24 / 04 / 2024

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi

Cumhur İttifakı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şahin, yatay mimariye sahip 50 bin konutluk Kuzeyşehir ile Medeniyet Şehri projelerinin şehrin çehresini değiştireceğini söyledi...

Gaziantep Kuzey Şehir 5. etabın ihalesi yapıldı!

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir 5. etap projesinde yer alan 500 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

Gaziantep'in 14 mega projesi açıklandı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Şehitkamil Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti'nin 27. dönem milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında Gaziantep'in 14 mega projesini açıkladı.

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir'in detayları netleşti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Gaziantep Kuzey Şehir Projesi kapsamında düzenlenen Arama Konferansı'nda projenin detaylarını açıkladı.

Gaziantep Kuzey Şehir projesi yükseliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Gaziantep şantiyelerinde bazı incelemeler yaptı.

Fatma Şahin: TOKİ bizim en büyük paydaşımız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada: "TOKİ bizim en büyük paydaşımız." dedi.

Gaziantep Kuzey Şehir'in ilk etabı tamamlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ortaklığında hayata geçirilen "Kuzey Şehir" projesinin ilk etabını tamamlanıyor.

Gaziantep Kuzey Şehir'de 1.500 konut ihaleye çıkarılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Kent Konseyi'ne katıldı ve Konsey'de önemli açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Kuzey Şehir yükseliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Türkiye’ye örnek projelerinden biri olan “Kuzey Şehir” projesinde çalışmalar devam ediyor.

Gaziantep Kuzey Şehir projesinde çalışmalar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Türkiye’ye örnek olacak projelerinden biri olan “Kuzey Şehir” projesinde çalışmalar başladı.

TOKİ'nin 2023 hedefinde 5.5 milyon kişiyi ev sahibi yapmak var!

Ergün Turan, 2023 hedefleri kapsamında amaçlarının 5.5 milyon insanın ev sahibi yapmak olduğunu vurguladı. Ayrıca emeklilere özel konut projeleri de geliştirdiklerini belirtti.

İşte Gaziantep ve Urfa'ya yapılacak TOKİ projeleri!

Gaziantep ve Urfa az ve orta gelir grubuna yönelik konut talebinin en yüksek olduğu iki il. İşte bölgeye yapılacak yatırımlar ve Kuzey Şehir projesi kapsamında yapılan beyin fırtınası ve Arama Konferansı’ndan kısa notlar...

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde 2. ihale 11 Mayıs'ta!

TOKİ Gaziantep'te hayata geçirilecek 913 konutun ihalesini gerçekleştirmesinin ardından, "749 konut, 17 dükkân, 2 cami inşaatını" kapsayan ikinci ihale de 11 Mayıs'ta yapacak.

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

Yaklaşık 8,5 milyon metrekarelik alanda 50 bin konutun yapılacağı "Gaziantep Kuzey Şehir Projesi" için altyapı ve yol açma çalışmalarına başlandığı, proje kapsamında ilk etapta 3 bin konutun tamamlanmasının planlandığı bildirildi.

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde ilk etapta 3 bin konut yapılacak!

Yaklaşık 8,5 milyon metrekarelik alanda 50 bin konutun yapılacağı "Gaziantep Kuzey Şehir Projesi" için altyapı ve yol açma çalışmalarına başlandığı" bildirildi.

Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 öğrenme!

Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 ile ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte Kuzeyşehir başvuru şartları ve detayları 2021...

Gaziantep Kuzeyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

Gaziantep Kuzeyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Gaziantepli vatandaşların yüzünü güldüren Gaziantep Kuzeyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20 Ağustos 2020 öğrenme detayları!

Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20 Ağustos 2020 öğrenme detayları  haberimizde yer alıyor. İşte Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20 Ağustos 2020 öğrenme detayları ve TOKİ Kuzeyşehir kura sonucu isim listesi...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20.08.2020!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20.08.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20.08.2020 ve TOKİ Kuzeyşehir kura sonuçları listesi...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap projesinde yer alan 278 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Kuzeyşehir kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020!

Kuzeyşehir kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Kuzeyşehir kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 ve Şehitkamil TOKİ kazananlar listesi 2020...

Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu kazananlar listesi 15 Mayıs 2020!

Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu kazananlar listesi 15 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu kazananlar listesi 15 Mayıs 2020 ve TOKİ  Kuzeyşehir kura sonucu isim listesi 15 Mayıs...

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi Haberi

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi

Cumhur İttifakı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2014 yılından bu yana Gaziantep’te ulaşımdan, altyapıya yeşil alandan turizme kadar hayata geçirilen projeler ve yeni dönem için belirlenen hedeflerini Yeni Şafak'a anlattı. Fatma Şahin, "Zor bir coğrafya ve zor bir dönemde kalkınma modeli oluşturduk. Dibimizde çok büyük bir kaos ve istikrarsızlık olmasına rağmen oluşturduğumuz kalkınma modelinde sanayimizi yüksek teknolojiye geçirmeyi hedefliyoruz. Diğer taraftan kültürel mirasımıza sahip çıkarak UNESCO şehirleri ağına dahil olarak arkeoloji ve gastronomide şehir ekonomisi kültürel belediyecilik üzerine büyük bir ekonomi oluşturmaya çalışıyoruz. İkisi birleştiği zaman istihdam ve strateji üretiyor" şeklinde konuştu.

SOKAK ÇEŞMELERİ OLAN SEMTE DÖNÜŞ

Fatma Şahin, 31 Martta yeniden seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler arasında öne çıkarttığı Medeniyet Şehri projesi hakkında bilgi...