20 / 04 / 2024

Gaziantep demokrasi parkı

Gaziantep demokrasi parkı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, alışılmışın dışında bir icraata imza atmaya hazırlanıyor. Şahin Gaziantep kent merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinin yıkılarak yeşil alana dönüştürüleceğini açıkladı.

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Kurt İnşaat Mira Park'ta her katta tek daire avantajı!

Kurt İnşaat imzasıyla Gaziantep'te hayata geçirilen Mira Park projesinde her katta tek daire avantajı sunuluyor.

Gaziantep Amfi Tiyatro’da yıkım başladı!

100.Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve bir dönem Gaziantep’te gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri ve konserlere ev sahipliği yapan Amfi Tiyatro’nun yıkımına başlandı.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Bakırköy Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün açılıyor!

Bakırköy Belediyesi  Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.

İzmir Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Parkı önündeki trafiğin yer altına alınmasıyla hayata geçirilecek olan Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Müzesi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Müzesi hizmete açıldı. Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin açılış törenine katıldı.

Mersin'e Demokrasi Parkı yapılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentsel tasarım projesi kapsamında Demokrasi Kavşağı’nda park yapım çalışmalarını hızlandırdı.

Gaziantep'te imar değişikliğine yürütmeyi durdurma kararı!

Gaziantep 100'üncü Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve imar planı değiştirilerek inşaata başlanılan 200 bin metrekarelik alanda mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Gaziantep'e 150 bin metrekarelik park müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kamulaştırılan 150 bin metrekarelik alana yeşil alan ve park yapacak.

Gaziantep Düztepe Karakolu'nun inşaatı tamamlandı!

Gaziantep Düztepe Çamlık Parkı'nın yanındaki Düztepe Karakolu yeni yerine taşınıyor. Yeni hizmet binası Çamlık Parkı'nın içinde yükseliyor.

Maçka Demokrasi Parkı'na ilişkin 7 sorun mecliste!

Maçka Demokrasi Parkı'nın tünel projesi için kullanılmasına ve karayolu projelerinden etkilenen park, orman ve yeşil alanlara ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Gaziantep Kemal Köker Köprüsü'nün altındaki binalar yıkıldı!

Gaziantep 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı içindeki Kemal Köker Köprüsü'nün akıbeti merak konusu oldu. Köprünün altındaki dernek binalarının yıkımı gerçekleşti.

Gaziantep demokrasi parkı Haberi

Gaziantep demokrasi parkı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, alışılmışın dışında bir icraata imza atmaya hazırlanıyor. Şahin Gaziantep kent merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinin yıkılarak yeşil alana dönüştürüleceğini açıkladı.


Son yıllarda, özellikle şehir merkezlerinde yaşanan ağaç kesimleri ve yeşil alanların hızla azalması büyük tartışma yaratıyor. 


Vatandaşlar yeşil alanların yerine AVM gibi binaların yapılmasına giderek daha fazla tepki gösterirken kamuoyunda yaşanan hassasiyet siyasetçilerin de çevre konularına daha fazla ilgi göstermesini sağlıyor.


Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin de pek alışılmadık bir icraata imza atmaya hazırlanıyor.


Şahin bugün yaptığı açıklamada kent merkezindeki AVM'nin yıkılıp, yerinin yeşil alana dönüştürüleceğini duyurdu. 


Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamaya “Şehrimiz adına aldığımız çok önemli bir kararın heyecanını sizlerle paylaşmak istiyoruz” sözleriyle başlayarak, Gaziantep şehir merkezindeki 100. Yıl Parkı'nda yer alan ve "Bedesten" olarak bilinen alışveriş merkezinin...