29 / 03 / 2024

Gaziantep Çamlıca bina yıkımı

Gaziantep Çamlıca bina yıkımı

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı.

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

Üsküdar Küçük Çamlıca'da 17.5 milyon TL'ye satılık bina!

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi'nde bulunan bina, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıktı. Taşınmazın satış bedeli 17 milyon 550 bin TL olarak belirlendi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Gaziantep Çamlıca'da yollar asfaltlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşümle birlikte yapılan Çamlıca Konutları’nda, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarında da sona gelindi.

Şehitkamil Çamlıca'daki metruk bina ne zaman yıkılacak?

Çamlıca Mahallesi'nde bulunan harabe halindeki bina, çöp atıklarının ve madde bağımlılarının meskeni haline geldi. Şehitkamil Caddesi üzerinde yer alan harabe halindeki bina vatandaşların tepkisini çekiyor.

Gaziantep Çamlıca'ya 6 bin metrekarelik park yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı.

Gaziantep Çamlıca Konutları'nın 5.etabı teslim edildi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları 5’inci etapta ki daireler bugün yapılan ihaleyle sahiplerini buldu.

Şahinbey Çamlıca Konutları'nın 5'inci etabı satışta!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları'nın 5'inci etabı satışa sunuldu.

Gaziantep Çamlıca Konutları 5. Etap satışları başladı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 5’inci etabı satışa sunuldu.

Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 'nde toplam 88 adet konut ve 16 iş yeri açık artırma usulü ihale yoluyla satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap fiyatları ne kadar?

Başvuruların 18 Ağustos 2015 tarihine kadar kabul edileceği Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap Konutları'nda 88 ev satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

Açık artırma ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap başvuruları bugün sona erdi. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

Gaziantep Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi ne zaman?

Gaziantep Çamlıca Konutları başvuruları bugün sona eriyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler açık artırma usulüyle satılıyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi ne zaman?

Gaziantep Çamlıca bina yıkımı Haberi

Gaziantep Çamlıca bina yıkımı

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Konutları’nın hemen alt tarafında kalan alana meydan ve park yapılacağını söyledi.

Çamlıca, Nuripazarbaşı ve Sakarya Mahallesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla burada kamulaştırmasını yapılarak yıkılan evlerin yerine 1.172 konut yapan Şahinbey Belediyesi, bu alana park ve meydan yapmak için çalışmalara başladı. Çamlıca Konutları’nın ve yeni yapılan Çamlıca Cami’nin bulunduğu alanda 4 katlı bir bina daha kamulaştırılarak yıkıldı.


TAHMAZOĞLU: “HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Başkan Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Çamlıca, Nuripazarbaşı ve Sakarya Mahallesi’nde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Çamlıca 1.172 konutumuz tamamlandı ve Özdemirbey Caddesi’ni de 6 şeride çıkardık. Burada bulunan Çamlıca Camisi’ni yıkarak yerine daha büyük bir cami...