26 / 04 / 2024

gaziantep belediyesi yol çalışmaları

gaziantep belediyesi yol çalışmaları

Altyapı çalışmalarını şehir merkezinin yanında ilçe ve köylerde de sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallelerde (köylerde) yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Gaziantep Belediyesi'nden 1 adet gayrimenkul! Belediyeden bu fırsat kaçmaz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesinde yer alan bir adet gayrimenkulu ihale ile satacak. İşte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan o ilan...

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Gaziantep Belediyesi'nden 3.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait olan gayrimenkul 3 milyon 414 bin 684 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Gaziantep Nurdağı Hükümet Konağı hizmete açıldı!

Gaziantep Belediyesi tarafından Nurdağı İlçesi'nde inşa edilen yeni Hükümet Konağı hizmete açıldı. 

Gaziantep Belediyesi'nden 5.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 2 adet gayrimenkul düğün salonu yapımı amacıyla toplamda 5 milyon 983 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Gaziantep'e 250 kilometre imarlı yol!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son 3 yıl içerisinde 250 kilometre imarlı yol açtı.

Gaziantep Belediyesi'nden mermercilere yeni site!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından mermercilere yeni bir site inşa edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

gaziantep belediyesi yol çalışmaları Haberi

gaziantep belediyesi yol çalışmaları

Bu doğrultuda çalışmalarını Göksuncuk-Yalangöz Mahallesi arasında yol genişletme ile sürdüren Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki yolun tamamını asfaltlarken; yolu 8 metre genişliğe çıkardı.


Diğer yandan Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Nizip ve İslahiye’nin yeni açılan yollarının yanında birçok mahallede de imarlı yol açma çalışmalarını sürdürüyor.


Bedirköy-Suboğazı, Büyükkarakuyu-Beyreli, Bilek-Tosunlar-Kamışlı, Tokdemir-Adaklı, Belenköy-Sarıkaya, Güngürge-Karasakal arasında yol genişletme çalışması ve asfaltlama yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Araban Fıstıklıdağ arasında 32 kilometrelik yolu yaptı.

Çaybaşı Organize Besi Bölgesi yolu açma çalışmalarının yanı sıra, merkezde Güneş Mahallesi 390 nolu caddede imarlı yol, Mavikent 40 nolu cadde imarlı yol, Akkent şehir hastanesi imarlı yol çalışmalarını da...