25 / 04 / 2024

Gaziantep Çamlıca 6 bin metrekarelik park

Gaziantep Çamlıca 6 bin metrekarelik park

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Çamlıca Camii'nde tarihe geçen ayrıntı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi" Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı...

Büyük Çamlıca Camii açıldı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak dizayn edilen Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camii'' bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Büyük Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi"nin resmi açılışı yarın yapılacak.

Çamlıca Camisi'nde ilk ezan yarın sabah okunacak!

Temeli 6 yıl önce atılan Çamlıca Camisi'nde ilk ezan yarın sabah okunacak. Caminin kapıları, üç ayların habercisi kabul edilen Regaip Kandili ile yarın cemaate açılacak. 

Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Çamlıca Camisi yarın Regaip Kandili'yle birlikte açılıyor. 6 yıldır inşaat çalışmaları devam eden camide son hazırlıklar yapılırken, ışıklandırma için testlerde gerçekleştirildi. 

Çamlıca Camisi'nin açılışına sayılı günler kaldı!

Temeli 6 sene önce atılan, toplam 60 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük camisi Çamlıca Camisi, 15-20 gün içinde tamamlanacak.

Çamlıca Camii'nin yüzde 98'i tamamlandı!

Temeli 6 Ağustos 2013 yılında atılan  Çamlıca Camii'nde sona yaklaşıldı. Yüzde 98'i tamamlanan camide ilk sela okundu.

Çamlıca Camii'nde sona gelindi!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlığı döneminde 6 Ağustos 2013'te temelleri atılan Çamlıca Camii'nde sona doğru geliniyor. Yüzde 98'i tamamlanan camiye halı döşeme işlemleri başladı. 

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona geliniyor. Projenin ilk 6 katının yapımı tamamlandı.

Çamlıca Camii'nden son kareler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  6 Ağustos 2013'te temeli atılan Çamlıca Camii'nde sona doğru geliniyor. Çamlıca Camii'nin inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. 

Çamlıca Camisi'ne 6 tonluk kündekari kapı!

Osmanlı-Selçuklu mimari tarzı ile günümüz çizgilerinin bütünleştiği Çamlıca Camisi'nin, dünyadaki en büyük ibadethane kapılarından biri olan 5 metre genişliğinde, 6,5 metre yüksekliğinde ve 6 ton ağırlığındaki ana kapısı yerine takıldı

Çamlıca Camii açılış için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  6 Ağustos 2013'te temeli atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Yüzde 98'i tamamlanan camii açılış için gün sayıyor.

Gaziantep Çamlıca 6 bin metrekarelik park Haberi

Gaziantep Çamlıca 6 bin metrekarelik park

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Konutları’nın hemen alt tarafında kalan alana meydan ve park yapılacağını söyledi.

Çamlıca, Nuripazarbaşı ve Sakarya Mahallesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla burada kamulaştırmasını yapılarak yıkılan evlerin yerine 1.172 konut yapan Şahinbey Belediyesi, bu alana park ve meydan yapmak için çalışmalara başladı. Çamlıca Konutları’nın ve yeni yapılan Çamlıca Cami’nin bulunduğu alanda 4 katlı bir bina daha kamulaştırılarak yıkıldı.


TAHMAZOĞLU: “HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Başkan Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Çamlıca, Nuripazarbaşı ve Sakarya Mahallesi’nde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Çamlıca 1.172 konutumuz tamamlandı ve Özdemirbey Caddesi’ni de 6 şeride çıkardık. Burada bulunan Çamlıca Camisi’ni yıkarak yerine daha büyük bir cami...