25 / 04 / 2024

gaziantep belediyesi köy yolları

gaziantep belediyesi köy yolları

Altyapı çalışmalarını şehir merkezinin yanında ilçe ve köylerde de sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallelerde (köylerde) yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla yapılan köy evi ve deprem konutu tamamlanıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla hayata geçirilen köy evi ve konutun inşaatı tamamlanıyor.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Yüzde 50 oranında zam yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi suya yüzde 50 zammı zorunlu güncelleme şeklinde açıkladı. İşte detaylar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

gaziantep belediyesi köy yolları Haberi

gaziantep belediyesi köy yolları

Bu doğrultuda çalışmalarını Göksuncuk-Yalangöz Mahallesi arasında yol genişletme ile sürdüren Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki yolun tamamını asfaltlarken; yolu 8 metre genişliğe çıkardı.


Diğer yandan Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Nizip ve İslahiye’nin yeni açılan yollarının yanında birçok mahallede de imarlı yol açma çalışmalarını sürdürüyor.


Bedirköy-Suboğazı, Büyükkarakuyu-Beyreli, Bilek-Tosunlar-Kamışlı, Tokdemir-Adaklı, Belenköy-Sarıkaya, Güngürge-Karasakal arasında yol genişletme çalışması ve asfaltlama yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Araban Fıstıklıdağ arasında 32 kilometrelik yolu yaptı.

Çaybaşı Organize Besi Bölgesi yolu açma çalışmalarının yanı sıra, merkezde Güneş Mahallesi 390 nolu caddede imarlı yol, Mavikent 40 nolu cadde imarlı yol, Akkent şehir hastanesi imarlı yol çalışmalarını da...