsorluklar Sorumlusu Hikmet Akay, “Antalyaspor maçını pazar günü Gaziantep Arena’da oynayacağız” dedi.

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Gaziantep Arena inşaatında son durum!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: Stadyumun fiziki çalışmaları tamamlanmış durumdadır. Sadece çimde biraz sıkıntılar var. Bununla ilgili olarak teknik ekibimiz burada, gereken tüm çalışmaları en iyi ve hızlı bir biçimde yapacak" dedi.

Gaziantep Arena'nın açılışı gecikecek!

Yapım aşaması neredeyse tamamlanan Gaziantep Arena'nın, Spor Toto Süper ligin 8'inci haftasında oynanacak Kayserispor maçına yetişmesi çok zor.

Gaziantep Arena Stadı'nda sona gelindi!

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.

Gaziantep Arena Stadı açılıyor!

Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ve As Başkan Mehmet Er, Gaziantep Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Konca "Bursaspor maçını yeni statta oynamak istediğimizi TFF'ye yazılı bir şekilde bildirdik. " dedi.

Gaziantep Arena'nın koltuk montajı hatalı mı yapıldı?

Gaziantepspor'un yeni stadının tribününde yazılı 'Gaziantep' kelimesinin harfleri denk gelmeyince ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

Gaziantep Arena'nın yüzde 92'si tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gaziantep'te inşaatı süren stadyumun yüzde 92'si tamamlandı ve taraftarlarla buluşmak için gün sayıyor.

Gaziantep Arena Stadı’nda çim serme işlemlerinde sona doğru gelindi!

Yeni sezona yetiştirilmesi için işçilerin gece gündüz çalıştığı 33 bin kişilik Gaziantep Arena Stadı’nda çim serme işlemlerinde sona doğru gelindi

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

Gaziantep Arena'nın inşaatında sona gelindi!

Gaziantep Arena Stadyumu’nda incelemelerde bulunan T.C. konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, baklava simgesiyle inşa edilen stadın bittiğinde Türk futboluna değer katacağını söyledi.

gaziantep arena Haberi

gaziantep arena

Yapımı büyük oranda tamamlanan ve farklı açılardan bakıldığında kırmızı ve siyah renklere bürünen Gaziantep'teki stadyumun, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Gaziantepspor ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta kapılarını taraftarlara açması bekleniyor. 


Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig'de temsilcileri bulunan Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin önemli spor kenti Gaziantep'e yeni ve modern bir tesis kazandırmak için 3,5 yıl önce harekete geçen Gençlik ve Spor Bakanlığı, mutlu sona yaklaştı. Merkez Şehitkamil ilçesi Beylerbeyi Mahallesi'nde yapımı süren ve 33 bin kişilik olması beklenirken kapasitesi 35 bin 500'e çıkarılan stadyum inşaatının yüzde 92'si tamamlandı. 


Yaklaşık bir ay önce çimleri serilen, koltukları ise büyük oranda monte edilen stadyumdaki peyzaj, yol ve küçük işlerin tamamlanması için ekipler, hummalı şekilde çalışıyor. İnşaatı, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı...