20 / 04 / 2024

Gaziantep Geneyik

Gaziantep Geneyik

Şahinbey Belediyesi Geneyik Mahallesine bir sosyal tesis kazandırılıyor. Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallelerinden olan Geneyik Mahallesi’ne 179.00 metrekare alan üzerine 2 kattan oluşacak olan sosyal tesisin yapımına başlandı.

Gazi Konut, Gaziantep'te arsa satıyor! 48 bin metrekarelik arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

Gazi Konut, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Geneyik Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte arsanın fiyatı ve tüm detaylar...

Gaziantep Geneyik'e 35 bin yeni konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 31 Mart yerel seçimlerde seçildiği takdirde hayata geçireceği projeleri anlattı. Şahin, Geneyik bölgesine 35 bin yeni konutun da müjdesini verdi.

Gaziantep'e 2 bin 750 yeni konut!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Gaziantep'in Geneyik bölgesinde 140 bin vatandaşın yaşayacağı bir şehir daha kuruyoruz. Bu yıl 2 bin 750 konutla bu projenin inşasına başlıyoruz." dedi.

Gaziantep Geneyik'e yeni şehir inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte Geneyik bölgesinde 4 milyon metrekare alana yeni bir şehir inşa etmeyi planladıklarını müjdeledi.

Gaziantep Şahinbey'de yeni bir sosyal tesis yapılıyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi her mahalleye bir sosyal tesis yapma hedefinde adım adım ilerliyor. Şahinbey ilçe’nin yeni mahallerinden olan Geneyik Mahallesine yeni bir sosyal tesis kazandırılıyor.

Gaziantep Geneyik'te sosyal tesis inşaatı başladı!

Şahinbey Belediyesi Geneyik Mahallesine bir sosyal tesis kazandırılıyor. Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallelerinden olan Geneyik Mahallesi’ne 179.00 metrekare alan üzerine 2 kattan oluşacak olan sosyal tesisin yapımına başlandı.

TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için bakanlıktan onay!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey'de yapılacak olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi..

TOKİ'den Şahinbey Geneyik'te 826 konutluk Polis Lojmanı!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı talebiyle TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Geneyik Köyü'nde 826 konut ve 1 ticaret merkezinden oluşan lojman projesi planlandı. Proje için bakanlığa başvuru yapıldı.

Gaziantep Geneyik Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Geneyik Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bölgelerin kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi Bakanlar Kurulu’nca kararlaştırıldı. İşte Geneyik Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanları...

Gaziantep'te tam olimpik havuz için yer teslimi yapıldı!

Gaziantep 'te yaptırılacak Tam Olimpik Kapalı Yüzme havuzu inşaatının yer tesliminin yapıldığı açıklandı. Gaziantep, çok kısa bir sürede Türkiye 'nin en büyük tam olimpik kapalı  yüzme havuzuna sahip olacak.

Gaziantep Teknopark'ta İnovasyon Merkezi kuruluyor!

Gaziantep Teknopark  içinde toplam 5 bin metrekarelik kapalı alanda bölgenin ilk 'Teknoloji Transfer  ve İnovasyon Merkezi' kuruluyor

Gaziantep OSB'de icradan 3.8 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gaziantep 3. İcra Müdürlüğü; Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Sam mezrası köyü, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan fabrika 3 milyon 812 bin 413 TL'ye satılıyor...  

TOKİ Gaziantep şžahinbey kura sonuçlarının tam listesi!

TOKİ'nin 592 Konutluk Gaziantep şžahinbey Yeşilkent 1+1 Sosyal Yardımlaşma Konut Projesi 'KONUT BELİRLEME KURASI'   bugün şžahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi

Gaziantep Geneyik Haberi

Gaziantep Geneyik

Şahinbey Belediyesi her mahalleye bir sosyal tesis yapma hedefinde adım adım ilerliyor. Şahinbey ilçe’nin yeni mahallerinden olan Geneyik Mahallesine bir sosyal tesis kazandırılıyor.


Şahinbey Belediyesi, yaptığı 73 sosyal tesisi ile geleceğe umutla bakan gençlerin ve çocukların umudu olmaya devam ediyor. Her Mahalleye bir Sosyal Tesis sloganıyla yola çıkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, her geçen gün büyüyen Şahinbey ilçesine hizmetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.


Yakın zamanda Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallelerinden olan Geneyik Mahallesi’ne 179.00 metrekare alan üzerine 2 kattan oluşacak olan sosyal tesisin yapımına başlandı. Köyün ihtiyaçlarına cevap vermek için planlanan sosyal tesis mahalle sakinlerini mutlu etti. Yapılan sosyal tesiste Erkek-Bayan taziye evi, muhtarlık odası ve 2 adet sınıf bulunacak.


BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Geneyik Mahalle Muhtarı Mustafa Koyuncu yapılan sosyal tesisten dolayı Şahinbey...